- 2 Ağustos 2017
- 138
- 67
- 28
- Konu Sahibi sevgidenbihaber
-
Ama ben kitap okurken cok sıkılıyorum hangi tarz kitapları bile sevdiğimi anlayamayacak kadar cok hemdeKitap okumak gerçek anlamda insanın kendini ifade etmesinde büyük gelişmeler sağlıyor. Çünkü siz kafanızda ne kadar güzel şeyler düşünseniz de bunları karşıya yansıtamadığınız sürece bunlar hiçbir anlam ifade etmiyor. Kitap okumaksa size yeni kelimeler, yeni cümleler katıyor. Mesela sizin düşündüğünüz ama karşı tarafa hiç yansıtamadığınız bir düşünceniz bir kitapta akışkan biçimde sayfalarca anlatılmış olabiliyor. Bu bağlamda bence kitap çok şey katıyor
Kısa öykülerle başlasanız?Ama ben kitap okurken cok sıkılıyorum hangi tarz kitapları bile sevdiğimi anlayamayacak kadar cok hemde
Bu dediğinizi biliyorum gercekten cok mcıvılcıvıl bi insanım hatta benle mesajlaştıktannsonra insanlar yüzyüze konuşunca nasıl bu kadar soğuk olabilir bunları yazan imsan diyolar iki ayrı hiçbitmeyenumutvar karşımızda diyolar kişilik bölünmesi mi var acaba bende ayyyyyyyy korktum şuan kendimdenBak canim hersey dusuncelerimizde biter ve dusuncelerimiz duygularimizi olusturur buraya kadar tamam:)
Simdi gelelim sana,yazim seklinden anladigim kadariyla depresif bir insan degilsin sen aksine icinde civil civil bir kiz var,sadece kendin hakkinda o kadar olumsuz dusunuyorsunki (tam tersiymissin)gibi hissediyorsun ve bu seni huzursuz dolasiylada mutsuz ediyor...
Bir dusun bakalim nasil bir cevreye sahipsin bilmiyorum ama,kendini yanindayken cook rahat hissettigin seni bloke etmeyen birisi varmi?
Biraz arkadaş edin ama çok değerli gormedigin sana çok bişey ifade etmeyen insanlarla pratik yap.yanlis anlasilmasin o insanlarin degersiz oldugunu kast etmedim kibirle yaklas demedim.ama boyle siradan muhabetleriniz olan sivri dilli ve zekali olmayan kaybetmeye korkmadifiniz dolayisiyla heyecan yasamadiginiz insanlarla sohbet et .dialog kur alis muhabbete kurslara katil cevrende illaki konusacagin insanlar olurİşte yazarken sımıntı yok. Ben yüzyüze konuşamıyorum insanalrla yoksa mesajla destan yazarım..
Cok guzel bir fikir kitap:)Ama ben kitap okurken cok sıkılıyorum hangi tarz kitapları bile sevdiğimi anlayamayacak kadar cok hemde
selamünaleyküm nerden başlayacağımı bilmiyorum ama ben bi başliyim eminim burdan cok güzel fikirler cıkacak. 25 yaşındayım matematik gibi bidersin öğretmeni olma adayıyım ama ne bi konuşma potansiyelim var ne bi dik durabilme . Aslında özgüvenim var kendimi seviyorum güzel de buluyorum ama bunu insanlara yansıtamıyprum hala bekarım benden kaaç yaş küçük insanlar yaşıtım olan arkadaşlarım ise ya evli ya da sözlü. Yahu her türlü sıkıntı mevcut bende insanlarla konuşamıyorum onlara cevap veremiyorım onlar beni üzüyo ben salak salak gülüyorum iş görüşmesine gidiyorım yok anacım kendimi ifade edemiyorım konuşamıyorum ya . Gercekten bunu kendime yük ediyorum evlilik görüşmesine gidiyorum yine konuşamıyorum karşımdaki sadece güzel bulduğu için konuştuğunu söylüyor başka bi özelliğim yok naifliktenince ruhluluktan öleceğim bre komşular .. offf offfff . Aslında sertim mizac olarak içimde hırcın bi insanım ama insanların laf sokmalarına bi türlü cevap veremiyorum yav cıldırıyorum arkadaşım yok tek bi adkadaşım yok cünkü insanların yaptığı yanlışlarda onlara yanlışlarını anlatamadığımdan silmeyi tercih ediyorum. Yalnız kalıyorum sanırım hep yalnız kalıcam yalnız ölücem yalnız ..[/QUOTE
Aslında şöyle bir gerçek var eğer herhangi bir işe girecek donanıma ve akla sahipseniz çok rahat bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz çünkü yaşınız küçük degil.Bir de hiç bir zaman içinsizde tutmayın ne varsa kırmadan dökmeden söyleyin bu sizi inanılmaz rahatlatacaktır
selamünaleyküm nerden başlayacağımı bilmiyorum ama ben bi başliyim eminim burdan cok güzel fikirler cıkacak. 25 yaşındayım matematik gibi bidersin öğretmeni olma adayıyım ama ne bi konuşma potansiyelim var ne bi dik durabilme . Aslında özgüvenim var kendimi seviyorum güzel de buluyorum ama bunu insanlara yansıtamıyprum hala bekarım benden kaaç yaş küçük insanlar yaşıtım olan arkadaşlarım ise ya evli ya da sözlü. Yahu her türlü sıkıntı mevcut bende insanlarla konuşamıyorum onlara cevap veremiyorım onlar beni üzüyo ben salak salak gülüyorum iş görüşmesine gidiyorım yok anacım kendimi ifade edemiyorım konuşamıyorum ya . Gercekten bunu kendime yük ediyorum evlilik görüşmesine gidiyorum yine konuşamıyorum karşımdaki sadece güzel bulduğu için konuştuğunu söylüyor başka bi özelliğim yok naifliktenince ruhluluktan öleceğim bre komşular .. offf offfff . Aslında sertim mizac olarak içimde hırcın bi insanım ama insanların laf sokmalarına bi türlü cevap veremiyorum yav cıldırıyorum arkadaşım yok tek bi adkadaşım yok cünkü insanların yaptığı yanlışlarda onlara yanlışlarını anlatamadığımdan silmeyi tercih ediyorum. Yalnız kalıyorum sanırım hep yalnız kalıcam yalnız ölücem yalnız ..
Anladım demek istediğinizi zaten diksiyon kursuna başlayacam haftaya bakalım bi faydasını görebilirim umarım arkadaş edinmeye çalışıp tavsiyelerinizi uygulayacam. Aslında tanımadığım insanlarla konuşabiliyorum azcık ama yapmacık gibi davranıyo hissediyorum ımm ya nasıl anlatsam hepten susmuyorum ama hareketlerimi yapmacık buluyorum doğal olamıyorum akıcı konuşamıyorumBiraz arkadaş edin ama çok değerli gormedigin sana çok bişey ifade etmeyen insanlarla pratik yap.yanlis anlasilmasin o insanlarin degersiz oldugunu kast etmedim kibirle yaklas demedim.ama boyle siradan muhabetleriniz olan sivri dilli ve zekali olmayan kaybetmeye korkmadifiniz dolayisiyla heyecan yasamadiginiz insanlarla sohbet et .dialog kur alis muhabbete kurslara katil cevrende illaki konusacagin insanlar olur
Anladim canim:)Bu dediğinizi biliyorum gercekten cok mcıvılcıvıl bi insanım hatta benle mesajlaştıktannsonra insanlar yüzyüze konuşunca nasıl bu kadar soğuk olabilir bunları yazan imsan diyolar iki ayrı hiçbitmeyenumutvar karşımızda diyolar kişilik bölünmesi mi var acaba bende ayyyyyyyy korktum şuan kendimden
Sorunuza gelince Evet varlar iki tane kız arkadaşım var ama uzaktalar onların yanında gayet rahatım kendim gibiyim.
Evet en basta annem yapıyo bunu. Daha sonra halalarım yapıyo. Bikeresinde bi düğüne gitmiştik orda halam bizim konuşmadığımız insanlarla oturuyo diye selamlaşmaya gitmedim yanına ve bana herkesin içinde iğneleyici bi laf söyledi çok zoruma gitti cevap veremedim daha sonra annem dedi ki işte ara konuş yapmasın böyle diye ama yine de konuşamadım yine beni iğneledi ve ben rezil oldum bu kişi bikerede ben onun kızındayken aynı şekilde beni eleştirmişti. Şimdi ise annem beni onun olduğu ortamlara sokjmuyo bırak diyorum gitcem yüzleşmem lazım bunla izin vermiyor hep sürekli beni bastırıyo ve bu kendine karşı hırçın olmaama sebep oluyo benim annem biraz egoludur hrleyi ben bilirim havasındadır lisemezunu aöa kendinş baya geliştirmiş bu yüzden beni sürekli ezmeye calışır. Şu an işsizim ben mesela bi iş bulamadın beceriksiz bilmem ne diyip durur adıma kararlar vermeye çalışır falanAile içi iletişiminizi çok merak ettim.Mesela aile dışında da olabilir, şöyle bir kişilik var mı ? Herkesin çok sayıp sevdiği,çok ince olarak düşünülen ama sürekli insanları belli etmeden inceden inceden eleştiren,onları ezen egolarını tırmıklayan bir insan var mı.Zira özünüzde bir sıkıntınız olduğunu düşünmüyorum,ama sürekli maruz kaldığınız duygusal bir şiddet var gibi
Aile içi iletişiminizi çok merak ettim.Mesela aile dışında da olabilir, şöyle bir kişilik var mı ? Herkesin çok sayıp sevdiği,çok ince olarak düşünülen ama sürekli insanları belli etmeden inceden inceden eleştiren,onları ezen egolarını tırmıklayan bir insan var mı.Zira özünüzde bir sıkıntınız olduğunu düşünmüyorum,ama sürekli maruz kaldığınız duygusal bir şiddet var gibi
Bak canim hersey dusuncelerimizde biter ve dusuncelerimiz duygularimizi olusturur buraya kadar tamam:)
Simdi gelelim sana,yazim seklinden anladigim kadariyla depresif bir insan degilsin sen aksine icinde civil civil bir kiz var,sadece kendin hakkinda o kadar olumsuz dusunuyorsunki (tam tersiymissin)gibi hissediyorsun ve bu seni huzursuz dolasiylada mutsuz ediyor...
Bir dusun bakalim nasil bir cevreye sahipsin bilmiyorum ama,kendini yanindayken cook rahat hissettigin seni bloke etmeyen birisi varmi?
Canim kim doğal ki .hep maskelerle geziyoruz.cocuklugumuz bittiği an dogallihimizi kaybettik.Sen onları çok mu doğal sanıyorsun.Anladım demek istediğinizi zaten diksiyon kursuna başlayacam haftaya bakalım bi faydasını görebilirim umarım arkadaş edinmeye çalışıp tavsiyelerinizi uygulayacam. Aslında tanımadığım insanlarla konuşabiliyorum azcık ama yapmacık gibi davranıyo hissediyorum ımm ya nasıl anlatsam hepten susmuyorum ama hareketlerimi yapmacık buluyorum doğal olamıyorum akıcı konuşamıyorum
+1 seni gormek ne guzelAile içi iletişiminizi çok merak ettim.Mesela aile dışında da olabilir, şöyle bir kişilik var mı ? Herkesin çok sayıp sevdiği,çok ince olarak düşünülen ama sürekli insanları belli etmeden inceden inceden eleştiren,onları ezen egolarını tırmıklayan bir insan var mı.Zira özünüzde bir sıkıntınız olduğunu düşünmüyorum,ama sürekli maruz kaldığınız duygusal bir şiddet var gibi
İnşallah aşabilirim çok sağolum cevremde sizin gibi insnalar olmalı..Anladim canim:)
Yok yahu korkma sanmiyorum oyle bisey oldugunu,seninki az oncede soyledigin gibi bir yazinda fazlasiyla elestirildigin icin kendin olamaman canim tek derdin bu hatta dert bile degil asarsin sen
2 kiz arkadasin varmis bak ne guzel,onlarla kendim oluyorum diyorsun peki bu arkadaslarin sana nasil davraniyor?
Muhtemelen kirici,elestirici,assagiliyici davranmadiklari ve seninle daha yumusak olduklari icin onlarla rahatsin:)
Evet ama bi türlü aşamıyorum..Sana verilecek en iyi tavsiye bir drama ya da tiyatro kursuna git,diksiyonda olur. Belediyelerin var. Vallahi kabak çiçeği gibi açılırsın. Bi sürü de arkadaşın olur. Bi sene sadece bu şekilde kendine yatırım yap. En azından sorunu biliyosun ve halletmek istiyosun. Bu büyük bir başarı. Bazıları ne olduğunu, ne istediğini dahi bilmiyo. Meslektaşım yürü be kim tutar senibir de mahallende çevrende küçük yaşta çocuk varsa hiç kaçırma ders vermeyi teklif et. Onlara karşı anlatımın rahatladıkça göreceksin insanlarla da rahat konuşacaksın.
Eşimde normalde telefonda konuşmaya dahi çekinen bir insanmış lise yıllarında. Bana hep der ki ben senin sayende açıldım. Benimde maşallah çenem iyidir.
Kendine iyi niyetli bir arkadaş bul. Ve telefonda olsun dışarda olsun beraber takılın. Onunda faydasını göreceksin.
Kendine inan asabilirsin,o zaman nacizane kucuk bir tavsiyede bulunayim:)İnşallah aşabilirim çok sağolum cevremde sizin gibi insnalar olmalı..
evet bana kendimi değerli hissettiriyorlar ne dersem siyim naparsam yapiyim eleştirmiyolar hep yanımda duruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?