- 20 Ocak 2008
- 15.264
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
o durumlar farkliydi.. aklim basimda degildi.. salaklik yaptim.. sinirle yaptim, intikam almak gibi birseydi.. ama sonuc olarak utanc Verdi.. baska birsey degil.
simdi böyle konusabilecegim, belki bulusup kahve icebilecegim, basim skistiginda arayabilecegim birisi olsun istiyorum.. sarilmak yada öpmek gibi seyler degil düslerim..kimsem yok anlasana..
bu cümlene tebessüm ettim:) haklılık payın var
konuya gelince, henüz boşanmadın hala evli bir kadın sıfatı taşıyorsun. her ne kadar arkadaşça tanımak istiyorum desen de, bu tanışma girişimin karşı tarafça yanlış anlaşılabilir. bence biraz daha akışına bırak. resmi olarak boşandıktan sonra hala tanışmak istersen o zaman yine fikir veririz, bir şekilde bir yol bulunur..
ama dedigim gibi, ben hemen iliskim olsun demiyorum, zaten bu ayin 22.sinde türkiyeye gidiyorum, 2 hafta yokum, geldikten sonra bosanicam.. yavas yavas tanismak istiyorum, hemen evlilik hayalleri kurmuyorum.. ama koruyup kollanmak istiyorum ne biliym.. ya.. =(
Cok acele ediyorsun yaa kac yasindasin isin varmi? Isle ugras biraz kendine gel yaaa tkrr pisman olma :banghead::banghead::banghead:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eski sevgilim gibisin sen de ya. O da senin gibiydi, her şeyi vardı ama sosyal değildi. Ama ben yetiştim sonra, ilgi gösterdim ettim.yalnizligim icinde boguluyorum.. izinli bile olmak istiyorum düsünsene.. cünkü yapacak cok birsey bulamiyorum..
alisverise gidiyorum, bir yerde oturup kahve iciyorum, etrafa baktigimda gülen, sakalasan, böyle konusup hararetli birseyler anlatan insanlar görüyorum.. ben ise yapayalniz.. sonra dolasiyorum, arabam var biraz sehir disina cikiyorum dolasip geliyorum eve.. sonra bombos bir ev..
bakim yapiyorum, film izliyorum.. film hic bitmesin istiyorum kendimi o filmin icinde hayal ettigim icin..
en son Berlin kaplani izledim.. simsicak bir filmdi ata demirerin..
kahve yapiyorum, balkona gecip sigara icip manzara seyrdiyorum ama yine tek basima.. düsünsene cogu Zaman kendi kendime konusuyorum.. kitap okuyorum, kütüphane 2sokak ötemde..
Facebook actim kendime arkadaslik kurayim diye ama birisinin mesajima cevap vermesini beklemekten yoruldum.. zavalli bir kusun yem beklemesi gibi
zaten hep mutluluk pozlari.. offf
calisiyorum, icim disim is oldu..
Eski sevgilim gibisin sen de ya. O da senin gibiydi, her şeyi vardı ama sosyal değildi. Ama ben yetiştim sonra, ilgi gösterdim ettim.
Sonra evlenmiyorum diye terk ediverdi, çok zalim çıktı çoookkEylülde evleniyor, acele etti hata yapıyor. Ahh ahh sende onu gördüm valla.
Yasini nie demedin cok mu kucuksun anliyorum sevilmek sevmek istyrsun birisi seni anlasin ama canim ya pisman olursan tekrar git babanlarinin kapilarinin onunde yat yeterki seni affetsinler canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
neden seninle degilde bir baskasiyla tercih ediyor evlenmeyi?
yengec burcuyum, dengesizlik bol sekilde mevcut..
sosyal olmak istiyorum ama yalniz zor..
Bana teklif etti ama bekleyelim dedim. Hazır değildim, onun askerlik sorunu, benim okul sorunum derken...
E ona da ha ben, ha başkası farketmiyormuş. Yeter ki evlensin yani... Öyle işte.
iyi ki de evlenmemiş seninle canım.böylesinden hayır gelmez
yalnızlığın tadını çıkar bırazçivi çiviyi söker elbet, ama bu seni çok yorar
pardon unutmusum yasimi yazmayi, hayir Kücük degil, 23 yasindayim.. yerinde sanirim yasim..
etmiyorlar.. istemiyorlar.. huzurlarini bozuyormusum, utaniyorlarmis benden!!
bence çok acele edıyorsun. illa tanısmak ıstıyorsan mesaj at, okuldan arkadas oldugunuzu soyleyalnizligin tadina cok güzel vardim, zaten ben hep yalnizdim..
peki onunla nasil tanisabilirim sence
Ben de acele ettiğini düşünüyorum..
Ve ben adamın yerinde olsam daha boşanıp hayatına bir düzen vermeden
benle tanışma çabasına giren kadınla ilgili pek hoş şeyler düşünmem, etkilenmem kısacası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?