- Emoji Skoru
- 10.492
- Puanlar
- 773
kızlar hepsini okumadım ama karışmış topic
ben hepsini okudum noldu ki topik baştan beri karışık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hepsini okumadım ama karışmış topic
ben hepsini okudum noldu ki topik baştan beri karışık![]()
![]()
en son kendini psikolog sanan bi sosyolog vardı. sonra iiice olay alevlendi mi ???????????![]()
en son kendini psikolog sanan bi sosyolog vardı. sonra iiice olay alevlendi mi ???????????![]()
![]()
Allahım yaa eridim pc kırcam şimdi
walla o![]()
![]()
ay çok güldüm...
biraz okudum canım ben oraları baya bir alevli mesajlar...
Biri kıza tedavi ol demiş yuhh lan ne ilgisi varben de hayko cepkinle tanışmak isityorum hangi psikoloğa gtmeliyim önerisi olan
![]()
Biri kıza tedavi ol demiş yuhh lan ne ilgisi varben de hayko cepkinle tanışmak isityorum hangi psikoloğa gtmeliyim önerisi olan
![]()
walla o derken. kim kim. ya anlatın nolur. doğumgünüm bugün uğraştırmayın. gözüm bozuldu artık ya![]()
![]()
walla o derken. kim kim. ya anlatın nolur. doğumgünüm bugün uğraştırmayın. gözüm bozuldu artık ya![]()
O kendini psikolog zanneden sosyolog varya bizi psikolojisi bozuk olabilecek birini gaza getirmekle suçlamış. Uyarılmalıymışız.![]()
dimi ama. sanki inle cinle tanışmak istiorum dio.
güzellikten ziyade çok dikkat çektğimi söylerler tatlım türkan şorayı güzel bulan beni de güzel bulur çünkü garip ama kopyası gibiyim :)
biraz okuyayım dedim de sıkıldım ya. herkes çok bilio zaten. üni. bir iki psikoloji dersi almayla pskolog olunuyorsa bende psikolog um. ayrıca sosyolog um. ooo çok şeyim ben ya![]()
Posta kutun doluymuş. Mesaj gönderemiyorum.![]()