Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Çok teşekkür ediyorum canım. Evet yaa şişlerden burun deliği görünmüyor :)) İnecek beklemedeyim :)

Fırsatın olursa bir an önce yaptır canım. İnşallah kısmet olur da yaptırırsın.

canim yilbasinda filan tatilin yokmu o aralarda bi on günlügüne gitsen istanbula.. amerika baya uzak evet tam olarak nerdesin?

Ahh sorma kuebraa New York falan gibi bir şehirde yani doğuda olsam neyse ama en batının en ucundayım. Kanada'nın batı sınırına çok yakınım Benim New York'a uçmam bile 6 saat sürüyor. Ben geçen yıl randevu aldım bir başka doktor vardı aklımda o zaman, Emre bey'in sayfasını takip etmiyordum. O kadar uğraştım her şeyi ayarladım gittim hatta ameliyat gününü de almıştım. Hiç isteğim gibi geçmedi görüşme, yani burnuma bile bakmadı*doktor içten. Bakar sanmıştım ben. Sonuçta çocuk ta değilim yok dedim baştansavma geldi vazgeçtim. Geri geldim tabii. Şimdi herşeyi baştan ayarlamak öyle zor geliyor ki...

ne isin var kiz okadar uzaklarda canim gercekten zordur gelip gitmek ordan... ama illaki olcam diyosan elinde sonunda bi yolunu bulursun merak etme.. beklemek zor geliyodur eminim ama hayirliysa senin icin gelir olursun ameliyatinii hersey emre beyi bi aramana bakiyor ..kendini üzme arkadasim :1hug:

ay canim bide tek tek isimlri yazmis umarim ameliyatin basarili gecmisdir forumu takip edemedim bir kac haftadir bi kac sayfayi atlaya atlaya okudum bu yzini gördüm ameliyat olcagini unutmusum vallahi, insallah en kisa zamanda iyilesirsin ve foto eklersn "sagim sisdi solum indi" bizim gibi baslarsn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet kavise taktım :)teşekkur ederim yorumuna

ozaman iyikide riske girmemissin.
sen yeterki iste, emin oldugunda oda oluryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…