sen sevgili psikolog adayı arkadaşım benden önce senin bu olanlara tepki gösterip sevgili kardeşimize yol göstermenden gerekirdi ben malum 30 nu geçmiş 7 senedir aile ve evlilik danışmanlığı yapan biri olarak belki sizin eğitiminizin gerisinde kalmış olabilirim
e belkide bizim zamanımızda sadece ders dinleyerek evlilik ve aile danışmanı olunuyordu sen çok değerli bilgilerini paylaş bizde feyz alalım sevgili meslektaşım
öncelikle ben sosyoloji eğitimi almadığım, siz de psikoloji eğitimi almadığınız için meslektaş olmadığımızı vurgulamak istiyorum.
ben tepki gösterilecek olay görmedim, yanlış yok, anormal bir durum da yok. konu sahibesi bizden durum değerlendirmesi değil, ''nasıl tanışabilirim?'' sorusunun cevabını bekliyor.
yaşınız beni ilgilendirmez, 7 sene insanları evlilik danışmanıyım diye kandırmış olmanız da, psikoloji bilimine vakıf olduğunuzu sanmanız da beni ilgilendirmez.
herkesi aynı kalıplara yerleştiremeyeceğinizi, bunu yapmaya çalışsanız bile 3 cümleyle sonuca ulaşamayacağınızı ben ve benim meslektaşlarım bilir. fakat siz ''aile ve evlilik terapistleri(!)'' -psikoloji lisansı olmadan eğitimini nasıl aldığınız da mechul.- bu arkadaşımıza paragöz, takıntılı vs. gibi yapıştırmalar yapamazsınız.
mesleğime, kk'ya, konu sahibesine ve konuyu sayfa sayfa takip edip yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarıma saygımdan ben bunları size söylemek zorundayım.
üzgünüm.