Kız sen hala kararsızmısınEmre beyin tüm hastalarının fotoları inceledin ,yorumlarını okudun. hala ne korkusu
buarada o süreyi birlikte geçiririz tatlım sen hiç merak etme. zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile
canım ben ameliyat olmadan önce kesinlikle video izlemedim. cayarım diye korktum yiminlen. 15-20 gün öncesi mi ne izleyim dedim. açık burun ameliyatıizleme anımı unutamıyorum. insanın burnunun direği sızladı derler ya o derece yani
burnumu tuta gözlerimi kaçıra kaçıra resmen anı yaşadım. ben korku film bile izleyemem sonra bütün yıl o sahneler gözümün önünden gitmez
baktım bana göre değil kapatayım dedim. ama o an Emre beyi ayakta alkışlayasım geldi. helal olsun dedim ya
gerçekten zor iş. bir de 7 saat sürdüğü ameliyatlarını bilirim. alam ya 5 cm alanda 7 saat nasıl uğraşıyor nasıl özeniyor tahmin bile edemiyorum. gözleri yorulur boynu tutulur insanın :18:Emre beye gerçekten kocaman MAŞALLAH
Allah Emre bey gibi doktoru başımızdan eksik etmesin gerçekten. işini bu kadar seven, özverili başarılı başka doktora raslamadım
![]()
kararsız olur mu kararlı ama çok korkulu :)

yaş ve kilo itibariyle narkoz olayı beni korkutuyor

anlattığın şeyler de beni çok geriyor çok korkunç o burnu açıp nasıl içine girip kesip biçiyorlar ya
üstelik benimki sadece dış değil hiç de.
zaten türklerde tipik kemik eğriliği bilmem et büyümesi kambur burun ucu yuvarlak düşük burun alt çene çıkıklığı üst çene darlığı genelde bu problemler var yaşın ilerlemesiyle daha da artıyor ilerliyor
Son düzenleme: