- Konu Sahibi KestaneliPasta
Okuldan bir cocuktan hoslaniyorum ve ortak arkadasimiza ondan hoslandigimi biraz caktirmasini soylemistim. O da gidip soyledi ondan birinin hoslandigini, "guzel kiz, gorunce begenirsin" demis ve hoslandigim cocuk da hemen beni tahmin etmis. Boylece ondan hoslandigimi ogrenmis oldu. Bilmiyorum ki falan demis arkadasima. Sonra kendi arkadaslari falan ogrendi onu sevdigimi. Cocuk biraz cekingen, 2 tane sevgilisi olmus. Arkadasima surekli benim hakkimda sorular soruyormus. Benim gidip onunla konusmami istiyormus aksi halde o konusmazmis.
Beni seven bir cocuk var ve herkes biliyor. Hoslandigim cocuk da bu durumu arkadasima soylemis kafasi karismis bir sekilde. Dun de baska bi arkadas onu benim yanima getirdi yan yana durduk ama konusmadik. Ben gittikten sonra arkadasima "bi gun onun yanina gidicem" demis. Bu sabah da arkadasimla benim hakkimda konusmuslar. Okumak istedigini, bana teklif etmeyecegini ve derslerini etkileyebilecegini soylemis. Bu bana cok sacma geldi. Sizce onunla ben mi konussam? Konusmak istiyorum ama ne diyecegimi bilmiyorum.
Beni seven bir cocuk var ve herkes biliyor. Hoslandigim cocuk da bu durumu arkadasima soylemis kafasi karismis bir sekilde. Dun de baska bi arkadas onu benim yanima getirdi yan yana durduk ama konusmadik. Ben gittikten sonra arkadasima "bi gun onun yanina gidicem" demis. Bu sabah da arkadasimla benim hakkimda konusmuslar. Okumak istedigini, bana teklif etmeyecegini ve derslerini etkileyebilecegini soylemis. Bu bana cok sacma geldi. Sizce onunla ben mi konussam? Konusmak istiyorum ama ne diyecegimi bilmiyorum.