Onur Erol, Emre Ilhan ve Naci Celik burun hasta yorumlari lutfen!!!

:emir_bebek:
uyarınız içi teşekkürler.yanlız dikkatîmi çekti.konu başlığında hüseyin beyin hasta yorumları diye bir şey yazmıyor ve aynı hastanede çalışan hemşiresinin burada doktorunu övmenizini hiç etik bulmuyorum.biz hastaların emre bey hakkında burada yorumlarda bulunmamızdan daha doğal bişey yok.konu zaten bu yüzden açılmış.ben 5 yildir buradayim mesaj sayima bakarsanız da anlarsınız. Nerede bulunmam gerektiğini biliyorum en azından daha da uzatmayalım benden bu kadar...

dikkat ederseniz ben ilk sayfada yaptığım yorum onur erol ve naci çelik hakkında boşverin hüseyin beye olun ameliyatınızı yazmıyor orda size yazdığım cvplardada hüseyin beyle ilgili hiçbirşey yazmadım.siz yazıyorsunuz ben cvp veriyorum.:)yunus emrede hiç çalışmadım ama şu kadarını söylüyebilirim emre beyin ameliyat yaptığı hastanede çalıştığım doğrudur(liv hst değil).bundan dolayı bildiğim için sizi uyarmak zorunda kaldım geçen hafta siteden biri emre bey ve muhammed dilbere ameliyat olmayı düşünmüyorum doktorunuz hakkında bilgi verirmisiniz yazdığında nedenini sordum bana;sanki sadece onlar ameliyat yapıyor hep onların adı geçiyor güzel olmayan fotoların altına bile harika yazmışlar abrtı ve yalan buluyorum ve onlara ameliyat olmaktan vazgeçtim dedi.maili hala duruyor bende.böyle düşünen tek ben değilim.farkında olmadan abartıyorsunuz yada yanlış anlaşılıyorsunuz diyim.hiçkimse dörtdörtlük değil herkesin kusuru var buna hüseyin beyde dahil hepte derim her doktorun revizyonu vardır hiç yoktur diye bir kural yok.neyse ben hüseyin beyin sadece ameliyat olan hastasıyım ama diğer doktorların ameliyatlarını izlediğim için kusura bakmayın onlar hakkındada yorum yapıyorum.bende yeni üye değilim sadece su ara çalışmadığım için boştayım burda zaman geçiriyorum.haddimi aşıp sizi sinirlendirdiysem kusura bakmayın.artık cvpta yazmıcam.

seni tanıyan tanıyor tanımayanlar önemli zaten soru soruyor profiline bakıyor,resimlerine bakıyor gizleme fotolarını herkes arkadaş olmak zorunda değil.:)tabiki en iyisi insanın kendi vücudu bunu bende biliyorum senin dediğin kadar enfekte kötü birşey olsaydı dünyaca ünlü rinoplasti kongrelerinde bile bu kıkırdak anlatılmazdı.ayrıca hemen kanlandığı için erime nerdeyse olmuyor.bunu kullanmamak emre beyin tercihi kimsede karışamaz.ben yunus emredede hiç çalışmadım canım bakamam görüşmeye gittinmi diye benim içinde okadarda önemli değil gitmişsin gitmemişsin.
neden öyle yazdığımıda anlıyamamışsınya anlatıyım ben evre bey kötü demedim hüdeyin beyide övmedim bana direk emre beyi savundunuz 'ben zaten hüseyin beyle görüştüm yapamam dedi ama emre bey yaptı tannıdıklarımı ameliyat etti'dediniz.ben neden emre beye ameliyat oldun mu dedim?hayır..ama beni hüseyin beyin hastanesinde çalışan hemşire falan sandınız savunmaya geçtiniz.tekrar söylüyorum emre beyi sizin kadar tanıyorum.hüseyin beyinde koruyucu meleği değilim sadece onun hakkındada yorum yapmıyorum.sadece doğru bildiklerimi yanlış gördüklerime yazıyorum.

Resimlerimi acmak ya da acmamak benim tercihim kimseyi ilgilendirmez merak eden olursa ekliyor goruyor gerisi gormese de olur:) ki bi ara resimlerim acikti :) emre bey kadavra kikirdagini tercih etmiyor dogru bulsa kullanirdi zaten her doktorun teknigi ayri kadavra kikirdagini daha dogru bulan doktorlar da var kadavra kikirdagi isteyenler icin tercih cok yani :) ben kesin erir demedim ama emre beye sordugumda erime riski daha yuksek demisti en dogrusu insanin kendi vucudundaki kikirdak demisti bi saglik personelinden daha iyi biliyordur sanirim:) ki ben de oyle dusunuyorum neyden oldugunu bilmedigim birinin kikirdagini istemem enfeksiyon testleri muhakkak yapiliyordur ama burun bu baska bisey degil ne kadar guvenilir olur o testler ben cok takintiliyim mesela o yuzden kesinlikle tercih etmezdim bu da benim dusuncem :) emre beyi bizim kadar ne kadar nasil iyi taniyorsun cok merak ediyorum :)) ben kimseyi savunmaya gecmedim haksiz bi yorum varsa duzeltirim emre beyi iyi taniyorum sonucta yillarca ameliyat icin arastirdim artik herseyin en dogrusunu ayirt edebiliyorum ayrica insanlar 2 doktor arasinda kaliyor huseyin beyin adi gecmiyor siz hemen atliyorsunuz huseyin bey daha iyi yapar diye :)) huseyin bey dahil bir cok doktora gittim gittigim doktorlarin adini da hic yazmadim ama siz insanlari yanlis yonledirmeyin dediniz diye ben de gercegini yazdim :) huseyin bey basarisiz demedim ama benim burnumu istedigim gibi yapamayacagini soyledi ben de tercih etmedim tabiki iyice aratirip istedigim gibi yapabilcek doktor buldum:) forumda hic bir doktoru kotulemem de hepsinin basarisi ortada cunku insanlar artik bunu ayirt edebiliyor kimsenin lafina bakip hareket etmeyin diye her zaman soyluyorum gidip gorusun diye kimin icine hangi doktor siniyorsa ona olsun diyorum hep. Siz kendi dogrularinizi yazin tabi ama insanlari yanlis yonlendirmeyin :) mesela ben huseyin beyin sayfasina hic girip de emre bey kbb ona olun cok memnunm daha guzel yapar diye yazmadim ya da herhangi bir doktorun sayfasina ;) cunku bu o doktorun emegine saygisizlik umarim anlatabilmisimdir :)) neyse bu konu benim icin cok fazla uzadi allah arastirma doneminde olan arkadaslarin yardimcisi olsun boyle bi ortamda kafa bulandiran yorumlarla isleri cok zor gercekten:) kesinlikle aklinizda olan doktorlarla yuzyuze gorusun belki hep bunu soyluyorum ama kesinlikle lafa bakarak hareket etmeyin ben de dahil herkesin beklentisi zevki farklidir ama benim gibi mukemmelliyetci ve kalin zor deriye sahip olanlar icin konusuyorum cok cok iyi arastirin:) herkese de elimden geldigince yardimci olurum ama bu topik altinda degil :) daha fazla uzatmicam herkese bol sans :)

