Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

fikrinden dolayı sana kım kızabılır kı ben dısardan bır goz olarak hıc sunnı bır buruna sahıt olmadım hastalarında tabı kı bu senın fıkrın saygı duymak sarttır ama bırbırıne benzeyen burunlar kısmına katılmıyorumburdakı coğu burnu gormus bırı olarak hepsi birbirinden farklıhe bak bunu yakup avsar deseydın okey derdım cunku hepsı kopya burunlar

düsündügümü söyledin ama ben dile getirmedim yakup dedigim an cance damlardi buraya. :D

mernem patatesalatasi die bir emre ilhan hastasi var onun burnu burda kimin burnuna benziyor? birtane cok degisik emre ilhan burnu buldum sana. :D

Kızlar belki bana kızacaksınız ama bu güne kadar buradan bir çok Emre İlhan burnu gördüm ve şunu söyleyebilirim ki Emre beyin yaptığı burunlar biraz birbirine benziyor gibi hepsi önü yuvarlak kıkırdak kısmı ile kemik kısmı düzeltildikten sonra kesi yeri belli gibi ki bence bu burun estetiğinin yapaylığını en çok gösteren etki bilmem anlatabildim mi ve açıları da çok kavisli gibi geliyor bana şimdi buradan herkes kızacak bana ama. Evet kesinlikle Emre beyin işini çok ciddiye aldığını çok temiz ve titiz çalıştığını buradan okuduğum bilgiler doğrultusunda bende düşünüyorum kendisini tanımasamda. Ama bana sanki kendisinin hastalarına yaklaşımından bir çok kişinin etkilendiği izlenimi geçti. Bence akıllı olmak gerek yani bir doktor sizi dinlediği bütün anlattıklarınızı önemsediği ve sizlere insanca muamele yaptığı için iyi doktor olamaz. Zaten ülkemizin en büyük sorunu da bu bütün doktorların böyle olması lazım. Kendisini tenzih ediyorum elbette bunlar kendisinin artı yanları ama. Bence özellikle estetik burun ameliyatlarını kesinlikle alanında uzman bir estetik cerrahın yapması şart diye düşünüyorum nacizene fikrim bu. Lütfen bana kızmayınnnn....)

Bazı konularda haklısın..mesela burunlar birbirine benziyor demişsin ama bu hemen her doktorda böyledir. Bende ilk ameliyatımı olmadan önce doktorumun sadece bir ameliyatını görmüştüm ve hatta beğenmemiştim, biraz uzun kalmıştı burun. Aynen benimkinide öyle yapıcak dedim ve yaptı. Doktorların el alışkanlığı ya da stilinden sanırım. Ayrıca ben estetk doktoruna oldum da noldu:)) Dikiş yerlerim ortada ve memnun kalmadım. Eğer Kbbci yeteneklise daha çok güvenebilirim. Sonuçta burun konusunda uzmanlaşmış oluyorlar.

Kızlar belki bana kızacaksınız ama bu güne kadar buradan bir çok Emre İlhan burnu gördüm ve şunu söyleyebilirim ki Emre beyin yaptığı burunlar biraz birbirine benziyor gibi hepsi önü yuvarlak kıkırdak kısmı ile kemik kısmı düzeltildikten sonra kesi yeri belli gibi ki bence bu burun estetiğinin yapaylığını en çok gösteren etki bilmem anlatabildim mi ve açıları da çok kavisli gibi geliyor bana şimdi buradan herkes kızacak bana ama. Evet kesinlikle Emre beyin işini çok ciddiye aldığını çok temiz ve titiz çalıştığını buradan okuduğum bilgiler doğrultusunda bende düşünüyorum kendisini tanımasamda. Ama bana sanki kendisinin hastalarına yaklaşımından bir çok kişinin etkilendiği izlenimi geçti. Bence akıllı olmak gerek yani bir doktor sizi dinlediği bütün anlattıklarınızı önemsediği ve sizlere insanca muamele yaptığı için iyi doktor olamaz. Zaten ülkemizin en büyük sorunu da bu bütün doktorların böyle olması lazım. Kendisini tenzih ediyorum elbette bunlar kendisinin artı yanları ama. Bence özellikle estetik burun ameliyatlarını kesinlikle alanında uzman bir estetik cerrahın yapması şart diye düşünüyorum nacizene fikrim bu. Lütfen bana kızmayınnnn....)

