supernosee bende cok begendim burnunu sekli süpper...sislerin cokk evet oyüzden karsidan bakincaa burun deliklerin cok kücük ve onla baglantili olaraktaa ameliyat gecirmis oldugun belli oluyor.. ama sekline bayildimm burun oturunca süper olcak güle gülee kullan
İnşallah ben de hayırlısıyla olurum şu ameliyatı. Yurtdışındayım Avrupa olsa neyse de Amerika'dayım bazen çok moralim bozuluyor bu kadar uzakta olduğum içinn yoksa çoktan olmuştum. Burda beklemekten fenalık geldi..:1no2:
kuebraa kesinlikle cok güzel olmus, emre bey gercekten kisiye özel burunlar yapıyo resmini gördügüm 5-6 kisi oldu hepside birbirinden farklı ve yüzüne uyumluydu. cok cokkk yakısmıss güle güle kullan :)
İnşallah ben de hayırlısıyla olurum şu ameliyatı. Yurtdışındayım Avrupa olsa neyse de Amerika'dayım bazen çok moralim bozuluyor bu kadar uzakta olduğum içinn yoksa çoktan olmuştum. Burda beklemekten fenalık geldi..:1no2:
Ahh sorma kuebraa New York falan gibi bir şehirde yani doğuda olsam neyse ama en batının en ucundayım. Kanada'nın batı sınırına çok yakınımBenim New York'a uçmam bile 6 saat sürüyor. Ben geçen yıl randevu aldım bir başka doktor vardı aklımda o zaman, Emre bey'in sayfasını takip etmiyordum. O kadar uğraştım her şeyi ayarladım gittim hatta ameliyat gününü de almıştım. Hiç isteğim gibi geçmedi görüşme, yani burnuma bile bakmadı*doktor içten. Bakar sanmıştım ben. Sonuçta çocuk ta değilim yok dedim baştansavma geldi vazgeçtim. Geri geldim tabii. Şimdi herşeyi baştan ayarlamak öyle zor geliyor ki...
Yavrular size selam etmeden gitmeyeyim dedim.. bunca zamandır tecrübelerinizi sömürüyorum, sorduğum binlerce soruya bıkmadan usanmadan cevap veriyorsunuz, her zaman her türlü destek oluyorsunuz, çoo..kk sağolun
Yardımlarınızı unutmayacağım.. kuebraa, xhepia, cherry21, 1filiz, mocambo, balea, özge, eluard, laydyalone, megumi, emeraude, esterabim, kelebeketkisi, duffie, laylaylom ve çok zor zamanlarda çok destek veren Coldplay’e de çok sevgiler.. öğrendiği her şeyi gelip burda paylaşan forum ahalisine de tabii:)
Bu postun altına benim için bir şey yazmayın lütfen:) ben tek taraflı teşekkür için yazıyorum, bana gaz verin diye değil kesinlikle
Yakın zamanda ameliyat olacaklara da bir şey yazmadan edemeyeceğim..ben bu süreci biraz zor geçirdim, hatta ne birazı, resmen zorluğun dibine vurdum3 gün öncesine kadar stresten sürekli ağlıyordum, daha ne gariplikler ne gariplikler.. ama şu son 2 gündür o kadar rahatım ki, zerre kadar heyecan, korku, endişe, olumsuz hiçbir şey kalmadı kafamda. Hiçbir soru da yok..Tamamen huzurluyum.
Birazdan tek başıma gideceğim hastaneye, gece için komik bi kuzenim var onu kiraladım gel beni güldür sabaha kadar dedim, gelecek inşallah..neşeli şarkılarım da hazır
Hemen kendime Arctic Monkeys’den do me favour’u armağan edeyim de tam olsun
fadeout canim bence burnum cok güzel olmus gercekten simdi herkeze sirf laf olsun diye güzel olmus demiyorum gercekten ama gayett güzel oldugunuu sölemek zorundayim..sen kavise takmissin biraz ama sisler inince kavis de ortaya cikacaktir eminim simdilik cok cici zarif bi burnun var a.s
supernose mesajlarına bakar mısın:))
Ahh sorma kuebraa New York falan gibi bir şehirde yani doğuda olsam neyse ama en batının en ucundayım. Kanada'nın batı sınırına çok yakınımBenim New York'a uçmam bile 6 saat sürüyor. Ben geçen yıl randevu aldım bir başka doktor vardı aklımda o zaman, Emre bey'in sayfasını takip etmiyordum. O kadar uğraştım her şeyi ayarladım gittim hatta ameliyat gününü de almıştım. Hiç isteğim gibi geçmedi görüşme, yani burnuma bile bakmadı*doktor içten. Bakar sanmıştım ben. Sonuçta çocuk ta değilim yok dedim baştansavma geldi vazgeçtim. Geri geldim tabii. Şimdi herşeyi baştan ayarlamak öyle zor geliyor ki...
fadeout , sende bakarmisin? kabul etmemissin?:umursamaz:
mafoldumben:gitme:
a.s.tesekkürler.
a a ahh gercekten cok positiv etkilendim, okadar güzel ve kibar olmuski, bende isterimmmmkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?