Bu yaşına kadar sen neden bekar kaldın bi şey mi yaşadın? diye sizde sorsaydınız keşke. Ne dengesiz biriymiş. Böyleleriyle bırakın konuşmayı hemen engellemelisiniz bence. Daha buluşmadan sizi yargılamaya başlamış.Yakın zamanda arada uğradığım kafede bir çalışanla tanıştım normal sohbet etmiştik biraz, 2 hafta sonrada aynı otobüs durağında karşılaştık yanıma geldi yine sohbet ettik numaramı istedi ve konuşmaya başladık, kafeye uğra beklerim dedi bende müsait olduğum gün uğradım bana geleceğini söyledi ama yoktu ve sonra mesaj atmış ben işten ayrıldım sana söyleyemedim dedi şaşırdım bende, başka kafede işe başladı uğrarım bir gün dedim o da çok kalabalık normal buluşalım dedi hep, yaşıma takıldı bu yaşına kadar niye bekar kaldın bir şey mi yaşadın dedi şaşırdım aynı yaştayız bir de, abartılı şekilde beni sevdiğini söyleyip durdu bende güven konusunda herkese güvenemiyorum artık o yüzden biraz mesafeli yaklaştım son birkaç gündür pek yazmıyor artık, mesafeli davranarak iyi mi yaptım bilmiyorum kararsız kaldım açıkçası
En iyisini yapmışsın.Yakın zamanda arada uğradığım kafede bir çalışanla tanıştım normal sohbet etmiştik biraz, 2 hafta sonrada aynı otobüs durağında karşılaştık yanıma geldi yine sohbet ettik numaramı istedi ve konuşmaya başladık, kafeye uğra beklerim dedi bende müsait olduğum gün uğradım bana geleceğini söyledi ama yoktu ve sonra mesaj atmış ben işten ayrıldım sana söyleyemedim dedi şaşırdım bende, başka kafede işe başladı uğrarım bir gün dedim o da çok kalabalık normal buluşalım dedi hep, yaşıma takıldı bu yaşına kadar niye bekar kaldın bir şey mi yaşadın dedi şaşırdım aynı yaştayız bir de, abartılı şekilde beni sevdiğini söyleyip durdu bende güven konusunda herkese güvenemiyorum artık o yüzden biraz mesafeli yaklaştım son birkaç gündür pek yazmıyor artık, mesafeli davranarak iyi mi yaptım bilmiyorum kararsız kaldım açıkçası
İyyyyy, iğrenç insan. Şu zihniyet beni öldürüyor ya, konu sahibi senin ne işin olur bu adamla allahaskinayaşıma takıldı bu yaşına kadar niye bekar kaldın bir şey mi yaşadın dedi şaşırdım aynı yaştayız bir de
27 yaşındayımKaç yaşındasıniz
27 yaşındayımniye kac yasindasin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?