- 15 Aralık 2013
- 15.684
- 35.921
- 798
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Ya arada mamasini veriyor gece kalkiyor ben uyanamazsam kendi uyanirsa okadar
Bide çalışan anne olursa işte tam oluyor. Kendini unutuyorsun resmen ...hayat erkeklere guzelBabalar hep uyuyor zaten Keske ise gitsem daha az yorulurum
beden yorgunlugu uyuynca geciyor ama ruhumu yorgun hissediyorum. Hastalaniyor kusuyor agliyor suan ona vermem lazimken kendimi hamile kalirsam bakamazsam edemezsem cok soru isaretleri var kafamda. Ztn istemiyorum o direniyor bende direncem. 2.cocugu hazirim dedigimde düsünecem tabi Allah verirse
Aynen ya ikisi bi aradan çıksın nedir sanki yemek yapacakta sonra uğraşmayayım der gibi
Doğurmakla bitiyor sanki, bebekle ilgilenirken oğlan ağlayacak ilgi isteyecek baba işe gidicem diye uyuyacak anne pert
InsallahRuhen yorgunluk en fenasi.. biraz daha zamanı var sizin için.. esiniz de anlayacaktir..
Ben cok sverim kizlari ole kandirmak Istiyor beni. Kiz erkek hikaye saglikli olsunda ama suan dgl. Sinemaya bile gitmeyeli1 sene oldu surekli evdeyimkesin bir dille istemediğinizi belirtin, ancak yanınızda bir yardımcınız olması şartıyla bakabileceğinizi belirtin veya. 27 yaşında bir kadın evde bütün gün çamaşır bulaşık bebek altı değiştirmek zorunda mı? gücünüz ve vaktiniz yetse bile gençliğinizi heba etmeyin.
hem bir de kızımız olur diye akıl çelme çabası nedir ya? garantisi mi var bunun?
malesef bakan biri olmadıkça hayatınız böyle devam edecek.Eşimle bende 3-5 yıl çocuk istemememize rağmen eşim bu sebepten benimle kavga etsin istiyorum çocuk isteyen erkekler sempatik geliyor bana:))Iyi geceler kizlar .
benim derdim 2.cocuk. Kuzum 20aylik ve esim bitane daha bebek istiyor. gercekten oglumu cok zor büyütüyorum hala sabah erken kalkmalar gece az uykular aglamalar. Bütün gün pesinden kosturuyorum yoruldugumu aksam yatinca farkediyorum. Esim cok israr ediyor yapalim ikisi birlikte büyüsün diye ama cesaretim yok. Korkuyorum. Bazen ne güzel olurdu diye düsünüyorum kardesi olurdu oynardi birlikte yanliz kalmazdi diye ama hemen korkularim yüzünden vazgeciyorum. Tabiki ikinci bebegi düsünüyorum ama simdi degil. Esim cok üstüme geliyor simdi istemiyorsun sonra rahata alisirsin hic istemezsin yasimiz geciyor diyor. Ya Allah askina ben 27 o 29 yasinda henüz. Nasil davranacagimida sasirdim iyi konussam olmadi bagirsam olmadi anlamiyor beni. Gercekten yasim geciyormu yada dedigi gibi sonra hicmi istemem bilemiyorum. Hic arkadasim yok sosyal hayatim yok kendime zamanim yok ya 2.bebekten sonra naparimm??? Bunalimdayim yine yardiminiza ihtiyacim var
Ne kadarda benim durumumdasiniz ben ilk cocuguma hamileyim daha bunu dogurmadan bugün eşim hemen arkasndan ikinciyide yapalim ısrarlarıIyi geceler kizlar .
benim derdim 2.cocuk. Kuzum 20aylik ve esim bitane daha bebek istiyor. gercekten oglumu cok zor büyütüyorum hala sabah erken kalkmalar gece az uykular aglamalar. Bütün gün pesinden kosturuyorum yoruldugumu aksam yatinca farkediyorum. Esim cok israr ediyor yapalim ikisi birlikte büyüsün diye ama cesaretim yok. Korkuyorum. Bazen ne güzel olurdu diye düsünüyorum kardesi olurdu oynardi birlikte yanliz kalmazdi diye ama hemen korkularim yüzünden vazgeciyorum. Tabiki ikinci bebegi düsünüyorum ama simdi degil. Esim cok üstüme geliyor simdi istemiyorsun sonra rahata alisirsin hic istemezsin yasimiz geciyor diyor. Ya Allah askina ben 27 o 29 yasinda henüz. Nasil davranacagimida sasirdim iyi konussam olmadi bagirsam olmadi anlamiyor beni. Gercekten yasim geciyormu yada dedigi gibi sonra hicmi istemem bilemiyorum. Hic arkadasim yok sosyal hayatim yok kendime zamanim yok ya 2.bebekten sonra naparimm??? Bunalimdayim yine yardiminiza ihtiyacim var
Canim benim kızım yeni iki yaşına girdi. Birde üç aylık oğlum var gerçekten yıpratıcı ilk gebeligim mükemmelken ikinci berbattı çok acılar çektim bebek çok asagidaydi sürekli kızımın peşinde dolaşmaktan 35 haftada geldi şükür gene iyi kızım çok yaramaz dur durak bilmez oğlumun bebekliği kızıma nazaran daha iyi ama oda uğraş kucak istiyor gerçekten zor ama biraz büyüyünce iyi olur yani en azından öyle umut ediyorum eğer yeterim diyorsan cesaret varsa yap ama oğlun biraz daha büyüse iyi olur birde kıskançlık sorunu var oraya hiç girmedim bayağı aştık ama devam ediyorIyi geceler kizlar .
Canim işten gelir gelmez atarım benimkinin üstüne çocukları ilgilidir o konuda şükür biri iki yaşında biri üç aylık bebelerin çocuklara düşkünlüğü bi yana bakarda beyefendinin yorgunluğunu alıyormuş çocuklar hala çocuk düşünüyor bende tam tersiErkekler çocuğa, annenin baktığının çeyreği kadar bakıp ilgilenseler 2.çocuğu isteyen erkek
olmazdı yeryüzünde diye düşünüyorum. Kendiniz istemiyorsanız eşinizin isteğiyle ısrarıyla
karar vermeyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?