- 10 Temmuz 2012
- 354
- 249
- 103
- Konu Sahibi catherinee
Merhaba kızlar, ben instagramda ortak arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Normalde takip isteği onaylamam kız olsa bile profilim de gizli ama bunu onayladım bir an ne olacak dedim bastım. Ondan çok hoşlandım hobilerini çok sevdim. Sonra dikkatini çektim bir şekilde dm'den yazdı bana. Ben de birden ne diyeceğimi bilemedim hiç yaptığım şey değil normal 1 2 satır konuştuk rahatsız etmiş gibi hissetmiş ben yarın yazarım dedi. Yazmadı ama. Sonra benim çok sevdiğim bir şey paylasmis hikayede onu bahane ederek ben yazdım. Sonra konuştuk biraz. Her seyimi sordu yaşım boyum kilom sigara kullanıyor musun bile dedi.
Güzel konuştuk biraz, sizinle tanışmak istiyorum ciddiyim dedi. Fotoğraflarınızdan etkilendim dedi. Aslında ben onun ilgilendigi alanlardan etkilendim kitaplardan, konserlerden, çok etkilendiğim bir kitap vardı onu okuduğunu gördüm mesela. Paylaştığı şiirlerden.. O kadar benziyorduk ki neyse..
Asıl konuya gelirsek ben bunun ne yaptığını takip ediyorum nasıl bir adam diye az önce bir kızın 8 fotosunu beğenmiş. Art arda yani bu ne şimdi?
Henüz aramızda bir şey yok. Normal mi karsilamaliyim. Yoksa birakayim mı?
Ha bir de dünden önceki gün konuşmuştuk ondan sonra yazmadı daha yazmıyor.
Biliyorum bu pek mantıklı değil ama ben etkilendim olabilirdi bence. Begendigi fotolar öyle açık saçık değil normal yani ama böyle olunca..
Size yazmasam dert olacaktı içimde. Bence benden benim ondan etkilendiğim kadar etkilenmiyor. Bilmiyorum yaa. Ama onunla olmayı çok isterdim.
Güzel konuştuk biraz, sizinle tanışmak istiyorum ciddiyim dedi. Fotoğraflarınızdan etkilendim dedi. Aslında ben onun ilgilendigi alanlardan etkilendim kitaplardan, konserlerden, çok etkilendiğim bir kitap vardı onu okuduğunu gördüm mesela. Paylaştığı şiirlerden.. O kadar benziyorduk ki neyse..
Asıl konuya gelirsek ben bunun ne yaptığını takip ediyorum nasıl bir adam diye az önce bir kızın 8 fotosunu beğenmiş. Art arda yani bu ne şimdi?
Henüz aramızda bir şey yok. Normal mi karsilamaliyim. Yoksa birakayim mı?
Ha bir de dünden önceki gün konuşmuştuk ondan sonra yazmadı daha yazmıyor.
Biliyorum bu pek mantıklı değil ama ben etkilendim olabilirdi bence. Begendigi fotolar öyle açık saçık değil normal yani ama böyle olunca..
Size yazmasam dert olacaktı içimde. Bence benden benim ondan etkilendiğim kadar etkilenmiyor. Bilmiyorum yaa. Ama onunla olmayı çok isterdim.
Son düzenleme: