- 2 Ağustos 2017
- 138
- 67
- 28
- Konu Sahibi sevgidenbihaber
-
selamünaleyküm nerden başlayacağımı bilmiyorum ama ben bi başliyim eminim burdan cok güzel fikirler cıkacak. 25 yaşındayım matematik gibi bidersin öğretmeni olma adayıyım ama ne bi konuşma potansiyelim var ne bi dik durabilme . Aslında özgüvenim var kendimi seviyorum güzel de buluyorum ama bunu insanlara yansıtamıyprum hala bekarım benden kaaç yaş küçük insanlar yaşıtım olan arkadaşlarım ise ya evli ya da sözlü. Yahu her türlü sıkıntı mevcut bende insanlarla konuşamıyorum onlara cevap veremiyorım onlar beni üzüyo ben salak salak gülüyorum iş görüşmesine gidiyorım yok anacım kendimi ifade edemiyorım konuşamıyorum ya . Gercekten bunu kendime yük ediyorum evlilik görüşmesine gidiyorum yine konuşamıyorum karşımdaki sadece güzel bulduğu için konuştuğunu söylüyor başka bi özelliğim yok naifliktenince ruhluluktan öleceğim bre komşular .. offf offfff . Aslında sertim mizac olarak içimde hırcın bi insanım ama insanların laf sokmalarına bi türlü cevap veremiyorum yav cıldırıyorum arkadaşım yok tek bi adkadaşım yok cünkü insanların yaptığı yanlışlarda onlara yanlışlarını anlatamadığımdan silmeyi tercih ediyorum. Yalnız kalıyorum sanırım hep yalnız kalıcam yalnız ölücem yalnız ..
yani evet; başlıkta alakasız olmuş.
ayrıca evlilik görüşmesi nedir yahu.
Yahu her türlü sıkıntı mevcut bende insanlarla konuşamıyorum onlara cevap veremiyorım onlar beni üzüyo ben salak salak gülüyorum iş görüşmesine gidiyorım yok anacım kendimi ifade edemiyorım konuşamıyorum ya . Gercekten bunu kendime yük ediyorum evlilik görüşmesine gidiyorum yine konuşamıyorum karşımdaki sadece güzel bulduğu için konuştuğunu söylüyor başka bi özelliğim yok naifliktenince ruhluluktan öleceğim bre komşular .. offf offfff . Aslında sertim mizac olarak içimde hırcın bi insanım ama insanların laf sokmalarına bi türlü cevap veremiyorum yav cıldırıyorum arkadaşım yok tek bi adkadaşım yok cünkü insanların yaptığı yanlışlarda onlara yanlışlarını anlatamadığımdan silmeyi tercih ediyorum.
Kendimi anlasam bi anlatacam da ay anlatamıyorum şşte anlamıyorum da zaten. Ay of kendmden sıkıldım beNe karisik bir insansin sen. Pilav ustu nutella gibi.
Ne karisik bir insansin sen. Pilav ustu nutella gibi.
Acaba ben aslında böyle bi insan değilim de kendimi böyle mi zannediyorum da ondan mı böyle davrnaıyorum? Ama ben daha dik yürümeisni bile öğrenemedimKonu sahibesi aslinda renkli bir kisilige benziyorsun?
Hani normalde iletisime gecemeyen insalarda utangaclik olur,sen bence senaryoda iyi ama gosterime koymakta tikaniyorsun gibime geldi
Bende karisik yazmisim ya virusmusun kizim
Çok kitap okur musunuzselamünaleyküm nerden başlayacağımı bilmiyorum ama ben bi başliyim eminim burdan cok güzel fikirler cıkacak. 25 yaşındayım matematik gibi bidersin öğretmeni olma adayıyım ama ne bi konuşma potansiyelim var ne bi dik durabilme . Aslında özgüvenim var kendimi seviyorum güzel de buluyorum ama bunu insanlara yansıtamıyprum hala bekarım benden kaaç yaş küçük insanlar yaşıtım olan arkadaşlarım ise ya evli ya da sözlü. Yahu her türlü sıkıntı mevcut bende insanlarla konuşamıyorum onlara cevap veremiyorım onlar beni üzüyo ben salak salak gülüyorum iş görüşmesine gidiyorım yok anacım kendimi ifade edemiyorım konuşamıyorum ya . Gercekten bunu kendime yük ediyorum evlilik görüşmesine gidiyorum yine konuşamıyorum karşımdaki sadece güzel bulduğu için konuştuğunu söylüyor başka bi özelliğim yok naifliktenince ruhluluktan öleceğim bre komşular .. offf offfff . Aslında sertim mizac olarak içimde hırcın bi insanım ama insanların laf sokmalarına bi türlü cevap veremiyorum yav cıldırıyorum arkadaşım yok tek bi adkadaşım yok cünkü insanların yaptığı yanlışlarda onlara yanlışlarını anlatamadığımdan silmeyi tercih ediyorum. Yalnız kalıyorum sanırım hep yalnız kalıcam yalnız ölücem yalnız ..
