inanamıyorum ya bi burun 14. günde nasıl bu kadar güzel görünebilir akannehir ben 14. günde pinokyo gibiydim kücücük bi gövde ve kocaman upuzun bi burun ucu, gerci 2 ay oldu suanda pek farklı degil :) cok yakısmıs arkadasım.
@haletiruh canım çoook teşekkür ederim..şu an 20. gün ve 14. güne göre ucu şişti minik bir top yerleştirmiş gibi:)..yani bantlar çıktığında daha küçüktü burnumun ucu resimlerde o günden zaten..ama sorun etmiyorum şimdilik..yandan görüntü problemdi bnm için daha önce..en en önemlisi bakışımda değişme olmasından korkuyordum evet gözlerim daha çok ortaya çıktı ama aynaya önden baktığımda yabancı biri gibi hissetmiyorum
@esocuuuuum çok çok geçmiş olsun..oh ohh ne güzel iyi haberlerini aldım sevindim..a.s.
@supernose canım evet şişlilkler var ama kendini üzücek dert edicek kadar değil şekil olarak ben çok beğendim ..bnmde baya baya şişti.. ameliyat öncesi sonrası bi dolu süreç geçirdik bu süreci de atlatıcaz hep birlikte burada destek olarak birbirimize.. gülmekte bende sıkıntı yaşıyorum sonra diyorum ki kendime dur daha bir ay bile olmadı :) çok da aynalarla haşır neşir olmuyorum baktıkça surası şiş burası böyle şöyle diyorum ister istemez..daha öncede söylediğim gibii pozitif düşünmek önemli.. bu aradaa maşallah dadiyorum yeni burnuna ve nazar boncuuğuda ekliyorum..:)
ya bu arada fotograf yorumlarına cvp vermiyorum sanmayın malesef yazamıyorum mesaj sayısı yetersizliğinden
Ben de fotoğraf yükledim. Ben daha çok önden görüntüsü için yaptırdığım için daha çok önden fotoğraf koydum. Tam gülümseyemiyorum. O çok fark ediyor. Yandan görüntüsünde ise zamanla ucunun daha aşağı inmesini bekliyorum. Burnumun başlangıç açısını seviyorum. Ama uca doğru gelince daha çok kavis yapıyor, ucu kalkık duruyor. Zamanla şişlikler indikçe burunda normal pozisyonuna inecekmiş.
Şu an yandan görüntüyü hiç takmıyorum. Tek derdim şu an operasyon geçirdiğimin önden bakınca çok belli olması. O da sanırım gülümsemeyle ilgili problemden kaynaklanıyor. 8-9 gün sonra işe başlayacağım. Umarım o zamana kadar biraz olsun düzelir.
Canlar selam:) bugn 11de gırıp 3te cıktım amelıyattan, benım acımdan cok ıyı gıttı hersey, asırı mutluyum:) hatta suan bı yanımda jude law bır yanimda chrıstıano ronaldo olsa bu kadar mutlu olmazdım herhaldesuan maskeden gorundugu kadarı bıle yeter be morluk ve sıslık yok nerdeyse, en onemlısı de amelıyat sonrası Emre beyın ıyı gectıgıne onay vermesı oldu, coo..k sevındım:)
bende bakabilirsem sevinirima.s.
Arkadaşlık teklifi yolladım canım
Canlar selam:) bugn 11de gırıp 3te cıktım amelıyattan, benım acımdan cok ıyı gıttı hersey, asırı mutluyum:) hatta suan bı yanımda jude law bır yanimda chrıstıano ronaldo olsa bu kadar mutlu olmazdım herhaldesuan maskeden gorundugu kadarı bıle yeter be morluk ve sıslık yok nerdeyse, en onemlısı de amelıyat sonrası Emre beyın ıyı gectıgıne onay vermesı oldu, coo..k sevındım:)
laelaelaelaelae
a.s.tesekkür ederima.s.
...ve 18.günlük oldugu halde, gayetde güzel, artik gerisini 9 ay sonrasini kaydirigubbakcemile2:sm_cool:
supernose özelden yazamadim, arkadaş listeme ekledim seni kabul edersen sevinirim güzel burnunu görmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?