Geçmiş olsun :) albümünüz var mıİlhan beye yaklaşık 1.5 ay önce burun ameliyatı oldum ve şuanda çok memnunum burun ameliyatı olmak isteyen arkadaşlara deneyim olması için anlatmak istedim . Benim sağlık problemim yoktu ama burnumdaki kemerden dolayı oldukça rahatsızdım çunkü burunumu çok büyük ve çirkin gösteriyordu.tabi ameliyat olmadan önce bir çok doktor hastane ve klinik gezdim sonunda kararımı ilhan pekdemirden yana kullandım.
Beni çok sıcak ve güleryüzlü karşıladı burnumu muayene ettikten burun ameliyatı hakkında bilgi verdi. Sonunda burun ameliyatı oldum ve şuanda 1.5 ay oldu gayet iyi durumda ödem de yok denecek kadar az
Teşekkürler Hocamm
Çok geçmiş olsun,İlhan bey, ilk meme kucultme amelyatımı gerceklestırdı. herkez gibi benimde acaba nasıl olur diye, endişe ve kaygılarım vardı. Sonucu gorunce o kadar begendımkı, yaptırmak ısteyıpte, hep erteledığım amelyatlarımıda yaptırmaya karar verdim. Sonra karın germe amelyatımı yaptırdım ve sonuc yıne mukemmeldi. Aradan sekiz ay gectikten sonra, kol germe ve liposakşın amelyatımı, ikisini birlikte yaptırdım. Yine mukemmel, yine harika sonuc aldım. kendimi o kadar iyi hissediyorumkı, doktoruma ne kadar tesekkur etsem azdır. hastaya yaklasımı ve verdiği güven duygusuyla gercekten cok iyi doktor. Estetik yaptırmak isteyenlere, gözü kapalı İlhan Pekdemir beyi öneririm. Doktoruma yürekten, tekrar tekrar tesekkur ederim.
selamlar masaj burun şeklini almada etkili oldumu acaba ? ne kadar süre masaja devam ettinizMerhaba , ben merve
19 yaşındayım geçen sene 27 mayısta burun ameliyatı oldum , Doktorum İlhan PEKDEMİR ve ekibine binlerce kez teşekkür ederiyorum mükemmel iş çıkardılar . Ameliyatta sonra hastanedeki ilgi mükemmeldi .
Ameliyattan sonra herhangi bir acı hissetmedim herhangi bir morluk görmedim. Ameliyattan 3gün sonra tamponumu çıkardılar ve bu süredede herhangi bir acı hissetmedim sadece ameliyattan sonra burnunuzdan rahat nefes alamadığınız için huzursuzluk oluyor onun haricinde herhangi bir ağrı acı hissetmiyorsunuz . Burnumda zaman zaman değişiklik oluyordu bunun için masaj yapıyordum ve şuan tam şeklini oturmuş durumda , etrafımdaki herkes burnumun çok doğal bi güzelliğe sahip olduğunu söylüyor ,ayrıca eskisinden daha iyi nefes alabiliyorum . Altı aylık kontrolüme gittiğimde yeni kliniklerini ziyaret etmişte oldum . Mükemmel bir klinik , güler yüzlü çalışanlar işinde çok iyi bir doktor ve ara sıra çok tatlı espiriler yapıp size moral veren güler yüzlü asistanı tam güvenin adresi . Burnumu yaptırdım çok memnunum , çok mutluyum , iyiki İLHAN PEKDEMİRE yaptırmışım .
Ayrıca ameliyat olmadan önce çok fazla şey duydum.. çok acılı geçiyor , çok morarıyor vs. Gibi şeyler . Ben anlattıklarının hiç birini yaşamadım aynı klinikte dudak dolgusu , Carbon peeling yaptırmak istiyorum . Tertemiz bi klinik , işinde iyi bir doktor , ilgili ve güleryüzlü çalışanlar bi insan daha ne arar ki ?
Doktor İLHAN PEKDEMİR ve Asistanı MAHSUN ÇİFTÇİ'ye binlerce kez teşekkür ederim Eki Görüntüle 2114848
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?