• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oooooffff of

beden yorgunlugu uyuynca geciyor ama ruhumu yorgun hissediyorum. Hastalaniyor kusuyor agliyor suan ona vermem lazimken kendimi hamile kalirsam bakamazsam edemezsem cok soru isaretleri var kafamda. Ztn istemiyorum o direniyor bende direncem. 2.cocugu hazirim dedigimde düsünecem tabi Allah verirse

Ruhen yorgunluk en fenasi.. biraz daha zamanı var sizin için.. esiniz de anlayacaktir..

Aynen ya ikisi bi aradan çıksın nedir sanki yemek yapacakta sonra uğraşmayayım der gibi :KK45:
Doğurmakla bitiyor sanki, bebekle ilgilenirken oğlan ağlayacak ilgi isteyecek baba işe gidicem diye uyuyacak anne pert :işsiz:

Hersey taze iken ortada iken derler ya evet bi açıdan tekrardan baslamamak isteyebilir kişi ama ben başlarım :) sil baştan aynı heyecan bana daha uygun.. kızımla birlikte gezip bebek odası dekore etmek bile çok heyecanlı olacak eminim:)

Ablam 9 aylıkken annem hamile kalmış ablam pusette üstüme yatarmis :) emzigi birakamamis ablam 4 yasina kadar benden cekip agzina sokarmis.. annem hiç tavsiye etmez mesela.. Kimi de illa bir an önce olsun der.. tercih meselesi..

kesin bir dille istemediğinizi belirtin, ancak yanınızda bir yardımcınız olması şartıyla bakabileceğinizi belirtin veya. 27 yaşında bir kadın evde bütün gün çamaşır bulaşık bebek altı değiştirmek zorunda mı? gücünüz ve vaktiniz yetse bile gençliğinizi heba etmeyin.
hem bir de kızımız olur diye akıl çelme çabası nedir ya? garantisi mi var bunun?

kesin bir dille istemediğinizi belirtin, ancak yanınızda bir yardımcınız olması şartıyla bakabileceğinizi belirtin veya. 27 yaşında bir kadın evde bütün gün çamaşır bulaşık bebek altı değiştirmek zorunda mı? gücünüz ve vaktiniz yetse bile gençliğinizi heba etmeyin.
hem bir de kızımız olur diye akıl çelme çabası nedir ya? garantisi mi var bunun?
Ben cok sverim kizlari ole kandirmak Istiyor beni. Kiz erkek hikaye saglikli olsunda ama suan dgl. Sinemaya bile gitmeyeli1 sene oldu surekli evdeyim

Bir senen daha var.. Iki kizim var aralarinda 3 yaş var.. Evet bunalim gecirme donemlerin.. Bende oyleydim, kendimi köye atiyordum.. Allah sukur eşimde anlayişli.. Beni yolardi. Tabikide kv yanina giderdim.. Kendi annemde yurt disinda olunca 2 ay da orda kalmistim ilk kizimda. Esimde o ara yurt disina giti.. Planda yoktu ama iyi denk geldi.. Allah sabr versin.. Eşinle seneye anlaş daha vucudun yeni yeni toparlaniyor.. Bir yandan eşinde hakli, yaş gectikce kafa da göturmuyor.. Hayirlisi olsun..

Benim eşimde çok ısrar ediyor oğlum 4 e girecek.

Uykusuz kalan ben.
Ayakta sallayan ben.
Yemek yedirmek için peşinde koşan ben.
Altını temizleyen, banyosunu yaptıran yine ben.
Hasta olduğunda refakatçısı yine ben.

Tabii,, babaya kolay evladım diye yanında gezdirmek.

Geçen 10 dk ayağında sallamadı be,

Neymiş efendim ayağım uyuştu.

Bana sabahtan akşama kadar ne ayaklar g.riyo haberi yok.

Bu konuyu bende cok dusunuyorum. Dusundukce boguluyorum sanki. Bir oglum var 15 aylik. 2.yide yapicam ama 4 yas fark istiyorum. Sonra o hamilelik surecleri o gecmeyen aylar falan daral geliyo. Bi offf da benden.