Kavisli mi :) gel beni gör estetik olduğunu bildigin halde ameliyat olduguma inanmayabilirsin :)

Puff cum senin resimlerini görüp bayılmıştım burnuna zaten ama senin zaten burnunun önceki halide bence çok güzelmiş şahsen ben senin burnuna sahip olsaydım bu ameliyatı bir kere daha düşünürdüm. Kesinlikle söylediklerinize katılıyorum elbette el alışkanlığı dolayısıyla bir çok doktor yada yapmayı daha kolay buldukları için birbirine benzeyen burunlar yapıyorlar ama bir çok fotoğraf görmeme rağmen Emre bey fazlasıyla birbirine benzeyen burunlar yapmış gibi geldi bana. Ayrıce evet yetenekli olduktan sonra bende araştırma yaptım kbbcilerin de alanına giriyor ama sadece yetenek yetmez rinoplasti ve rinoloji alanında da eğitim almaları şart kbb doktorlarının ben sadece fikrimi söylemek istedim. Ve açıkçası kusura bakmayın ama kimseyi övmek değil niyetim zaten dikkat ederseniz hiçbir doktorunda ismini vermedim ben öyle mükemmel burunlar göremiyorum ha derseniz Emre beyin haricinde yapılan burunlarda böyleleri varmıydı evet vardı şimdi tek tek isimlerini veremem belki ama Emre beyin yaptığı burunlar kızlar tekrar söylüyorum kızmayın ama benim estetik ameliyat oldum der gibi duruyor. Ha diyeceksiniz ki elbette doğal olması mümkün değil ama ne biliyim açıları falan kalkıklığı biraz ele veriyor sanki burunların yapılı olduğunu. Tekrar diyorum Emre beye ameliyat olup çok memnun olanlar lütfen üzerlerine alınmasınlar ama benim söylemeye çalıştığım kimseyi ilahlaştırmamamız gerektiği bu gün Türkiye'de çok iyi kbb uzmanları ve estetik cerrahlar var ama kaçını biliyoruz acaba. Çok fahiş ücretlere ameliyat olan insanları duyunca ve sanırım buna Emre bey de dahil kulaklarıma inanamıyorum. Bence marka takıntısından vazgeçmeli ve ideal olanı aramalıyız. Bakın bizler böyle yaptıkça sadece amacı estetik olmayan fonksiyonel ve işlevsel bozukluklardan dolayı ameliyat olmak ZORUNDA olan tekrar ediyorum ZORUNDA olan insanlar da doktorların bu fiyat politikalarından maalesef olumsuz etkilenmekle mecbur kalıyorlar. Çünkü zaten ortalamalar bunlardan aşağı olamıyor. Bilmem demek istediklerimi anlatabildim mi?

Puff cum senin resimlerini görüp bayılmıştım burnuna zaten ama senin zaten burnunun önceki halide bence çok güzelmiş şahsen ben senin burnuna sahip olsaydım bu ameliyatı bir kere daha düşünürdüm. Kesinlikle söylediklerinize katılıyorum elbette el alışkanlığı dolayısıyla bir çok doktor yada yapmayı daha kolay buldukları için birbirine benzeyen burunlar yapıyorlar ama bir çok fotoğraf görmeme rağmen Emre bey fazlasıyla birbirine benzeyen burunlar yapmış gibi geldi bana. Ayrıce evet yetenekli olduktan sonra bende araştırma yaptım kbbcilerin de alanına giriyor ama sadece yetenek yetmez rinoplasti ve rinoloji alanında da eğitim almaları şart kbb doktorlarının ben sadece fikrimi söylemek istedim. Ve açıkçası kusura bakmayın ama kimseyi övmek değil niyetim zaten dikkat ederseniz hiçbir doktorunda ismini vermedim ben öyle mükemmel burunlar göremiyorum ha derseniz Emre beyin haricinde yapılan burunlarda böyleleri varmıydı evet vardı şimdi tek tek isimlerini veremem belki ama Emre beyin yaptığı burunlar kızlar tekrar söylüyorum kızmayın ama benim estetik ameliyat oldum der gibi duruyor. Ha diyeceksiniz ki elbette doğal olması mümkün değil ama ne biliyim açıları falan kalkıklığı biraz ele veriyor sanki burunların yapılı olduğunu. Tekrar diyorum Emre beye ameliyat olup çok memnun olanlar lütfen üzerlerine alınmasınlar ama benim söylemeye çalıştığım kimseyi ilahlaştırmamamız gerektiği bu gün Türkiye'de çok iyi kbb uzmanları ve estetik cerrahlar var ama kaçını biliyoruz acaba. Çok fahiş ücretlere ameliyat olan insanları duyunca ve sanırım buna Emre bey de dahil kulaklarıma inanamıyorum. Bence marka takıntısından vazgeçmeli ve ideal olanı aramalıyız. Bakın bizler böyle yaptıkça sadece amacı estetik olmayan fonksiyonel ve işlevsel bozukluklardan dolayı ameliyat olmak ZORUNDA olan tekrar ediyorum ZORUNDA olan insanlar da doktorların bu fiyat politikalarından maalesef olumsuz etkilenmekle mecbur kalıyorlar. Çünkü zaten ortalamalar bunlardan aşağı olamıyor. Bilmem demek istediklerimi anlatabildim mi?

