• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oooooffff of

Benim oğlum da 4 yaşında evet eskiye nazaran çok rahatım.. çektiğimiz sıkıntıları unuttuk sanırım 2.yi istiyoruz :)
Yani rahata alışınca 2. İstemezsin külliyen yalan.. veya istisna..

Sizin hazır hissetmeniz çok önemli.. 7 24 bakıcak olan sizsiniz.. ay bu erkeklerin bu ısrarları anlayışsızlıkları beni tav ediyo

Erkeklere ne varki?
Sabah ise gidiyorlar, aksam isten gelip cocuklari az sevip koltuga uzanip uyuyorlar yoruldum diye. Kadinlar icin 7/24 bakicilik ne demek bilmiyorlar.

Ablamda iki ogluna ardi ardina hamile kaldi. Hic planli degilki ve olmasaydi en guzeli. Neyseki yakin oturuyoruzda ablama yardimina kosuyoruz.

Benm kızlrımn arasında 22 ay vr çok koly büyüttm dğduklrndn bri 9 da yatıp 7 7 30 gbi kalkıyorlr ama eşim sağolsn çok ilgili o yzden kolay büyüdüler artk rahatm :anne:

2 2 buçuk yaşına kadar sürüyor biz yeni o durmdan çıktık bi de 2 yaş sendromu var ona hiç girmiyorum kolay anne olunmuyor ama yaş aralığı az olnca daha iyi anlaşıyorlar be ben daha az yıprandım

Ben de 27 yasindayim ama cocugum yok. millet 35 yasinda anne oluyor. Yasinin gectigini dusunmuyorum ikinci icin ki sen de hazir olmadigini belirtmissin zaten.

20 aylık bebekle 2. bebek için çok erken bence.
Yaş konusuna gelince de saçmaladığını düşünüyorum.
Ben de 27 yaşındayım eşim 34 yaşına yeni girdi daha ilk bebeğe hamileyim.
Hiç yaşım geçiyor diye düşünmedik.

Iyi geceler kizlar .
benim derdim 2.cocuk. Kuzum 20aylik ve esim bitane daha bebek istiyor. gercekten oglumu cok zor büyütüyorum hala sabah erken kalkmalar gece az uykular aglamalar. Bütün gün pesinden kosturuyorum yoruldugumu aksam yatinca farkediyorum. Esim cok israr ediyor yapalim ikisi birlikte büyüsün diye ama cesaretim yok. Korkuyorum. Bazen ne güzel olurdu diye düsünüyorum kardesi olurdu oynardi birlikte yanliz kalmazdi diye ama hemen korkularim yüzünden vazgeciyorum. Tabiki ikinci bebegi düsünüyorum ama simdi degil. Esim cok üstüme geliyor simdi istemiyorsun sonra rahata alisirsin hic istemezsin yasimiz geciyor diyor. Ya Allah askina ben 27 o 29 yasinda henüz. Nasil davranacagimida sasirdim iyi konussam olmadi bagirsam olmadi anlamiyor beni. Gercekten yasim geciyormu yada dedigi gibi sonra hicmi istemem bilemiyorum. Hic arkadasim yok sosyal hayatim yok kendime zamanim yok ya 2.bebekten sonra naparimm??? Bunalimdayim yine yardiminiza ihtiyacim varEn Büyük KK:cry:

Iyi geceler kizlar .
benim derdim 2.cocuk. Kuzum 20aylik ve esim bitane daha bebek istiyor. gercekten oglumu cok zor büyütüyorum hala sabah erken kalkmalar gece az uykular aglamalar. Bütün gün pesinden kosturuyorum yoruldugumu aksam yatinca farkediyorum. Esim cok israr ediyor yapalim ikisi birlikte büyüsün diye ama cesaretim yok. Korkuyorum. Bazen ne güzel olurdu diye düsünüyorum kardesi olurdu oynardi birlikte yanliz kalmazdi diye ama hemen korkularim yüzünden vazgeciyorum. Tabiki ikinci bebegi düsünüyorum ama simdi degil. Esim cok üstüme geliyor simdi istemiyorsun sonra rahata alisirsin hic istemezsin yasimiz geciyor diyor. Ya Allah askina ben 27 o 29 yasinda henüz. Nasil davranacagimida sasirdim iyi konussam olmadi bagirsam olmadi anlamiyor beni. Gercekten yasim geciyormu yada dedigi gibi sonra hicmi istemem bilemiyorum. Hic arkadasim yok sosyal hayatim yok kendime zamanim yok ya 2.bebekten sonra naparimm??? Bunalimdayim yine yardiminiza ihtiyacim varEn Büyük KK:cry:
ikisi birlikte büyür mü ahaha benc 2 sını sen büyüteceksın.sakın yapma 2. cocugu yasın kücük biraz büyüsün cocuk o zaman düsün korun falan yapma sakın zaten 1 bebegınle kendını yıpratacaksın büyüse nolcak okulu sorunlar dahada büyüyecek.istemedigi belırt ve konuyu kapattır

Canım seni okadar iyi anlıorum ki resmen benim yasadıklarmı yazmıssın anca yatınca farkedıorm ne kadar yorulduğunu hiç oturmıoyrm inan akşama kadar bide bunun üstüne 2. Çocuk çok zor bncede şöle 3-4 yaşına gelsin ozaman düşünürsün yaşında ne var ki gençsin daha bide ben 30 yaşındayım bende cesaret edemıorm :)

Benim eşimde kızım 1 yaşındayken seninki gibi saçmalamaya başlamıştı.ama ben asla istemedim yapmadımda kızım 4 yaşındayken hamile kaldım.şimdi kızım 5 yaşında oğlumda 5 aylık bence çok iyi yaş farkı.kızım okula gidiyo bşraz kafa dinliyorum.yoksa iki küçük çocukla çıldırır insan.

Back
X