Daha erken biraz daha bekle. Bende 27 yim yasimizin gectigi de yok.

Eşinize şart koşun, sen çocukla daha fazla ilgilenip ben hamileyken evin ve çocuğun sorumluluğunu yarı yarıya aldığını bana ispatlarsa ve doğumdan sonra da çocuklar ve ev konusunda destek olacağına inandırır ve destek olursan yaparız deyin. Ona özellikle oğlunuzla ilgili işler verin, banyosunu yaptırsın , yemeğini yedirsin, oyun saatleri olsun, uyutsun. Gece ağladığında uyandırıp mama vermesini falan sağlayın. Hala istiyorsa siz de isterseniz yaparsınız zaten, eşinizin desteği olduktan sonra o kadar yorulmazsınız sanırım

2. Si ile zaten bir arada büyüyemezler simdi hamile kalsan bile cünkü aralarinda nerdeyse 2.5 sene olacak yani bunun icin zaten gec kalmissiniz. Ve kendini hazir hissetmiyorsan kesinlikle yapma. Esinle konus ilk önce ilk cocugumuzla güzelce vakit gecirelim bak kendisi zaten daha bebek felan de ileride oglunuz bebeklikten iyice cikinca ozaman yaparsiniz ikinciyi bide yasiniz genc zaten. Benim oglum da 20 aylik bende birtane daha istiyorum ara sira aklim kayiyor sonra kendi kendime diyorum yok yol herhaldd bakamicam hem daha yapmak istedigim cok sey var ikinci bebek olursa simdi hayallerimi daha gec gerceklestirebilirim o yüzden erteliyorum. Tabi ben böyle plan yapiyorum ama Rabbkm nasil yazdiysa öyle olur

Iyi geceler kizlar .
benim derdim 2.cocuk. Kuzum 20aylik ve esim bitane daha bebek istiyor. gercekten oglumu cok zor büyütüyorum hala sabah erken kalkmalar gece az uykular aglamalar. Bütün gün pesinden kosturuyorum yoruldugumu aksam yatinca farkediyorum. Esim cok israr ediyor yapalim ikisi birlikte büyüsün diye ama cesaretim yok. Korkuyorum. Bazen ne güzel olurdu diye düsünüyorum kardesi olurdu oynardi birlikte yanliz kalmazdi diye ama hemen korkularim yüzünden vazgeciyorum. Tabiki ikinci bebegi düsünüyorum ama simdi degil. Esim cok üstüme geliyor simdi istemiyorsun sonra rahata alisirsin hic istemezsin yasimiz geciyor diyor. Ya Allah askina ben 27 o 29 yasinda henüz. Nasil davranacagimida sasirdim iyi konussam olmadi bagirsam olmadi anlamiyor beni. Gercekten yasim geciyormu yada dedigi gibi sonra hicmi istemem bilemiyorum. Hic arkadasim yok sosyal hayatim yok kendime zamanim yok ya 2.bebekten sonra naparimm??? Bunalimdayim yine yardiminiza ihtiyacim varEn Büyük KK:cry:
malesef bakan biri olmadıkça hayatınız böyle devam edecek.Eşimle bende 3-5 yıl çocuk istemememize rağmen eşim bu sebepten benimle kavga etsin istiyorum çocuk isteyen erkekler sempatik geliyor bana:))

Kendini hazir hissetmeden yapma sakin sonra daha zor olur.erkege ne var sanki olan bize oluyor.ben cocuklarima kendim karar verdim kendim istedim eşimi asla dinlemedim

Bende aynı senin gibi düşünüyordum, hatta benim ilk oğlum çok sorunsuz bir bebek olduğu halde, ama eşim çok istiyordu ikinciyi, iyikide öyle olmuş. Araları tam 2 yaş 9 ay şu an biri 8 diğer oğlum 5 yaşında çok rahatım hep herşeyi beraber yapıyorlar bana pek iş düşmüyor ama eşimde çok yardımcı, ikinci doğduğunda 9 ay babalık izni kullandı (almanyada yaşıyoruz burda böyle bir hak var).

