• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onunla konussam mi?

KestaneliPasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
206
14
118
İstanbul
Okuldan bir cocuktan hoslaniyorum ve ortak arkadasimiza ondan hoslandigimi biraz caktirmasini soylemistim. O da gidip soyledi ondan birinin hoslandigini, "guzel kiz, gorunce begenirsin" demis ve hoslandigim cocuk da hemen beni tahmin etmis. Boylece ondan hoslandigimi ogrenmis oldu. Bilmiyorum ki falan demis arkadasima. Sonra kendi arkadaslari falan ogrendi onu sevdigimi. Cocuk biraz cekingen, 2 tane sevgilisi olmus. Arkadasima surekli benim hakkimda sorular soruyormus. Benim gidip onunla konusmami istiyormus aksi halde o konusmazmis.
Beni seven bir cocuk var ve herkes biliyor. Hoslandigim cocuk da bu durumu arkadasima soylemis kafasi karismis bir sekilde. Dun de baska bi arkadas onu benim yanima getirdi yan yana durduk ama konusmadik. Ben gittikten sonra arkadasima "bi gun onun yanina gidicem" demis. Bu sabah da arkadasimla benim hakkimda konusmuslar. Okumak istedigini, bana teklif etmeyecegini ve derslerini etkileyebilecegini soylemis. Bu bana cok sacma geldi. Sizce onunla ben mi konussam? Konusmak istiyorum ama ne diyecegimi bilmiyorum.

bence konuşma teklif etmeyeceğini söylemiş zaten,isteseymiş senin ondan hoşlandığını öğrendiğinde gelirmiş seninle konuşmaya..

Hayır konuşma.
Bir erkek ne kadar çekingen olursa olsun eğer karşısındakini beğendiyse bir şekilde yanaşır.

cocuk cekingen biri hic oyle kizlarla konustugunu gormedim ben konussam simarir sanki biraz

çekingenmiş de 2 kızla nasıl çıkmış önceden, hem o zamanlar derslerini ihmal etmemiş mi. bence şimdiden şımarmış o, sen niyetini belli etmişsin, şimdiki adım onda artık, daha fazla egosunu şişirme...

çekingenmiş de 2 kızla nasıl çıkmış önceden, hem o zamanlar derslerini ihmal etmemiş mi. bence şimdiden şımarmış o, sen niyetini belli etmişsin, şimdiki adım onda artık, daha fazla egosunu şişirme...

dune kadar ister egosu tavan yapsin gidip konusucam diyodum, zor tutuyordum kendimi. Artik degil konusmak, cevresinde bile bulunmiycam. Ustune aliniyo cunku onun yakinlarinda olunca.

kaç yaşındasınız merak ettim???

2 kızla çıkmış bu az bir sayı mı bence değil ki anladığım kadarıyla yaşınız da fazla değil yani.

senden gerçekten etkilense böyle naz yapmazdı.

bence boşuna uğraşma sen zaten bir adım atmışsın daha fazla uğraşıp da egosunu şişirme derim.

kaç yaşındasınız merak ettim???

2 kızla çıkmış bu az bir sayı mı bence değil ki anladığım kadarıyla yaşınız da fazla değil yani.

senden gerçekten etkilense böyle naz yapmazdı.

bence boşuna uğraşma sen zaten bir adım atmışsın daha fazla uğraşıp da egosunu şişirme derim.

17 yasindayim. Baska bir arkadasim 1 kizla cikti o da 1 gun surdu demisti ancak diger arkadasima 2 kiz demis ben de anlamadim

Sen konuşma. Niyeti varsa sevdiği kızla konuşur bir erkek, ne kadar cekingen olursa olsun.

17 yasindayim. Baska bir arkadasim 1 kizla cikti o da 1 gun surdu demisti ancak diger arkadasima 2 kiz demis ben de anlamadim

tahmin ettiğim gibi daha yaşınız da küçük. bu yaşa kadar hiç kız arkadaşı olmadıysa da normal derdim sonuçta bence o yaşta düşünülmesi gereken şey derslerdir bana göre. 1 ya da 2 kız arkadaşı olduysa zaten çekingen değildir.

belki devir değişti dicem de ben de 23 yaşındayım o kadar da yaşlı değilim:1:

kimi o yaşta dersleri düşünür kimi kız erkek peşinde koşar.

