Oo Jessica...

Hepiii

I'II cross the stream - I have a dream.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.286
2.257
53
Bir adamla (30+) sevgilivari gibiyiz. Yani, ikimiz de birbirimizden hoşlanıyoruz, bunu dile getiriyoruz ama birbirimizi biraz daha iyi tanıyabilmek adına zamana bıraktık tam sevgililik olayını. İnsanlara olan ultra güvensizliğimden dolayı bu adamın sosyal medya hesaplarını çeşitli aralıklarla mıcık mıcık ediyorum maalesef. Biraz önce de instagram'da takip ettiği bir kızın fotoğrafının altına "Oo Jessica" yazdığını gördüm. Bu kız, arkadaşı mı yoksa tanımadığı bir kişi mi bilmiyorum ama yaptığı yorum beni çileden çıkarttı. Çok kıskancım. Nasıl tepki vereceğimi bilmeyecek kadar sağlıklı düşünemiyorum maalesef. 30 yaşındayım ve bu yaşta çok daha ciddi uğraşlarla ilgilenmem gerekirken böyle gereksiz şeylerle ilgilenmek beni gerçekten huzursuz ediyor ve iğreniyorum şu an kendimden. Yani, o görünen güçlü duruşumun arkasında böyle aciz bir kişiliğimin olması beni o kadar hırpalıyor ki...

Benim sorunum ne? Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Tokat gibi yorumlara ihtiyacım var.

Oo jessıca yazmakta art niyet gormedım ben
Uzun sure konuşmadığımız yada gormedıgımız arkadaşlarımızı gorunce de aynı tepkiyi vermiyor muyuz?,
Takılacak Bı ayrıntı degıl bence fazla buyutmussunuz

Yani bende çok kıskancım bişey benimse sadece benim olmalı başka kimsenin olamaz kıskanınca bişey yapamazsam sinirden ağlarım o derece.. böyle bi durumda eğer hesap sorarsan hastalıklı bulucak seni onun yerine kinaye yapın

fenomen fakan mı yoksa arkadaşı mı ama jessica lar da pek arkadaş olmaZ? İşi gereği yabancı uyruklu insanalrla aynı ortama giriyor mu

Fenomen değil ama arkadaşı olduğunu da düşünmüyorum. İşle de alakalı değildir.

İnanın yaptığı yorumu gördüğüm an çılgına döndüm ve tüm bağları koparmayı düşündüm hemen. Tepki verirsem böyle bir şeye, dediğiniz gibi ruh hastası olduğumu düşünecek ama sineye de çekemiyorum. :/

ben eski sevgilimi yabancı bi kızla yazışmasına rağmen affetmiştim. Ama sonra unutamadım o olayı bi süre sonra ayrıldım. Yani karakter meselesi. Eğer karakterin kaldırmıyorsa bi şekilde kopuyorsun

Tam sevgili olmak için zamana bırakmak biraz tuhaf geldi bana sevgili olup birbirinizi öyle tanısanız ne olur ki? Adam sanki özgürlüğüne düşkün flörtöz erkeklerden gibi.. Hesaplarını kontrol etmeniz içinizdeki içgüdüsel güvensizlikten olabilir.

Bence yapamazsınız bu kişiyle ..
Ben de olsam sinir olurum kıskanırım
Siz çıkmaya başlayınca da huyu değişmez o kadar geniş biri diilsiniz die düşünüyorum uzlaşın

Bu arada bu kıza yaptığı ikinci yorumu da gördüm. Kıza kalp göndermiş. Halbuki biz o dönem de görüşüyorduk.

Evet, gördüğüm kadarıyla bu adam özgürlüğüne düşkün, flörtöz bir tip. Sizce şimdi ne yapmalıyım? Tüm sosyal medya hesaplarımdan sileyim mi bu adamı? Ne yapayım?

Ben sizin yerinizde olsam bunların ekran görüntüsünü alır adama yollar soru işareti koyardım. Bakalım ne cevap verecek? Güven vermeyen biri gibi duruyor ama ilişki boyutunuzu bilmeden yorum yapamıyorum. Belki adını koymadiginizdan arkadaşı sanıyordur sizi. Netleştirin bence.

Bence kafanızdan silin. Sosyal medyadan silmeyin ama sakın takip etmeyin, stalklamayın. Sizle iletişime geçerse ben fikrimi değiştirdim dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…