" Ayrıce evet yetenekli olduktan sonra bende araştırma yaptım kbbcilerin de alanına giriyor ama sadece yetenek yetmez rinoplasti ve rinoloji alanında da eğitim almaları şart kbb doktorlarının ben sadece fikrimi söylemek istedim. "

yani sen simdi bu doktorlarin bu konuda hic egitim almadiklarinimi söylüyorsun. ahahahaha pardon ama iyi arastir sen bence. kimin daha cok alanina giriyor rhinoplasti. hatta bak yukarda ben link verdim dikkatli okumadin sanirim.

plastik cerrahlarin daha iyi burun yaptiginizi savunmak ve sadece onlar bu egitimi aldigini söylediginizden zaten nekadar bilgisiz oldugunuzu göstermis oldunuz. yazdiklarinizi ben pek ciddiye alamiyacagim sorry. :)

ve estetik oluyorsak bari birseye benzesin. düz basit bir burun icin ben ameliyat masasina yatmam. emre bey hastalarin istegine göre burun yapiyor demek hastalarda kavis vs istiyorlar. ne olmus yani ameliyat oldugu belli oluyorsa??? sana kimse öyle biri burun yaptir demedi alalalala yaptiranlarda gayet memnun hallerinden.

mernem'cim senin aklına yatan doktorlar kimler? Bence fikir açışından güzel olur paylaşırsan.
Ben yıllardır doktor araştırıyorum, doktorlarla da görüştüm Türkiye'de. Tabii internet ortamında çok konuşulmayan pekçok başarılı doktor var genelde yaşı daha ilerlemiş doktorlar diyebilirim. Ama artık yeni nesil doktorlar teknolojiden yararlanıyorlar, internet siteleri var, randevu almadan resimler görüp fikir sahibi oluyoruz. O yüzden daha çok onları konuşuyoruz galiba.
Ben Türkiye'de doktorların çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Yurtdışında yaşıyorum inan ki en iyi dedikleri bazı doktorların yaptıgi burunları gördüm, Türkiye'de böyle yapılsa olay olurdu şikayet üstüne şikayet gelirdi dedim kendi kendime. Gerçekten bu konuda çok iyiyiz. Olay tabii insanın içine sinen doktoru bulmakta.
Ameliyat olan arkadaşlar doğal olarak burunları*kusursuz olsun istiyorlar, kavisli olsun, delikler ufak olsun, burun dar olsun vs.. derken genelde herkesin istekleri birbirine benzeyince tabii yakın burunlar ortaya çıkıyor. Ben Emre beyde farklı burunlar gördüğümü de söylemeliyim. Benzer burunlar gördüm ama benzerlikten kastım birbirinin aynısı değil de, kavisi benzer burunlar. Sonuçta ameliyat öncesi malzeme farklı olduğu için burunların tıpatıp aynı*olması çok zor. Ben ameliyat olsam eminim burnum çok farklı gelirdi sana. Çünkü kavis ya da düz burun sevmiyorum biraz kemik seviyorum ben, çok hafif ve kibar. O yüzden eminim benim burnum değişik gelirdi sana. Benim içime çok sindi Emre bey'in ameliyatları ve ameliyat sonrası sorun yaşayan kimse görmedim bu da çok büyük başarı.

