uyarınız içi teşekkürler.yanlız dikkatîmi çekti.konu başlığında hüseyin beyin hasta yorumları diye bir şey yazmıyor ve aynı hastanede çalışan hemşiresinin burada doktorunu övmenizini hiç etik bulmuyorum.biz hastaların emre bey hakkında burada yorumlarda bulunmamızdan daha doğal bişey yok.konu zaten bu yüzden açılmış.ben 5 yildir buradayim mesaj sayima bakarsanız da anlarsınız. Nerede bulunmam gerektiğini biliyorum en azından daha da uzatmayalım benden bu kadar...
dikkat ederseniz ben ilk sayfada yaptığım yorum onur erol ve naci çelik hakkında boşverin hüseyin beye olun ameliyatınızı yazmıyor orda size yazdığım cvplardada hüseyin beyle ilgili hiçbirşey yazmadım.siz yazıyorsunuz ben cvp veriyorum.:)yunus emrede hiç çalışmadım ama şu kadarını söylüyebilirim emre beyin ameliyat yaptığı hastanede çalıştığım doğrudur(liv hst değil).bundan dolayı bildiğim için sizi uyarmak zorunda kaldım geçen hafta siteden biri emre bey ve muhammed dilbere ameliyat olmayı düşünmüyorum doktorunuz hakkında bilgi verirmisiniz yazdığında nedenini sordum bana;sanki sadece onlar ameliyat yapıyor hep onların adı geçiyor güzel olmayan fotoların altına bile harika yazmışlar abrtı ve yalan buluyorum ve onlara ameliyat olmaktan vazgeçtim dedi.maili hala duruyor bende.böyle düşünen tek ben değilim.farkında olmadan abartıyorsunuz yada yanlış anlaşılıyorsunuz diyim.hiçkimse dörtdörtlük değil herkesin kusuru var buna hüseyin beyde dahil hepte derim her doktorun revizyonu vardır hiç yoktur diye bir kural yok.neyse ben hüseyin beyin sadece ameliyat olan hastasıyım ama diğer doktorların ameliyatlarını izlediğim için kusura bakmayın onlar hakkındada yorum yapıyorum.bende yeni üye değilim sadece su ara çalışmadığım için boştayım burda zaman geçiriyorum.haddimi aşıp sizi sinirlendirdiysem kusura bakmayın.artık cvpta yazmıcam.