çocuk demiş zaten derslerime odaklanıcam diye sen de üstüne düşme artık bence.

dune kadar ister egosu tavan yapsin gidip konusucam diyodum, zor tutuyordum kendimi. Artik degil konusmak, cevresinde bile bulunmiycam. Ustune aliniyo cunku onun yakinlarinda olunca.

yaşın daha 17 ymiş:1: hele bu yaşlarda sen niye koşacaksın bir erkeğin peşinden, ben olsam uğraşmazdım, istese koşa koşa gelirdi çünkü, kendini ağırdan satmış, havalara girmiş bir de. ders demiş, bilmiyorum demiş, kafası karışık, ne istediğini bilmiyor bence...

tahmin ettiğim gibi daha yaşınız da küçük. bu yaşa kadar hiç kız arkadaşı olmadıysa da normal derdim sonuçta bence o yaşta düşünülmesi gereken şey derslerdir bana göre. 1 ya da 2 kız arkadaşı olduysa zaten çekingen değildir.

belki devir değişti dicem de ben de 23 yaşındayım o kadar da yaşlı değilim:1:

kimi o yaşta dersleri düşünür kimi kız erkek peşinde koşar.

çocuk demiş zaten derslerime odaklanıcam diye sen de üstüne düşme artık bence.

ustune dusmiycem artik akisina birakmaya karar verdim. Ben derslerimde de oldukca basariliyim ancak herkes hem ders hem de sevgili olaylarini birlikte yurutemeyebilir dogrudur

yaşın daha 17 ymiş:1: hele bu yaşlarda sen niye koşacaksın bir erkeğin peşinden, ben olsam uğraşmazdım, istese koşa koşa gelirdi çünkü, kendini ağırdan satmış, havalara girmiş bir de. ders demiş, bilmiyorum demiş, kafası karışık, ne istediğini bilmiyor bence...

zamana biraktim ne olacaksa olsun, dedigin gibi bi havalara girdi zaten, hic gelemem normalde boyle seylere ama gonul iste her seyi yaptirabiliyo...

ustune dusmiycem artik akisina birakmaya karar verdim. Ben derslerimde de oldukca basariliyim ancak herkes hem ders hem de sevgili olaylarini birlikte yurutemeyebilir dogrudur

ben sana özel olarak sen erkek peşinde koşuyorsun tarzı bir şey demedim yanlış anlaşılmasın.

birinden gerçekten hoşlanırsın ikisini birden yürütmeye çalışırsın.

ama kimse de hoşlanmadığı biri için derslerini riske atıp bir ilişki yürütmeye çalışmaz.

17 yaşında lise sonda olmanız ya da lise sona geçicek olmanız lazım lys e odaklansanız daha iyi bence.

bunu seni eleştirmek için söylemiyorum yanlış anlama lisedeki aşklar gelip geçici oluyor boşuna dert etme sen de derslerini düşün demek istiyorum.

ben sana özel olarak sen erkek peşinde koşuyorsun tarzı bir şey demedim yanlış anlaşılmasın.

birinden gerçekten hoşlanırsın ikisini birden yürütmeye çalışırsın.

ama kimse de hoşlanmadığı biri için derslerini riske atıp bir ilişki yürütmeye çalışmaz.

17 yaşında lise sonda olmanız ya da lise sona geçicek olmanız lazım lys e odaklansanız daha iyi bence.

bunu seni eleştirmek için söylemiyorum yanlış anlama lisedeki aşklar gelip geçici oluyor boşuna dert etme sen de derslerini düşün demek istiyorum.

dusuncen icin tesekkur ederim. Lise 3teyim, gecen yaz ygsye calismaya basladim calisiyorum da iste biseyi kafama taktim mi tam takiyorum. Onu unutmak biraz zor olucak ama araya tatil girince basarabilirim bunu.

Back
X