onunla tanismak istiyorum

Ozaman kendine kiz arkadasi ara ve bul onunla vakit gecir.Bir bayan bir erkege akil danismaz cogu zaman dedigim gibi cok samimi eskiye dayanan bir dostluk degilse.Erkeklerle bu aktivitelerin sonu nerede ve nasil bitiyor sende biliyorsun bizde.Ama sen adama odaklanmissin gozun biseyi gormuyor su anda.

yalnizligim icinde boguluyorum.. izinli bile olmak istiyorum düsünsene.. cünkü yapacak cok birsey bulamiyorum..

alisverise gidiyorum, bir yerde oturup kahve iciyorum, etrafa baktigimda gülen, sakalasan, böyle konusup hararetli birseyler anlatan insanlar görüyorum.. ben ise yapayalniz.. sonra dolasiyorum, arabam var biraz sehir disina cikiyorum dolasip geliyorum eve.. sonra bombos bir ev..

bakim yapiyorum, film izliyorum.. film hic bitmesin istiyorum kendimi o filmin icinde hayal ettigim icin..

en son Berlin kaplani izledim.. simsicak bir filmdi ata demirerin..

kahve yapiyorum, balkona gecip sigara icip manzara seyrdiyorum ama yine tek basima.. düsünsene cogu Zaman kendi kendime konusuyorum.. kitap okuyorum, kütüphane 2sokak ötemde..

Facebook actim kendime arkadaslik kurayim diye ama birisinin mesajima cevap vermesini beklemekten yoruldum.. zavalli bir kusun yem beklemesi gibi
zaten hep mutluluk pozlari.. offf

bu kisinin bir iliskisi yok, eylüle Kadar iliskisi olur diye korkuyorum =(

Cok acele ediyorsun yaa kac yasindasin isin varmi? Isle ugras biraz kendine gel yaaa tkrr pisman olma :banghead::banghead::banghead:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eski sevgilim gibisin sen de ya. O da senin gibiydi, her şeyi vardı ama sosyal değildi. Ama ben yetiştim sonra, ilgi gösterdim ettim.
Sonra evlenmiyorum diye terk ediverdi, çok zalim çıktı çoookk Eylülde evleniyor, acele etti hata yapıyor. Ahh ahh sende onu gördüm valla.

calisiyorum, icim disim is oldu..

Yasini nie demedin cok mu kucuksun anliyorum sevilmek sevmek istyrsun birisi seni anlasin ama canim ya pisman olursan tekrar git babanlarinin kapilarinin onunde yat yeterki seni affetsinler canim

neden seninle degilde bir baskasiyla tercih ediyor evlenmeyi?

yengec burcuyum, dengesizlik bol sekilde mevcut..

sosyal olmak istiyorum ama yalniz zor..

pardon unutmusum yasimi yazmayi, hayir Kücük degil, 23 yasindayim.. yerinde sanirim yasim..

etmiyorlar.. istemiyorlar.. huzurlarini bozuyormusum, utaniyorlarmis benden!!

Burcunuz terazi mi?

Yengecmis :) tterazilwrde müthiş sevgi acligi oluyor da terazi olduğunuzu düşündüm...
Kesnlkle acele etmeyin. Aralikta bosandim daha yeni yeni bi ilişkiye hazir gibiyim. O zamanda ihtiyaç hissettim sizin gibi ama kendimi istem dişi olarak korudum ve pişman olmadm.ama siz acele ederseniz pişman olcaksiniz gibi görünüyor . aman dikkat.

Son düzenleme:
neden seninle degilde bir baskasiyla tercih ediyor evlenmeyi?

yengec burcuyum, dengesizlik bol sekilde mevcut..

sosyal olmak istiyorum ama yalniz zor..

Bana teklif etti ama bekleyelim dedim. Hazır değildim, onun askerlik sorunu, benim okul sorunum derken...
E ona da ha ben, ha başkası farketmiyormuş. Yeter ki evlensin yani... Öyle işte.

pardon unutmusum yasimi yazmayi, hayir Kücük degil, 23 yasindayim.. yerinde sanirim yasim..

etmiyorlar.. istemiyorlar.. huzurlarini bozuyormusum, utaniyorlarmis benden!!

Ahh canim yaa benden 2 yas buyuksunbnde evliyim :)ailende vicdan yokmu? Ne diyecegimi dasirdim canim smdi nerde kaliyorsunbosandi nerde kalacan

Ben de acele ettiğini düşünüyorum..

Ve ben adamın yerinde olsam daha boşanıp hayatına bir düzen vermeden
benle tanışma çabasına giren kadınla ilgili pek hoş şeyler düşünmem, etkilenmem kısacası

evet haklisin.. su akar yolunu bulur, ugrasmaya degmez degilmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…