Iyi geceler kizlar .
benim derdim 2.cocuk. Kuzum 20aylik ve esim bitane daha bebek istiyor. gercekten oglumu cok zor büyütüyorum hala sabah erken kalkmalar gece az uykular aglamalar. Bütün gün pesinden kosturuyorum yoruldugumu aksam yatinca farkediyorum. Esim cok israr ediyor yapalim ikisi birlikte büyüsün diye ama cesaretim yok. Korkuyorum. Bazen ne güzel olurdu diye düsünüyorum kardesi olurdu oynardi birlikte yanliz kalmazdi diye ama hemen korkularim yüzünden vazgeciyorum. Tabiki ikinci bebegi düsünüyorum ama simdi degil. Esim cok üstüme geliyor simdi istemiyorsun sonra rahata alisirsin hic istemezsin yasimiz geciyor diyor. Ya Allah askina ben 27 o 29 yasinda henüz. Nasil davranacagimida sasirdim iyi konussam olmadi bagirsam olmadi anlamiyor beni. Gercekten yasim geciyormu yada dedigi gibi sonra hicmi istemem bilemiyorum. Hic arkadasim yok sosyal hayatim yok kendime zamanim yok ya 2.bebekten sonra naparimm??? Bunalimdayim yine yardiminiza ihtiyacim varEn Büyük KK:cry:
Ne kadarda benim durumumdasiniz ben ilk cocuguma hamileyim daha bunu dogurmadan bugün eşim hemen arkasndan ikinciyide yapalim ısrarları:KK57:kafayı yemis dalga geçtim fabrika gibi seri uretime geçiyim olmadi en az 1 yil cocugumu dogrym bi buyüsun biraz :)sizinle yaşlarmiz ayni bu arada.tabiki kavga konusu degil bu bizim icin ama zamani var herseyin saka bi yana sizede yazık ust uste yipratici olabilir ve cok gencsiniz daha...

Iyi geceler kizlar .
Canim benim kızım yeni iki yaşına girdi. Birde üç aylık oğlum var gerçekten yıpratıcı ilk gebeligim mükemmelken ikinci berbattı çok acılar çektim bebek çok asagidaydi sürekli kızımın peşinde dolaşmaktan 35 haftada geldi şükür gene iyi kızım çok yaramaz dur durak bilmez oğlumun bebekliği kızıma nazaran daha iyi ama oda uğraş kucak istiyor gerçekten zor ama biraz büyüyünce iyi olur yani en azından öyle umut ediyorum eğer yeterim diyorsan cesaret varsa yap ama oğlun biraz daha büyüse iyi olur birde kıskançlık sorunu var oraya hiç girmedim bayağı aştık ama devam ediyor

Erkekler çocuğa, annenin baktığının çeyreği kadar bakıp ilgilenseler 2.çocuğu isteyen erkek
olmazdı yeryüzünde diye düşünüyorum. Kendiniz istemiyorsanız eşinizin isteğiyle ısrarıyla
karar vermeyin bence.
Canim işten gelir gelmez atarım benimkinin üstüne çocukları ilgilidir o konuda şükür biri iki yaşında biri üç aylık bebelerin çocuklara düşkünlüğü bi yana bakarda beyefendinin yorgunluğunu alıyormuş çocuklar hala çocuk düşünüyor bende tam tersi

Hakikaten offf nedir bu cocuk sevdası cokmu kolay sanıyor acaba? Bu zamanda cocuk oyle zorki hadi bebekken oyle boyle buyuyor okul hayatindan haberi varmi acaba eşinin? 3 cocugum var buyuk kizim on yaşinda ortanca 4 kücük 2buçuk aylık.buyuk kizım bu sene besinci sınıfa başladi kayit parasini ne sen sor ne ben söyleyeyim ilgi alaka istiyor okul hayatı ee evde iki cocuk daha var cok zor inan perişan haldeyim sosyal hayat sıfır gunlerce evden cıkmadığım oluyor.maddi yönünü geç onları yetiştirmek terbiye etmek hayata hazırlamak en buyuk sorumluluk kırk parcaya bolünüyorum kendimi toparlayamıyorum.

Back
X