Doğuma Hazırlık ooooffff oğluşuma isim bulamıyorum yardıııım ltfn..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende 3 haftalık hamileyim, daha çok erken ama benim içimden oğlan olacakmış gibi geliyor...

benim hoşuma giden isim ELYESA... eğer babamızı ikna edebilirsek bu ismi çok istiyorum :D olmazsa YUSUF TALHA olabilir ...

Erkek bebek ismi bulmak daha zor kız isilerine göre.Rüzgar, Ateş benim sevdiklerim ama daha tam kararda vermedik.Tan nasıl?

bende rüzgar efe ,doruk,ayaz,kuzey,arda toprak isimlerini beğeniyorum ama eşim istemiyor..rüzgar efe bi arkadaşının çocuğunun adı ama benim çok hoşuma gidiyo..diğerlerinide o beğenmedi..bizde MERT MUSTAFA koyucaz galiba mustafa kesinde eşimin dedesinin ismi kayınpederim çok istiyor eşimde tabi :) mert tide ben buldum uydu gibi eşim mustafa efe diyor sanırım musatfanın yanına mert gelicek :)..valla gerçekten çok zormuş kızlar için daha çok secenek var sanırım daha kolay olur :)

benimde oğlum olucak ismini sercan koyucaz .birden aklıma geldi eşimin adı can la bitiyo benim ismimin ilk iki harfi de se ortaya r koydum sercan denk geldi

Ben oğlumun adını Ali Eymen koydum belki fikir olur, hayırlı olsun şimdiden hayırlı doğumlar..

Back
X