Merhaba benim de Onur Erol ile randevum var, kendisinin dünya çapında bir cerrah oldugunu ve yüzlerce başarılı ameliyata imza attıgını duydum ama acaba yaşı çok mu fazla ameliyat gerçekleştirmek için?
Naci Çelik'in asistanını da aradım ancak haftaya pazartesi dışında 30 eylüle kadar İstanbul'da olmayacağını belirtti o yüzden kendisiyle görüşmem mümkün olmayacak.

ablamın profılınden yazıyorum:) yakın zamanda naci çelik e hem 2. burun ameliyatımı hemde gogus buyutme ameliyatı oldum cok memnunum. ilk burun ameliyatımda necmettin kutluya yaptırmıştım hiç memnun kalmadım burnumu cok bozdugu soylenemez ama amelıyattan sonra hıc fark yoktu nerdeyse burnumda garıp bır sekıl vermıs sankı palyaço nun burnundaki top gb bir şekli vardı. daha sonra ablam naci beye görüşmeye gittiği zaman onunla gittim ve naci beye ameliyat olmaya karar verdim bence kendisi hem doktor olarak hemde hasta yaklaşımı olarak süper biri. şuan burnumdan çok memnunum gayet güzel oldu ve kesinlikle çok doğal kişinin ne istediğini ve neyin yakışacağını bilerek yapıyor. gögüs silikonu hakkında yorum bile yapmıyorum 10 numara :)))) estetik yaptıracak olan arkadaslarımın hepsi suan naci beye yönlenmiş durumda.. kesinlikle öneriyorum.. buarada 1 hafta oldu ameliyat bile olmamış gibiyim çok rahatım:)
fotoğrafını paylaşırmısın

ablamın profılınden yazıyorum:) yakın zamanda naci çelik e hem 2. burun ameliyatımı hemde gogus buyutme ameliyatı oldum cok memnunum. ilk burun ameliyatımda necmettin kutluya yaptırmıştım hiç memnun kalmadım burnumu cok bozdugu soylenemez ama amelıyattan sonra hıc fark yoktu nerdeyse burnumda garıp bır sekıl vermıs sankı palyaço nun burnundaki top gb bir şekli vardı. daha sonra ablam naci beye görüşmeye gittiği zaman onunla gittim ve naci beye ameliyat olmaya karar verdim bence kendisi hem doktor olarak hemde hasta yaklaşımı olarak süper biri. şuan burnumdan çok memnunum gayet güzel oldu ve kesinlikle çok doğal kişinin ne istediğini ve neyin yakışacağını bilerek yapıyor. gögüs silikonu hakkında yorum bile yapmıyorum 10 numara :)))) estetik yaptıracak olan arkadaslarımın hepsi suan naci beye yönlenmiş durumda.. kesinlikle öneriyorum.. buarada 1 hafta oldu ameliyat bile olmamış gibiyim çok rahatım:)

merhaba , keşke naci beyin yaptığı şu yeni burnunu görebilsemm =) profilinde fotoğraf yok.. bana gönderebilir misin? bir hafta snra ist a gidiyorum ve doktor doktor gezicem.. naci beyin yaptığı burunlar hemen her doktorun adında çıkan hastalar.. aynı resimler yani.. senin fotonu görebilir miyim :/

Tesekkur ederim dg62. Onur beyle gorustum esasinda. Asistanlarina da ameliyatlara artik kendisinin girmedigi yolunda soylentiler oldugunu ifade ettigimde olur mu hic tum ameliyatlari kendisi yapiyor dediler. Hepsinin uydurma oldugunu belirttiler. Ilk etapta bana guven verdi ama elleri biraz titriyordu. :)
Turkish delight ve diger doktorlarin kullandigi teknik arasindaki farki da cok merak ediyorum esasinda. :)
Yurt disinda yasiyorum. Karar vermeden Ilhan Emreyle de mutlaka gorusucem.

Rica etsem beni ekler misiniz lutfen?! Albumunuzdeki burun fotograflarinizi gormek isterim bir sakincasi yoksa. :)

Kesinlikle Emre İlhan ile görüştükten sonra kararınızı verin;)

Back
X