• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onunla nasıl tanışabilirim?

:60: :60: Allahım yaa eridim pc kırcam şimdi :60:
walla o :60: :60:

walla o derken. kim kim. ya anlatın nolur. doğumgünüm bugün uğraştırmayın. gözüm bozuldu artık ya :30::52::52::52::52:

en son kendini psikolog sanan bi sosyolog vardı. sonra iiice olay alevlendi mi ??????????? :9::9::9:

ay çok güldüm...:1:

biraz okudum canım ben oraları baya bir alevli mesajlar...

doğum günün kutlu olsun canım bu arada...:3:

Son düzenleme:
Biri kıza tedavi ol demiş yuhh lan ne ilgisi var:37:ben de hayko cepkinle tanışmak isityorum hangi psikoloğa gtmeliyim önerisi olan :37::37:

Biri kıza tedavi ol demiş yuhh lan ne ilgisi var:37:ben de hayko cepkinle tanışmak isityorum hangi psikoloğa gtmeliyim önerisi olan :37::37:

biyolog psikolog işini görür mü canım :1:

biyologum psikolog da olurum yani sorun yok...:9:

walla o derken. kim kim. ya anlatın nolur. doğumgünüm bugün uğraştırmayın. gözüm bozuldu artık ya :30::52::52::52::52:

ahan da tevrat özetledi konuyu :60:
doğum günün kutlu olsun canım :16:

riva gelse topiği böyle görse ne der acaba tepkisini çok merak ediyorum :52:
kızlar yeter walla konu dallanıp budaklandı hepimz ceza alcaz şimdi :47::47::47::47::47::47::47::47::47:

dimi ama. sanki inle cinle tanışmak istiorum dio.

biyolog psikologunuz geldi...:27:

özgür çevik çok mu sarı kaçtı acaba...:44:

biraz okuyayım dedim de sıkıldım ya. herkes çok bilio zaten. üni. bir iki psikoloji dersi almayla pskolog olunuyorsa bende psikolog um. ayrıca sosyolog um. ooo çok şeyim ben ya:9::9::9::9::9::9:

biraz okuyayım dedim de sıkıldım ya. herkes çok bilio zaten. üni. bir iki psikoloji dersi almayla pskolog olunuyorsa bende psikolog um. ayrıca sosyolog um. ooo çok şeyim ben ya:9::9::9::9::9::9:

Posta kutun doluymuş. Mesaj gönderemiyorum. :43::1:

Back
X