Onunla nasıl tanışabilirim?

sen sevgili psikolog adayı arkadaşım benden önce senin bu olanlara tepki gösterip sevgili kardeşimize yol göstermenden gerekirdi ben malum 30 nu geçmiş 7 senedir aile ve evlilik danışmanlığı yapan biri olarak belki sizin eğitiminizin gerisinde kalmış olabilirim
e belkide bizim zamanımızda sadece ders dinleyerek evlilik ve aile danışmanı olunuyordu sen çok değerli bilgilerini paylaş bizde feyz alalım sevgili meslektaşım

öncelikle ben sosyoloji eğitimi almadığım, siz de psikoloji eğitimi almadığınız için meslektaş olmadığımızı vurgulamak istiyorum.

ben tepki gösterilecek olay görmedim, yanlış yok, anormal bir durum da yok. konu sahibesi bizden durum değerlendirmesi değil, ''nasıl tanışabilirim?'' sorusunun cevabını bekliyor.

yaşınız beni ilgilendirmez, 7 sene insanları evlilik danışmanıyım diye kandırmış olmanız da, psikoloji bilimine vakıf olduğunuzu sanmanız da beni ilgilendirmez.

herkesi aynı kalıplara yerleştiremeyeceğinizi, bunu yapmaya çalışsanız bile 3 cümleyle sonuca ulaşamayacağınızı ben ve benim meslektaşlarım bilir. fakat siz ''aile ve evlilik terapistleri(!)'' -psikoloji lisansı olmadan eğitimini nasıl aldığınız da mechul.- bu arkadaşımıza paragöz, takıntılı vs. gibi yapıştırmalar yapamazsınız.

mesleğime, kk'ya, konu sahibesine ve konuyu sayfa sayfa takip edip yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarıma saygımdan ben bunları size söylemek zorundayım.

üzgünüm.

bu arada first_freedom, Obsesif Kompülsif Bozukluk, ve dismorfofobi teşhisi koyabilmen için sosyoloji lisansı değil, psikoloji lisansı+klinik psikoloji yüksek lisansı gerekir.
ayrıca, evlilik ve aile terapisti olduğunu söylerken nasıl ergen psikolojisini 3 km öteden anlayabiliyorsun ben de bunu anlamadım.
sen fal da bakıyosundur kesin.:34:

öncelikle ben sosyoloji eğitimi almadığım, siz de psikoloji eğitimi almadığınız için meslektaş olmadığımızı vurgulamak istiyorum.

ben tepki gösterilecek olay görmedim, yanlış yok, anormal bir durum da yok. konu sahibesi bizden durum değerlendirmesi değil, ''nasıl tanışabilirim?'' sorusunun cevabını bekliyor.

yaşınız beni ilgilendirmez, 7 sene insanları evlilik danışmanıyım diye kandırmış olmanız da, psikoloji bilimine vakıf olduğunuzu sanmanız da beni ilgilendirmez.

herkesi aynı kalıplara yerleştiremeyeceğinizi, bunu yapmaya çalışsanız bile 3 cümleyle sonuca ulaşamayacağınızı ben ve benim meslektaşlarım bilir. fakat siz ''aile ve evlilik terapistleri(!)'' -psikoloji lisansı olmadan eğitimini nasıl aldığınız da mechul.- bu arkadaşımıza paragöz, takıntılı vs. gibi yapıştırmalar yapamazsınız.

mesleğime, kk'ya, konu sahibesine ve konuyu sayfa sayfa takip edip yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarıma saygımdan ben bunları size söylemek zorundayım.

üzgünüm.

Çok haklısınız. :46::46::46:

ünlü biri ile tanışmak istemenin nesi tuhaf ki.

bende üni. zamanı nejat işlere hayrandım. ortamım dolayısıyla görme imkanımda vardı. ama yaşı büyük diye vazgeçtim :42::42::42::42::42:

Tanismak tuhaf degil zaten ama ben onu begeniyorum sevgilimdende ayrildim diye tanismak tuhaf? arkadas tanissa nolcak acaba hayranlik iliskisinden oteye gidebilcegine inaniyormu hadi turk filmleri gercek oldu peki o kisinin hayatinda biri olmadigi ne malum? boyle ismarlama cok komik duruyor

Tanismak tuhaf degil zaten ama ben onu begeniyorum sevgilimdende ayrildim diye tanismak tuhaf? arkadas tanissa nolcak acaba hayranlik iliskisinden oteye gidebilcegine inaniyormu hadi turk filmleri gercek oldu peki o kisinin hayatinda biri olmadigi ne malum? boyle ismarlama cok komik duruyor

Allah Allah niye olmasın ki.

Hiçbir şeye kesin ''olur'' ya da ''olmaz'' diyemeyiz bence.

Kaderinde varsa niye olmasın ki?

Hem benzer örnekler vardı geçen sayfalarda.

en son kendini psikolog sanan bi sosyolog vardı. sonra iiice olay alevlendi mi ??????????? :9::9::9:

O kendini psikolog zanneden sosyolog varya bizi psikolojisi bozuk olabilecek birini gaza getirmekle suçlamış. Uyarılmalıymışız. :41:

biyolog psikolog işini görür mü canım :1:

biyologum psikolog da olurum yani sorun yok...:9:

biraz okuyayım dedim de sıkıldım ya. herkes çok bilio zaten. üni. bir iki psikoloji dersi almayla pskolog olunuyorsa bende psikolog um. ayrıca sosyolog um. ooo çok şeyim ben ya:9::9::9::9::9::9:

first_freedom sizin ''müşteri''leriniz sizin çok donanımlı olduğunuza kanmış olabilirler ama hastalık teşhisi koyduğunuz kk bayanları bu işlerin böyle yürümediğinin farkında.
lütfen bundan sonra insanları yanlış bilgilendirmeyin.
iyi geceler

Peki Turk filmlerinde yasamaya devam edin :) zaten beyaz atli prens diyede birsey var..

imkansız bişi mi ne alaka türk filmi. dünya küçülüor farkında mısın?

artık herkes herkese ulaşabiliyor. bir twit le bile tanışabilirsin.

hayır böle imkansız gibi göstermeniz çok tuhaf.

Konu kapatılmıştır.

Konu sahibesi, topiğinizin tekrar aktif olmasını istiyorsanız bizimle irtibata geçiniz...

Back
X