Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogal burun olsun istiyorum. Cok da korkuyorum. Doktor secimi cok onemli. Lutfen tecrubelerinizi paylasn..
Tesekkur ederim dg62. Onur beyle gorustum esasinda. Asistanlarina da ameliyatlara artik kendisinin girmedigi yolunda soylentiler oldugunu ifade ettigimde olur mu hic tum ameliyatlari kendisi yapiyor dediler. Hepsinin uydurma oldugunu belirttiler. Ilk etapta bana guven verdi ama elleri biraz titriyordu. :)
Turkish delight ve diger doktorlarin kullandigi teknik arasindaki farki da cok merak ediyorum esasinda. :)
Yurt disinda yasiyorum. Karar vermeden Ilhan Emreyle de mutlaka gorusucem.
Rica etsem beni ekler misiniz lutfen?! Albumunuzdeki burun fotograflarinizi gormek isterim bir sakincasi yoksa. :)
bende onur erol ameliyatlarının çoğunu asistanları yapıyor diye biliyorum sorduğunuzda söylememesi çok normal okadar uçuk fiyat alıyorki.:)revizyon ameliyatlarını yapan doktorlarda şikayetçi burunu düzeltirken tabiki her sonuçu kötü değildir ama iyi araştırın.naci bey erol beyin grubundan ayrıldı bireysel çalışıyordu ameliyatlarını biliyorum özenerek yapıyor ama sonrasını hiç görmedim burun ameliyatı4-5 saat sürüyordu o yüzden tercih etmedim aynı başarıyı daha kısa sürede ameliyat yapan tanıdığım kbb doktora oldum(hüseyin altun).eğer nefes sorunu varsa estetik cerrah yerine kbb doktoru tercih edin.
hüseyin beyin ne kadar sürüyor ameliyatı
1.30 saat maximum 2 saat.süre az olduğu için fazla morarmadan şişmeden ameliyattan çıkmış oluyorsun.
hem iç hem dış 2 saatte bitiyor ha ne güzel
aynen bitiyor okadar kısa surede.:) sonuç ortada ben.:))
seni çok beğeniyorum maşaallah manken gibisin muhammed dilberin yaptığı burunlardan siteye resim koyan arkadaşlar da öyle çok güzel emre ilhanın hastalar da öyle
bir gün cesaret edersem 3ü aransındayım :) emre ilhana olmak isterim ama 1-2 aydan önce ameliyat sırası gelmez o zamana kadar korkudan ben cayarımben muayene olmaya gittim mi hemen ameliyata almaları lazım beni
hoş youtube'da ameliyat anının resimlerini gördüm hemen kapattım ama çoktan görmüş oldum nasıl içim kalktı nasıl içim kalktısen ameliyatları gördüğün halde nasıl ameliyat oldun hayretler içindeyim
![]()
gördükçe alışıyorsun.:)korkma herşey olup bitiyor anlamıyorsun bile yeterki kafanda bitir kesin olucam de gerisi hayırlı bir şekilde bitiyor.:)
seni çok beğeniyorum maşaallah manken gibisin muhammed dilberin yaptığı burunlardan siteye resim koyan arkadaşlar da öyle çok güzel emre ilhanın hastalar da öyle
bir gün cesaret edersem 3ü aransındayım :) emre ilhana olmak isterim ama 1-2 aydan önce ameliyat sırası gelmez o zamana kadar korkudan ben cayarımben muayene olmaya gittim mi hemen ameliyata almaları lazım beni
hoş youtube'da ameliyat anının resimlerini gördüm hemen kapattım ama çoktan görmüş oldum nasıl içim kalktı nasıl içim kalktısen ameliyatları gördüğün halde nasıl ameliyat oldun hayretler içindeyim
![]()