Hayır pek okumam ondan mı kaynaklı acaba..Çok kitap okur musunuz
Bu yazma şeklinden kendini ifade edisinden hiç belli olmuyor öyle içine kapanikligin hazır cevap gibisin bilemedim vallaselamünaleyküm nerden başlayacağımı bilmiyorum ama ben bi başliyim eminim burdan cok güzel fikirler cıkacak. 25 yaşındayım matematik gibi bidersin öğretmeni olma adayıyım ama ne bi konuşma potansiyelim var ne bi dik durabilme . Aslında özgüvenim var kendimi seviyorum güzel de buluyorum ama bunu insanlara yansıtamıyprum hala bekarım benden kaaç yaş küçük insanlar yaşıtım olan arkadaşlarım ise ya evli ya da sözlü. Yahu her türlü sıkıntı mevcut bende insanlarla konuşamıyorum onlara cevap veremiyorım onlar beni üzüyo ben salak salak gülüyorum iş görüşmesine gidiyorım yok anacım kendimi ifade edemiyorım konuşamıyorum ya . Gercekten bunu kendime yük ediyorum evlilik görüşmesine gidiyorum yine konuşamıyorum karşımdaki sadece güzel bulduğu için konuştuğunu söylüyor başka bi özelliğim yok naifliktenince ruhluluktan öleceğim bre komşular .. offf offfff . Aslında sertim mizac olarak içimde hırcın bi insanım ama insanların laf sokmalarına bi türlü cevap veremiyorum yav cıldırıyorum arkadaşım yok tek bi adkadaşım yok cünkü insanların yaptığı yanlışlarda onlara yanlışlarını anlatamadığımdan silmeyi tercih ediyorum. Yalnız kalıyorum sanırım hep yalnız kalıcam yalnız ölücem yalnız ..
Ay öyle deme hayat matematik gibi olsa çözmüştüm de hayat biraz tarih gibi okuyorum okuyorum aklımda kalmıyo unutuyorum gibiSakin ol şampiyon.
Sen matematik denen illeti çözmüşsün, bunlarımı çözemeyeceksin
Bak bana mesela. İyi konuşurum, özgüven patlaması yaşarım gel gör ki matematiğe japon muamelesi yaparım.
Bir iletişime geçemedim anla
İşte yazarken sımıntı yok. Ben yüzyüze konuşamıyorum insanalrla yoksa mesajla destan yazarım..Bu yazma şeklinden kendini ifade edisinden hiç belli olmuyor öyle içine kapanikligin hazır cevap gibisin bilemedim valla
Kitap okumak gerçek anlamda insanın kendini ifade etmesinde büyük gelişmeler sağlıyor. Çünkü siz kafanızda ne kadar güzel şeyler düşünseniz de bunları karşıya yansıtamadığınız sürece bunlar hiçbir anlam ifade etmiyor. Kitap okumaksa size yeni kelimeler, yeni cümleler katıyor. Mesela sizin düşündüğünüz ama karşı tarafa hiç yansıtamadığınız bir düşünceniz bir kitapta akışkan biçimde sayfalarca anlatılmış olabiliyor. Bu bağlamda bence kitap çok şey katıyorHayır pek okumam ondan mı kaynaklı acaba..
Bak canim hersey dusuncelerimizde biter ve dusuncelerimiz duygularimizi olusturur buraya kadar tamam:)Acaba ben aslında böyle bi insan değilim de kendimi böyle mi zannediyorum da ondan mı böyle davrnaıyorum? Ama ben daha dik yürümeisni bile öğrenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?