Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

@haletiruh canım çoook teşekkür ederim..şu an 20. gün ve 14. güne göre ucu şişti minik bir top yerleştirmiş gibi:)..yani bantlar çıktığında daha küçüktü burnumun ucu resimlerde o günden zaten..ama sorun etmiyorum şimdilik..yandan görüntü problemdi bnm için daha önce..en en önemlisi bakışımda değişme olmasından korkuyordum evet gözlerim daha çok ortaya çıktı ama aynaya önden baktığımda yabancı biri gibi hissetmiyorum

@esocuuuuum çok çok geçmiş olsun..oh ohh ne güzel iyi haberlerini aldım sevindim..a.s.

@supernose canım evet şişlilkler var ama kendini üzücek dert edicek kadar değil şekil olarak ben çok beğendim ..bnmde baya baya şişti.. ameliyat öncesi sonrası bi dolu süreç geçirdik bu süreci de atlatıcaz hep birlikte burada destek olarak birbirimize.. gülmekte bende sıkıntı yaşıyorum sonra diyorum ki kendime dur daha bir ay bile olmadı :) çok da aynalarla haşır neşir olmuyorum baktıkça surası şiş burası böyle şöyle diyorum ister istemez..daha öncede söylediğim gibii pozitif düşünmek önemli.. bu aradaa maşallah dadiyorum yeni burnuna ve nazar boncuuğuda ekliyorum..:)

Canım benim çok teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan

Ben de bugünden itibaren burnumla ilgilenmeyi bırakacağım. Bir tek ay dönümlerimde fotoğraf çektiğimde inceleyeceğim ne güzel iyileştiğimi görmek için :)

emeraude o yabancılıgı yasamamak en güzeli herhalde, 2 ay oldu ben hala aynada baska birini görüyorum her bakısımda. sislikleri hic kafanıza takmayın, sizin burunların sis haline bile ben ömürlük talip olurdum öyle bi sansım olsa, o derece feciydim :) benim burnum 1,5 aydan sonra hızla inmeye basladı, dilerim sizinki o kadar bile sürmez..

bende bakabilirsem sevinirima.s.

cok cok gecmis olsun canim, merakla bu haberini bekledim, senin icin cok sevindim, tebriklera.s.

Canım geçmiş olsun... çok sevindim...Kısa zamanda iyileşmeni diliyorum..Yeni burnunun tadını çıkar..Emre beyin elinden çıkan muhteşem burunlar kervanına senin de katılmandan çok mutluluk duydum:)) İnşallah sonuçtan çok memnun kalacaksın..Tekrar geçmiş olsun...kaydirigubbakcemile2

supernose özelden yazamadim, arkadaş listeme ekledim seni kabul edersen sevinirim güzel burnunu görmek isterim

Cherry'cim, fotoğrafımın altına cevap yazdım "Canım benim çok teşekkür ederim :)) Pozitif enerjin bana güç veriyor. Biraz sabredince muhteşem burunlarımızın olacağını bilmek çok mutluluk verici" dedim. Ama 100 mesajım olmadan cevap yazamıyormuşum canım. Buradan yazayım dedim.

supernose özelden yazamadim, arkadaş listeme ekledim seni kabul edersen sevinirim güzel burnunu görmek isterim

Canım ekliyorum seni. Ama sen bakmadan söyleyeyim, burnum şu an yandan şiş olmasına rağmen güzel. Önden şu an çooook şiş. Her ay daha güzel fotoğraflar yükleyeceğim :)

supernose canım fotoğraflarına baktım çok çok güzel çok geçmiş olsun ucu zor bir burunmuş ama çok güzel şekil almış burun derin kalınmıydı supernose? Ben eklenen fotoğraflara bakarak anlamaya çalışıyorum, kendiminkiyle karşılaştırıyorum benimki bazen kalın bazen inceymiş gibi geliyor aynada bana bilmiyorumkismile

ayseall fotoğrafın altına yazamıyorum canım. Çok teşekkür ederim. İnşallah sen de istediğin burna kavuşursun da güzel fotoğraflarına ben de yorum yazarım canım.

İnşallah ben de hayırlısıyla olurum şu ameliyatı. Yurtdışındayım Avrupa olsa neyse de Amerika'dayım bazen çok moralim bozuluyor bu kadar uzakta olduğum içinn yoksa çoktan olmuştum. Burda beklemekten fenalık geldi..:1no2:

esocuumm cok gecmiss olsunnn daha bugün seni andimm esra suanda ameliyattadirr diye ..herseyin iyi gittigine sevindimm canim.. ikinci ve ücüncü günlerde sislikler artiyo insallah sen hafif atlatirsin ama simdiden begenmene cok sevindimm kizz.. öpüyorum kocaman

supernosee bende cok begendim burnunu sekli süpper...sislerin cokk evet oyüzden karsidan bakincaa burun deliklerin cok kücük ve onla baglantili olaraktaa ameliyat gecirmis oldugun belli oluyor.. ama sekline bayildimm burun oturunca süper olcak güle gülee kullan

Canım Emre Bey bana "ne ince, ne kalın derilisin" demişti. Diğer 2 doktor da öyle demişti. Ama sonrasında Emre Bey burnumun uç kısmının kalın derili olduğunu söyledi. Ameliyatla birlikte anlaşılabildiği de oluyor yani. Ama tamamı değil sadece uç kısmı kalınmış.

Onun dışında ben çok çabuk şişerim çok çabuk morarırım. Cildim çok hassas. Onlar da önemli sanırım. Ama hepsi inecek :)

fadeout canim bence burnum cok güzel olmus gercekten simdi herkeze sirf laf olsun diye güzel olmus demiyorum gercekten ama gayett güzel oldugunuu sölemek zorundayim..sen kavise takmissin biraz ama sisler inince kavis de ortaya cikacaktir eminim simdilik cok cici zarif bi burnun var a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…