• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri önyargı ile yaklaştığım otacı şampuan gerçekten harika çıktı

otacı şampuanı bir süredir kullanıyorum on bitkili,ısırgan otlu ve lily kullandım benim saçlarım boyalı olduğu için bana en iyi lily geldi gerçekten belirli bir kullanımdan sonra boya yüzünden matlaşan saçlarım canlandı ve parlaklığına kavuştu başımda oluşan kaşıntı geçti saç dökülmem azaltı saç derim gerçekten nefes aldı. ben memnun kaldım diğer şampuanlara göre biraz fiyatlı ama buna değdi :KK9:

Otacı çok güzell ama şu kokusu yokmu sabah duş alıyim akşamında ekşimiş çürümüş meyve gibi bir koku kalıyodu kafamda hayırr metroda orda burda rahatsız oluyorum kötü kokuyo diye kendimden tiksiniyodum :110: Şöyle hoş bi koku bıraksaydı saçlarımda kullanırdım :D

Saçlarım aşırı dokuluyodu.cansiz kedi tüyü gb oldu dr bile gittim tüm değerler normal cikti . Denemedigin yağ kullanmadım şampuan kalmadı cosmed diye bi şampuan aldım 80 tl verdim. Bana misin demedi son otaci geldi aklıma detaylı ca baktım sayfasından saç dökülmesi için bir şampuan var siparis ettim kullandım. İnanın ikinci kullanmada tutam tutam dökülen saçlarının külmesi durdu ve Parıl Parıl inanin abartmadan yazdım bunları. Bir daha da asla değiştirmem.

röfleli saçlarım var yıpranmış durumdaydı kuaförden aldığım loreal lumi serisini kullanıyordum buna rağmen öbek öbek saçlarım dökülüyordu bi tavsiye üzerine otacı 10 bitki özlü saç şampuanı ve kremini aldım saçlarımda yarattığı ferah hissi anlatamam ayrıca dökülmem 2 yıkama kullanmama rağmen gölze görülür biçimde azaldı ve parıl parıl yumuşacık oldu saçlarım hiç düşünmeden alın :)

Back
X