Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Fadeout baktim resimlerine ben cok begendim sahsen.

Oyle kavise bence cok takma, bak kavisli burunlari goruyoruz hicte guzel degil. allahina sukur et bence cok guzel olmus, estetikliyim diye bagirmiyor en azindan :)
Seninki hafif kavisli, ben oyle daha asil buluyorum.

geçmiş sayfaların hepsini bıraktığım yerden okudum kızlar hepinize çok teşekkürler mesajlarınız için..:) albüme bir kaç foto ekledim, görmemişin bir burnu olmuş tutmuş 3. günde foto eklemiş diyorum kendime n'apim çok mutluyum :smiley-cool: bir de ilk günler zor olur aynaya bakmamaya çalış moralini bozma filan diyenler olmuştu ama şuan suratım kare olmasına rağmen bu halini bile eskisine tercih ederim diyorum.. hiç korkutucu ve moral bozucu bir hissiyat değilmiş
supernose ben galiba hatırlıyorum o anı:) tam o sırada gözümü açmıştım..bi de uyandıktan sonra ameliyathanede gördüğüm herkesin elini tutmaya çalışmıştım, şimdi hatırlayınca.. ne komikmişim ya:kedi:

esooom çok sevindim mutlu olduğuna..gayet de iyisin valla resimlerde.. :) tekrarddan çok çok geçmiş olsun canımcım.. sende katıldın artık burundaşlık kervanımıza (zaten vardın da resmen katıldın:) ) şimdi bol bol dinlen spreyini ihmal etme ağzını rahat acamazsın biliyorum ama yediklerine dikkat et tmm mı:)

esocum burnun şimdiden çok güzel görünüyor Yeni fotoğraflarını görmek için sabırsızlanıyorum. Bir de şişliklerin yüzüne yakıştığını gördüğüm tek insansın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…