- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
Uzaklaşın yazarken uzlaşın olmuş tam zıt ifadelerBence yapamazsınız bu kişiyle ..
Ben de olsam sinir olurum kıskanırım
Siz çıkmaya başlayınca da huyu değişmez o kadar geniş biri diilsiniz die düşünüyorum uzlaşın
En aklı selim yorumu yapayım:
Koskoca insanlarsınız. Beklentilerinizi, isteklerinizi karşı tarafa saygı çerçevesi içerisinde söylemek en doğal hakkınız. Adamı karşınıza alıp sosyal medyada bu tip bir yorumuna denk geldiğinizi, bundan rahatsız olduğunuzu ve eğer bu tip davranışlara devam ederse onunla görüşmek istemediğinizi söyleyin. Eğer size değer veriyorsa uyarınızı dikkate alır, gönlünüzü yapar. Eğer umursamaz ve size “offf amma kıskançsın” gibi bir karşılık verirse bu kez iletişimi kesersiniz. Hiçbir adım atmadan direkt her yerden silmek vs bence çok çocukça.
Uzun lafın kısası fazla nevrotik gözükmeden derdinizi anlatmayı deneyin önce, sonra yol verirsiniz.
Ben sizin yerinizde olsam bunların ekran görüntüsünü alır adama yollar soru işareti koyardım. Bakalım ne cevap verecek? Güven vermeyen biri gibi duruyor ama ilişki boyutunuzu bilmeden yorum yapamıyorum. Belki adını koymadiginizdan arkadaşı sanıyordur sizi. Netleştirin bence.
Bence kafanızdan silin. Sosyal medyadan silmeyin ama sakın takip etmeyin, stalklamayın. Sizle iletişime geçerse ben fikrimi değiştirdim dersiniz.
Hiçbir şey söylemeden ilgini alakanı kes. Issız kadını oyna. Bari adam değil, sana köpek olsun.Dün görüştüğümüzde benden çok hoşlandığını ama zamanla bir şeylerin oturacağını, beni kaybetmek istemediğini falan söyledi. Çok da yakın davrandı.
Ancak dün bana eski kız arkadaşından bahsetmesi ilgimi çekti. Bu adam ayrıldı diye kız şirkete falan gelmiş, telefonla şirketi arayarak epey rahatsızlık vermiş. Kızı "ruh hastası" olarak tanımlıyordu. Ya düşündüm de bir kız, sevgilisi ondan ayrılıyor diye bunca şeyi neden yapsın? Ruh hastası olan ya bu adamsa? Bir de bana bundan bahsetmesinin ne gibi bir anlamı olabilir?
Instagram'da hesabım olmayan ben şimdi ekran görüntüsünü alıp bu adama yollarsam beni de ruh hastası kategorisine koyacak ve boyle bir adama böyle bir malzemeyi vermeye, benden sonra görüştüğü kızlara benden de ruh hastası olarak bahsettirmeye pek niyetim yok açıkçası.
Doğruyu söylemek gerekirse, baştan beri bu adama karşı içimde güvensizlik duygusu var. Olumsuz bir şeylerin olduğunu hissediyordum, yanılmadım da. Çok üzgünüm.
Her akşamını bana ayırırdı. Bu nedenle muhakkak iletişime geçecek ve neden uzaklaştığımı soracaktır.
Kafamdan silmek şu an öyle ağır geliyor ki... Deli gibi hoşlandım bu adamdan, deli gibi arzuladım bu adamı ben. Evet, hayatımda ilk defa bir adamı arzuladım ben. Gecelerce uykuya dalamayışlarımın tek sebebiydi. Nasıl sileceğim? Nasıl başaracağım? Öyle acizim ki şu an...((
Çok zor, çok iyi anlıyorum. İçinizden bahane de bulmak isteyeceksiniz, daha sevgili olmadığımız için öyle yapmıştır vs. diye. Ama ilişki başlayınca daha kötü olacak sizin için. Jessica yazısını görünce başınızdan aşağı kaynar sular dökülmüş gibi hissettiyseniz aynı kafadayız demektir.
Ve maalesef kendi tecrübelerime dayanarak bu tür yorumların karakter meselesi olduğunu söylüyorum.
Bence adamın paylaştığı kendi fotoğrafının altına siz de oooo xxx yazın anlar açıklama yapar zaten
Hiçbir şey söylemeden ilgini alakanı kes. Issız kadını oyna. Bari adam değil, sana köpek olsun.
Hayatı zorlastırmayın. Bu aksam görüşmek istediginizi söyleyin ve sakin sakin konuşun. Daha fazla vakit kaybetmek istemezsiniz sanırım.
Ayrica birsuredir görüşüp sizin instagramınız oldugunu bilmiyorsa da sizinle pek ilgili degilmis demekki.
Çakma hesapla kendisini stalkladığımı bilmiyor.
İnanıyorum elbet. Verdiği ilginin karşılığını alamayacak. Yarım kalma paikolojisi yaşayacak. Sen telefonları bazen aç, bazen açma. Arkadaşımlayım de gizem yap vs. Aralıklı pekiştir adamı, peşinden ayrılmaz diye düşünüyorum.Evet, bana da şu an en mantıklı gelen tavır bu ama siz son cümlenizin gerçekleşebileceğine inanabiliyor musunuz?
Siz onu normal hesabınızla da takip ediyo musunuz? Kendi hesabınızdan bu yorumları görebilir misiniz?
Adımın ve soyadımın olduğu bir hesabım yok. Onu takip etmek amacıyla açmış olduğum çakma bir hesabım var sadece. Sayfası herkese açık olduğundan takipçilerini görebiliyorum. Jessica'nın da sayfası herkese açık ama düşünememiştir o yorumu görebileceğimi.
Bence şimdi hesap açıp takip edin bu adamı. Hesabi yeni acmısken de bakıyım dedim, arkadaslarinin profillerinde gezerken gördüm kim bu kadin falan dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?