- Konu Sahibi neslihan34
-
kırk bin kere maşallah diyorum aradan 2 sene geçmesine rağmen ne güzel bir evliliğiniz var
bizde nette tanıştık yanii şöyle oldu facebook da gece beni dürttü sürekli üniden bi arkadaşımın çocukluk arkadaşıydı o sıra babamı yeni kaybetmiştim en sonunda dayanamadım ne var ya diye msj attım ve resmen destan yazdı aylardır beni takip ettiğini tanışmak istediğini beni beğendiğini anlattı hmmm dedim ağzı çok iyi laf yapıyor :)
ertesi gün buluştuk evlen benimle başka birşey istemiyorum dedi (birazda alkol vardı tabii) içimden çattık yani dedim 3 gün sonra ablasıyla 1 hafta sonra ailesiyle tanıştık derken 5 ay sonra nişanlandık ve 11 ay sonra evlendik 1,5 aylık evliyiz hala ara sıra yüzüğe bakıp şaka bi yana evlendik yanii diyorum
Biz de üniversitede tanıştık,aynı sınıftaydık,1.sınıfta çıkmaya başladık.Allah kimseyi önce ailesinden sonra sevdiğinden ayırmasın.
en nefret etttiğim okul arkadaşım idi. okul bitene kadar doru durust konusmadık. yuzune bakmam dien ben sevgilim oldu.
lise arkadasımdı kendisinden nefret ederdim 3.5 yıllık sevgilim suan.. üstelik en yakn kız arkadasımın sevgilisiydi!
lise arkadasımdı kendisinden nefret ederdim 3.5 yıllık sevgilim suan.. üstelik en yakn kız arkadasımın sevgilisiydi!
En yakın arkadaşınla arkadaşlık kalmamıştır o zaman:)
evet ama zaten onunla biz beraber olmadan beni satıp herkese herseyi anlattığı için bitmişti. bu cocuk ( yani sevgilim) arkadasmın sevgisiydi pek sevmezdim ama cocuk bundan 2 haftada ayrıldı neden olduğunu anlayamadık. bisey yap nolur deyince ben kendisiyle msnde fln konuştum neyin var noldu üzülüyo bu kız falan. bizde bu arkadasımla beraber gezerdik. meğer kendisi beni göstermiş ama arkadası yanımdaki kız yani eski en yakın arkadasım zannedip onunla konuşmuş. o saatten sonra da oda hayır sen değilsn arkadasıın diyemediği için mecbur çıkmış. her neyse cok güzel bir dostlugumuz oldu 1.5 2 sene dost- sevgili karısımıydık. en sonunda adını koyarak 3.5 senedir sevgili olduk :)
Biz de ünv de tanıştık.Arkadaşımın arkadaşının arkadaşıydı.Bizimki biraz komik.İşgüzar bir arkadaş onunla en sevdiğim arkadaşımın arasını yapmaya çalışıyormuş ilk başta.ben 1 haftalığına memlekete gittim geldiğimde herkes x ten bahsediyo.ben meraktan çatlayacağım kim bu çocuk diye.sonra tanıştık ama nedeyse nefret ediyorum yani o derece gıcık oldum.o da aynen benden hoşlanmamış ilk zamanlar.ama sonraları yanımda en samimi arkadaşlarım olmasına rağmen gözlerim onu arıyordu.herkes benle dalga geçer oldu sen bu çocuğa aşıkmısın diye.yok canım derdim ne münasebet hiç bana göre değil falan.sonra bi baktım ki birlikteyiz :) üstünden 7 yıl geçti bikaç ay önce evlendik ve ben kocama hala aşığım :))
maşallah diyelim o zaman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?