oooooffff of

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
Iyi geceler kizlar .
benim derdim 2.cocuk. Kuzum 20aylik ve esim bitane daha bebek istiyor. gercekten oglumu cok zor büyütüyorum hala sabah erken kalkmalar gece az uykular aglamalar. Bütün gün pesinden kosturuyorum yoruldugumu aksam yatinca farkediyorum. Esim cok israr ediyor yapalim ikisi birlikte büyüsün diye ama cesaretim yok. Korkuyorum. Bazen ne güzel olurdu diye düsünüyorum kardesi olurdu oynardi birlikte yanliz kalmazdi diye ama hemen korkularim yüzünden vazgeciyorum. Tabiki ikinci bebegi düsünüyorum ama simdi degil. Esim cok üstüme geliyor simdi istemiyorsun sonra rahata alisirsin hic istemezsin yasimiz geciyor diyor. Ya Allah askina ben 27 o 29 yasinda henüz. Nasil davranacagimida sasirdim iyi konussam olmadi bagirsam olmadi anlamiyor beni. Gercekten yasim geciyormu yada dedigi gibi sonra hicmi istemem bilemiyorum. Hic arkadasim yok sosyal hayatim yok kendime zamanim yok ya 2.bebekten sonra naparimm??? Bunalimdayim yine yardiminiza ihtiyacim var

Çok yoruluyorsanız 2.çocuğu şu an düşünmeyin zaten.
3 yaşını doldursun öyle düşünün bence.
Erkekler için ne kolay karar vermek, sanki sabahtan akşama kadar onlar koşturuyor peşinden
Gercekten öyle anlamiyor beni 9ay tasi dogum bunlarin hepsi gözümün önüne geliyor oglumu cok seviyorum ve zaten o daha cok kücük

İstemiyorsan yapma istediğinde yaparsın. Bir çocuğu istemeden karnında taşımak işkence. Alışma fln da olmuyor kolay kolay. Dikkat et hamile kalma kesinlikle senin ne istediğin önemli
Korunuyorum cok dikkat ediyorum ona Allah isteyenlere versin oglumu daha büyütmeden cesaret edemiyorum gercekten

Sonra hiç istemezsin de genelleme sadece..
Bal gibi de istersiniz..
Kızım 4.5 yaşında.. 6 yaş gibi abla olmasını planlıyorum allah kısmet ederse..
"İki birden çıksın aradan" bana uygun gelmedi..
Tam rahata erdim evet şimdi rahat rahat 2.yi istiyorum..
Herkesin kendi kararı..
Hele Siz bu kadar yorgunken zor olur esiniz biraz daha beklesin.. en büyük yük anne de oluyor sonuçta..

Eşine kizin garantisini ver 2.yi yapalim de o zmn canim ☺ bi yandan hakli ikisi beraber büyür ama senin hazir 9lmanda onemli.benim de oglum 18 aylik ve cidden hareketli bi cocuk ve de inatci 2. Bi bebekle ciddi anlamda başedemem hazir degilim ayrica

beden yorgunlugu uyuynca geciyor ama ruhumu yorgun hissediyorum. Hastalaniyor kusuyor agliyor suan ona vermem lazimken kendimi hamile kalirsam bakamazsam edemezsem cok soru isaretleri var kafamda. Ztn istemiyorum o direniyor bende direncem. 2.cocugu hazirim dedigimde düsünecem tabi Allah verirse

Aynen bende yapamam ya bayilirim yorgunluktan yada ruh ve sinir hastaliklari hastanesinde bulurum kendimi

İki birden çıksın aradan
Aynen ya ikisi bi aradan çıksın nedir sanki yemek yapacakta sonra uğraşmayayım der gibi
Doğurmakla bitiyor sanki, bebekle ilgilenirken oğlan ağlayacak ilgi isteyecek baba işe gidicem diye uyuyacak anne pert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…