Onur Erol, Emre Ilhan ve Naci Celik burun hasta yorumlari lutfen!!!

Dogal burun olsun istiyorum. Cok da korkuyorum. Doktor secimi cok onemli. Lutfen tecrubelerinizi paylasn..

Ben emre ilhana oldum 17 ay once kalin derili ve zor bi derim olmasina cok memnunum kardesim annem ve arkadaslarimda oldu hic sorun yasamadik ben kesinlikle emre beyi tavsiye ederim. naci celik hakkinda hic bilgim yok aklinizda olan doktorlarla gorusup karar verin oylesi daha saglikli olur hic birinde akliniz kalmamis olur :) en zor surec arastirma karar verme sureci umarim istediginiz gibi olur sonuc:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsinin uydurma oldugunu belirttiler. Ilk etapta bana guven verdi ama elleri biraz titriyordu. :)
Turkish delight ve diger doktorlarin kullandigi teknik arasindaki farki da cok merak ediyorum esasinda. :)
Yurt disinda yasiyorum. Karar vermeden Ilhan Emreyle de mutlaka gorusucem.

Rica etsem beni ekler misiniz lutfen?! Albumunuzdeki burun fotograflarinizi gormek isterim bir sakincasi yoksa. :)

2 yıl önceydi.bi türlü burnumun kemerli oluşundan hoşnut olamadım doğdugumdan beri. 18 yaşımı bekledim sonrada 23 yaşıma kadar cesaretimin gelip hadi çağla ! demesini:1: Araştırmaıyımdır biraz, dedektif gibi doktor ve mutlu mutsuz hastalarını araştırdım. Bi kere bana %100 güven vermesi gerekiyodu, zordu kendimi kandırmam. Bu forumda diğer doktorlar gibi Emre İlhanlada görüşmeye gittim. Yaptığımız paylaşımda karar vererek koltuktan kalktım. Çünkü hastaları çok güzel ve mutluydular. İnanmak başarmanın yarısıdır, güzel olcağıma inandım. diyeceğim o ki sakın cesaretsiz olmayın, ya da bana yazınn ben motive ederim sizi :1::1: öperim güzel mutlu sağlıklı günler

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Uploaded with ImageShack.us

Tesekkur ederim dg62. Onur beyle gorustum esasinda. Asistanlarina da ameliyatlara artik kendisinin girmedigi yolunda soylentiler oldugunu ifade ettigimde olur mu hic tum ameliyatlari kendisi yapiyor dediler. Hepsinin uydurma oldugunu belirttiler. Ilk etapta bana guven verdi ama elleri biraz titriyordu. :)
Turkish delight ve diger doktorlarin kullandigi teknik arasindaki farki da cok merak ediyorum esasinda. :)
Yurt disinda yasiyorum. Karar vermeden Ilhan Emreyle de mutlaka gorusucem.

Rica etsem beni ekler misiniz lutfen?! Albumunuzdeki burun fotograflarinizi gormek isterim bir sakincasi yoksa. :)

Tabiki eklerim :)

ablamın profılınden yazıyorum:) yakın zamanda naci çelik e hem 2. burun ameliyatımı hemde gogus buyutme ameliyatı oldum cok memnunum. ilk burun ameliyatımda necmettin kutluya yaptırmıştım hiç memnun kalmadım burnumu cok bozdugu soylenemez ama amelıyattan sonra hıc fark yoktu nerdeyse burnumda garıp bır sekıl vermıs sankı palyaço nun burnundaki top gb bir şekli vardı. daha sonra ablam naci beye görüşmeye gittiği zaman onunla gittim ve naci beye ameliyat olmaya karar verdim bence kendisi hem doktor olarak hemde hasta yaklaşımı olarak süper biri. şuan burnumdan çok memnunum gayet güzel oldu ve kesinlikle çok doğal kişinin ne istediğini ve neyin yakışacağını bilerek yapıyor. gögüs silikonu hakkında yorum bile yapmıyorum 10 numara :)))) estetik yaptıracak olan arkadaslarımın hepsi suan naci beye yönlenmiş durumda.. kesinlikle öneriyorum.. buarada 1 hafta oldu ameliyat bile olmamış gibiyim çok rahatım:)

revizyon ameliyatlarını yapan doktorlarda şikayetçi burunu düzeltirken tabiki her sonuçu kötü değildir ama iyi araştırın.naci bey erol beyin grubundan ayrıldı bireysel çalışıyordu ameliyatlarını biliyorum özenerek yapıyor ama sonrasını hiç görmedim burun ameliyatı4-5 saat sürüyordu o yüzden tercih etmedim aynı başarıyı daha kısa sürede ameliyat yapan tanıdığım kbb doktora oldum(hüseyin altun).eğer nefes sorunu varsa estetik cerrah yerine kbb doktoru tercih edin.

