- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Çok acele ediyorsun, neden kendi kendine kalmayi düşünmüyorsun,arkadaş olarak diyorsun git kız arkadaş bul, şimdi değil ama ilerisi için duygusal birşeyler olur diye umuyorsun.
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Daha dur bacım bismillah yani.
Hele bir boşan, kendine gel. Sonra yeni ilişkilere yelken açarsın.
Yağmurdan kaçarken doluya da tutulma
Hiç akıllanmayacak mısın ? Bir boşan ya.Kendini topla.Hayat erkeksiz de sürüyor.Ne bu acele ?
sadece tanismak istiyorum.. anlamadiniz mi
evlenmek istiyorum demiyorum
Ben sana kizmiyorum çünkü sevgiye acsin ama lütfen biraz daha bekle herşey daha çok yeni
Yok anlayışım gayet yerinde, zira evlenmek istiyorsun demedim.
Sadece yeni biri ile tanışıp, arkadaşlık etmek için bile erken olduğunu düşünüyorum.
Ben boşanıyor olsam ve daha 2 ay olsa, ve seninki gibi kötü bir ilişkiden çıkmış olsam toparlanmam zaman alırdı.
Demek ki senle bayağı farklıyız. Hayat senin hayatın tabi, nasıl istersen öyle yaparsın.
tabikide farkliyiz, farkli ortamlarda, farkli sekillerde büyüdük..
yanlis bir iliskiden kurtuldum.. ben kendimi bir hastaliktan kurtulmus ve her gecen gün daha iyiye giden, iyilesen biri olarak görüyorum..
Gene bir hata yapmak istiyorsun demek ki hayırlı olsun
PARDON? neden yine bir hata yapmak isteyim? =(
Kendini keşfetmek falan ,çok faydası olduğuna katılmıyorum.Ben kendimi keşfede keşfede bir hal oldum..Tabi karşıdakinin bu konuya bakışı da önemli.Boşanmadan bir ilşkiye başlarsan kötü düşünür mü.....Benim endişem ise yeni kişinin güvenilir olup olmamması...Bu yönden düşün ençok..Yağmurdan kaçarken doluya tutulmaman gerektiğini düşünüp dikkatli ol sadece..
Umarım sen evlenmişsin bik bik demez bir de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?