- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Ama ya o da sandığın gibi biri çıkmazsa ne yapacaksın?
O da güvendirip, en can alıcı noktada yüzünü gösterirse?
Başlarda yine fark etmezsen, sonra yine parçalanırsan napacaksın? İkinci bir yıkımı kaldırabileceksen, hiç ruh halinin iyiye gitmesini bile bekleme, adımını at.
Bu foruma üye olduğumdan beri kimbilir kaç konunu okudum ama yorum yapmadım belki de diyecek bir şey bulamadım bilemiyorum
Bu konuya da şaşırmadım ama şaşırmadım diye yanlışa doğru diyemem.
Tuttun aşkının peşinden koştun, aileni sildin, ülke değiştirdin, yurtdışına taşındın, ama bu arada mario ile kavga etmekte de geri kalmadın, birbirinizi yediniz, adam şehir dışına ( yada y.dışı emin değilim) çıktı başkasıyla görüşmekte sakınca görmedin, sonra yine denedin yine olmadı şimdi boşanıyorsun, daha boşanmadın bile !
Bir dur bir nefes al bir kendini sorgula hata kimdeydi nerdeydi niye böyle oldu? Bi kendine çekil yaralarını sar ayaklarının üstünde dur ne istediğine hatta daha da önemlisi ne istemediğine karar ver ama yok eSmerimsin sen hatadan hataya koşmaya yemin etmiş gibisin.
Sana en büyük kötülüğü kimse yapamaz çünkü sen kendine yapıyorsun..
Hele bi kendine gel dur ya Bismillah bu ne siddet bu celal
Bi bosan silkelen kendine gel cok hizli davraniyosun ,maalesef
Bence Hemen yeni bir iliski bosanmamisken cok acele gibi geliyo bana
Insallah artik bu yasadigin kotu gunler den sonra mutlu olursunnnn.....!
Çünkü herkesin de dediği gibi böyle şeyler için acele ediyorsun
Bu kişi Türk anladığım kadarıyla, yurtdışında da büyüse kendisi ve ailesi muhtemelen gelenekseldir, her şey sandığın gibi kolay olmayabilir. Sen geleneksel değilsin sanırım, sırf ailen için bir Türkle tanışmak istiyorsan o da yanlış. Acele etme, kendi ayakların üzerinde dur biraz daha.
evet memlekti ordu olunca otomatik olarak türk oluyor..
gelenekselim bundan sonra.. kendi ayaklarimin üzerinde duruyorum, o konuda Problem yok.. tskler yorumun icin
O kısmı gözümden kaçmış. Sen zaten çoktan kararını verip sadece nasıl tanışacağını sormuşsun, facebooktan ekle gitsin.
kac defa daha tekrarlamam gerekecek cok merak ediyorum..
amacim iliskim olmasi degil, sevgilim yada kocam olsun demiyorum.
normal bir sekilde arkadaslik kurmak istiyorum, seviyeli bir sekilde.. yavas yavas.. belki uyariz belki uymayiz onu Zaman gösterir.. ama bu insan benim ilgi alanima giriyor.. ve yakindan tanimak istiyorum.
[COLOR[/COLOR]
Iyi o zaman hayat senin nasil olmak istiyosan ol Ben sadece fikrimi soyledim
facebooktan ekleyemem.. o sekilde tanismak istemiyorum.. =(
şimdi çoğu öyle tanışıyor ki...
işyerini biliyormuşsun,araba bakıyormuş gibi yapabilirsin belki...
o sekilde tanismak istemiyorum cünkü onun pesinde kosuyormus gibi yada tanismak icin israr ediyor gibi olmak istemiyorum, sonucta mesajima cevap gelmeyebilir..sanalda tanismak istemiyorum o yüzden..
işyerine gidebilirsin dediğim gibi o zaman...
Esmer;
Sen diyosun ki beni anlamiyorsunuz ben iliski istemiyorum sadece tanisip arkadas olmak istiyorum.Yahu esmer daha ayni evde kalirken sen baskasiyla yakinlastin.Simdimi sadece arkadas olacaksin.Hem cok cok eskiye dayanan bir dostluk degilse erkekle oyle dostluk arkadaslik 3 gundur sonrasi farkli yerlere kayar ki daha evlisin.Kagit ustunde de olsan.
Hee sen yok sizi dinlemeyecrgiz diyorsan ve demissin zaten ben nasil iletisim kurarimi sordum diyorsan.Ekle faceten bir de selam çak oldu bitti is.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
faceden var bir tane kiz arkadasim ama evlenmisler.. bir mesaja yüz saatde cvp veriyolar..
kendimleyim zaten.. evet tanimak istiyorum.. belki birseyler olur, ama olmayadabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?