onunla tanismak istiyorum

emin ol, onu yada hayatima yeni girecek birisini aninda hayatimin merkezi yapmam..

kapilip gitmem.. sadece seviyeli bir sekilde arkadaslik kurmak istiyorum..

biz ne dersek diyelim olmıycak kafana eseni yapıcaksın. bekle en azından hele bi boşan.. o zaman tanışma işlemlerine başlarsın. fakat benden söylemesi, başanır boşanmaz onunla tanışmak istediğini farkettiğinde pek iyi bir izlenim bırakmamış olursun

Son düzenleyen: Moderatör:

ülke fln degistirmedim zaten ben Yurt disinda yasiyorum.. evet bir sürü hata yaptim.. ama suanki aklimla yapmazdim.. bir müsibet bin nasihattan iyidir diye bir söz okudum bir yerde.. ve ne Kadar hakli bir söz..

Hele bi kendine gel dur ya Bismillah bu ne siddet bu celal
Bi bosan silkelen kendine gel cok hizli davraniyosun ,maalesef
Bence Hemen yeni bir iliski bosanmamisken cok acele gibi geliyo bana
Insallah artik bu yasadigin kotu gunler den sonra mutlu olursunnnn.....!

anliyorum beni düsünüp, yorumlar yapiyorsunuz tesekkür ederim

ama benim almak istedigim cevap, nasil tanisirim sorusu icindi..

kac defa daha tekrarlamam gerekecek cok merak ediyorum..

amacim iliskim olmasi degil, sevgilim yada kocam olsun demiyorum.

normal bir sekilde arkadaslik kurmak istiyorum, seviyeli bir sekilde.. yavas yavas.. belki uyariz belki uymayiz onu Zaman gösterir.. ama bu insan benim ilgi alanima giriyor.. ve yakindan tanimak istiyorum.

Bu kişi Türk anladığım kadarıyla, yurtdışında da büyüse kendisi ve ailesi muhtemelen gelenekseldir, her şey sandığın gibi kolay olmayabilir. Sen geleneksel değilsin sanırım, sırf ailen için bir Türkle tanışmak istiyorsan o da yanlış. Acele etme, kendi ayakların üzerinde dur biraz daha.

evet memlekti ordu olunca otomatik olarak türk oluyor..

gelenekselim bundan sonra.. kendi ayaklarimin üzerinde duruyorum, o konuda Problem yok.. tskler yorumun icin

evet memlekti ordu olunca otomatik olarak türk oluyor..

gelenekselim bundan sonra.. kendi ayaklarimin üzerinde duruyorum, o konuda Problem yok.. tskler yorumun icin

O kısmı gözümden kaçmış. Sen zaten çoktan kararını verip sadece nasıl tanışacağını sormuşsun, facebooktan ekle gitsin.

[COLOR[/COLOR]
Iyi o zaman hayat senin nasil olmak istiyosan ol Ben sadece fikrimi soyledim

şimdi çoğu öyle tanışıyor ki...
işyerini biliyormuşsun,araba bakıyormuş gibi yapabilirsin belki...

o sekilde tanismak istemiyorum cünkü onun pesinde kosuyormus gibi yada tanismak icin israr ediyor gibi olmak istemiyorum, sonucta mesajima cevap gelmeyebilir..sanalda tanismak istemiyorum o yüzden..

Esmer;

Sen diyosun ki beni anlamiyorsunuz ben iliski istemiyorum sadece tanisip arkadas olmak istiyorum.Yahu esmer daha ayni evde kalirken sen baskasiyla yakinlastin.Simdimi sadece arkadas olacaksin.Hem cok cok eskiye dayanan bir dostluk degilse erkekle oyle dostluk arkadaslik 3 gundur sonrasi farkli yerlere kayar ki daha evlisin.Kagit ustunde de olsan.

Hee sen yok sizi dinlemeyecrgiz diyorsan ve demissin zaten ben nasil iletisim kurarimi sordum diyorsan.Ekle faceten bir de selam çak oldu bitti is.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o durumlar farkliydi.. aklim basimda degildi.. salaklik yaptim.. sinirle yaptim, intikam almak gibi birseydi.. ama sonuc olarak utanc Verdi.. baska birsey degil.

simdi böyle konusabilecegim, belki bulusup kahve icebilecegim, basim skistiginda arayabilecegim birisi olsun istiyorum.. sarilmak yada öpmek gibi seyler degil düslerim..kimsem yok anlasana..

faceden var bir tane kiz arkadasim ama evlenmisler.. bir mesaja yüz saatde cvp veriyolar..
kendimleyim zaten.. evet tanimak istiyorum.. belki birseyler olur, ama olmayadabilir..

bu cümlene tebessüm ettim:) haklılık payın var

konuya gelince, henüz boşanmadın hala evli bir kadın sıfatı taşıyorsun. her ne kadar arkadaşça tanımak istiyorum desen de, bu tanışma girişimin karşı tarafça yanlış anlaşılabilir. bence biraz daha akışına bırak. resmi olarak boşandıktan sonra hala tanışmak istersen o zaman yine fikir veririz, bir şekilde bir yol bulunur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…