bende onur erol ameliyatlarının çoğunu asistanları yapıyor diye biliyorum sorduğunuzda söylememesi çok normal okadar uçuk fiyat alıyorki.:)revizyon ameliyatlarını yapan doktorlarda şikayetçi burunu düzeltirken tabiki her sonuçu kötü değildir ama iyi araştırın.naci bey erol beyin grubundan ayrıldı bireysel çalışıyordu ameliyatlarını biliyorum özenerek yapıyor ama sonrasını hiç görmedim burun ameliyatı4-5 saat sürüyordu o yüzden tercih etmedim aynı başarıyı daha kısa sürede ameliyat yapan tanıdığım kbb doktora oldum(hüseyin altun).eğer nefes sorunu varsa estetik cerrah yerine kbb doktoru tercih edin.

hüseyin beyin ne kadar sürüyor ameliyatı

aynen bitiyor okadar kısa surede.:) sonuç ortada ben.:))

seni çok beğeniyorum maşaallah manken gibisin muhammed dilberin yaptığı burunlardan siteye resim koyan arkadaşlar da öyle çok güzel emre ilhanın hastalar da öyle

bir gün cesaret edersem 3ü aransındayım :) emre ilhana olmak isterim ama 1-2 aydan önce ameliyat sırası gelmez o zamana kadar korkudan ben cayarım :D ben muayene olmaya gittim mi hemen ameliyata almaları lazım beni :D
hoş youtube'da ameliyat anının resimlerini gördüm hemen kapattım ama çoktan görmüş oldum nasıl içim kalktı nasıl içim kalktı :D sen ameliyatları gördüğün halde nasıl ameliyat oldun hayretler içindeyim :D

seni çok beğeniyorum maşaallah manken gibisin muhammed dilberin yaptığı burunlardan siteye resim koyan arkadaşlar da öyle çok güzel emre ilhanın hastalar da öyle

bir gün cesaret edersem 3ü aransındayım :) emre ilhana olmak isterim ama 1-2 aydan önce ameliyat sırası gelmez o zamana kadar korkudan ben cayarım :D ben muayene olmaya gittim mi hemen ameliyata almaları lazım beni :D
hoş youtube'da ameliyat anının resimlerini gördüm hemen kapattım ama çoktan görmüş oldum nasıl içim kalktı nasıl içim kalktı :D sen ameliyatları gördüğün halde nasıl ameliyat oldun hayretler içindeyim :D

gördükçe alışıyorsun.:)korkma herşey olup bitiyor anlamıyorsun bile yeterki kafanda bitir kesin olucam de gerisi hayırlı bir şekilde bitiyor.:)

gördükçe alışıyorsun.:)korkma herşey olup bitiyor anlamıyorsun bile yeterki kafanda bitir kesin olucam de gerisi hayırlı bir şekilde bitiyor.:)

uyuyunca tamam da sen ameliyatları canlı görüyorsun kaç yıldır nasıl alıştın o görüntülere

happy tree friends diye iğrenç bir çizgi film var müthiş şiddet ve kan içeriyor ben ona bile bakamadım youtube da videoları var onlar sadece çigzi üstelik :)

Kız sen hala kararsızmısın:20: Emre beyin tüm hastalarının fotoları inceledin ,yorumlarını okudun. hala ne korkusu:22:buarada o süreyi birlikte geçiririz tatlım sen hiç merak etme. zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile:21:
canım ben ameliyat olmadan önce kesinlikle video izlemedim. cayarım diye korktum yiminlen. 15-20 gün öncesi mi ne izleyim dedim. açık burun ameliyatı:30: izleme anımı unutamıyorum. insanın burnunun direği sızladı derler ya o derece yani:9: burnumu tuta gözlerimi kaçıra kaçıra resmen anı yaşadım. ben korku film bile izleyemem sonra bütün yıl o sahneler gözümün önünden gitmez:50:baktım bana göre değil kapatayım dedim. ama o an Emre beyi ayakta alkışlayasım geldi. helal olsun dedim ya:nazar: gerçekten zor iş. bir de 7 saat sürdüğü ameliyatlarını bilirim. alam ya 5 cm alanda 7 saat nasıl uğraşıyor nasıl özeniyor tahmin bile edemiyorum. gözleri yorulur boynu tutulur insanın :18:Emre beye gerçekten kocaman MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar:Allah Emre bey gibi doktoru başımızdan eksik etmesin gerçekten. işini bu kadar seven, özverili başarılı başka doktora raslamadım:16:

Back
X