Sevgili mernem, çat diye çıkıp bunları yazman bana garip geldi ama okuyan diğer insanlar için fikrimi yazma ihtiyacı duydum ve savunduğun düşüncelere göre bi iki sorum var..
Diyorsun ki akıllı olun iyi doktor seçin.. senin iyi doktor anlayışın nedir peki? (isim istiyorum ama marka değil!) yani titri mutlaka plastik cerrah mı olmalı, hala bu soruda takılıp kaldıysan daha gidecek çoook yolun var..bunun ne kadar önemsiz olduğunu zamanla anlayacaksın;) Çünkü ben daha iyi bir cerrah, bu işi daha iyi yaptığına inandığım birini bulamadım..Öyle biri yok. Bulsaydım ne yapacaktım biliyor musun, isterse 50 bin TL istesin, çalışıp biriktirirdim yine de en iyisi olduğuna inandığıma giderdim.. Emre Bey piyasaya göre bence çok uygun yapıyor bu ameliyatı..herkese eşit davrandığı için tabii ve piyasada en yüksek fiyatı çekmekle en iyi doktor olunmayacağını ispatladığı için..
Doktorun tarzını beğenmiyorsan gitmezsin olur biter, yukardaki yazılara hiç gerek yok..çok para diyorsan da gidersin pazardan domates alır gibi sırayla girilen estetik merkezleri var, doktor ameliyattan yarım saat önce bi gelip konuşuyormuş (diğer forumlarda okuduklarımı yazıyorum), artık o sırada anlatabilirsen derdini anlatırsın, ne çıkarsa bahtına... burda doktorun seni dinlemesinin ne demek olduğu giriyor araya değil mi? Demek ki iyi olmak için hastasını dinleyen doktor olmanın çookk önemi varmış..
Ayrıca operasyon geçirmiş bir burnun doğal olmasını beklemek çok mantıklı bir davranış değil:) bunu unutun.. ben 10 metreden anlıyorum estetik mi değil mi, başkası anlasa ne olur anlamasa ne olur.. Ama doğal olması için yapılacak işlemleri onlar bizden daha iyi biliyor zaten, bakışların nsl bozulmayacağını, nasıl daha yapmacık bir ifade vermeyeceğini filan..Tek beklenti doğal burun olursa tatmin olamazsın bence, bu işi yapacaksan doğal ve seni rahatsız eden görüntü mü, yoksa düzeltilmiş ve seni rahatsız etmeyen görüntü mü? diye sorup karar vermek lazım..Eğer isteğin gerçekten ameliyat olmaksa tabii sengözlerimebaksanab

bende bir emre bey hastasi olarak yazma gereksinimi duydum.....bende ameliyat olali 1 aydan fazla oldu..kalin derili oldugum icin asiri sislikler oldugu icin sekil acisindan memnun olup olmama konusuna bisey diyemiycem..ama nefes almamda kesinlikle bir problem yok vede ameliyat izi 2 haftada bile hic belli olmayacak kadar azdi..simdi ise tamamen kayboldu...herkese ayni burnu yapma konusuna gelince sana hic katilmiyorum cunku bence emre bey herkese olabilcek en guzel burnu yapiyo ve birbirinden farkli burunlar bence....aynisi benzeri illaki olcaktir...ALLAH IN yarattiklarinda bile benzer burunlar oluyo goruyoruz...bi kere tam iki saat hastasina vakit ayiriyo ne istiyosun,nasil istiyosun,nasil bir burun seni memnun eder diye soruyo...kisi ne soylerse onun uzerinden elinden geldigince yapmaya calisiyor....tekrar soyluyorum,sekil konusunda su anda olumlu yada olumsuz bisey yazamamakla birlikte ameliyat izi,nefes almada sorun vede ayni tarz burun yapma konusunda dr emre beyin hakkinin yendigini dusunuyorum vede sana katilmiyorum..ki dr beyle hic gorusmemissin vede yaptigi ameliyat resimlerini sadece burdan gordugun kadariyla yorum yapmissin...biz muanehanesinde yuzlerce resim gorduk...ve cogu kisiye ozel farkli burunlardi....

Her zamanki gibi iş yine çığırından çıktı umalımda Emre İlhan'ın asistanlşığına soyunan bu arkadaşlar seviyelerinden dolayı ilere pişman olmasınlar ama ben kendi seviyemi koruyarak cevap vermeyeceğim dediğim gibi Emre beye ameliyat olmak gibi bir hayalim yok olmayacakta. Ameliyat olmuş biri değilim ama olacaksamda isme değil yapılan işe bakarım benim tercihim bu. Elbette ki en iyi doktor kimse herkes ona ameliyat olmak ister ama bunu bir ticarethaneye dönüştürmediyse. Söylemediğim şeyler hakkında itham edilmekten dolayı üzgünüm ama bu da benim ayıbım değil biraz önce dediğim gibi asistanlığa soyunmuş arkadaşlarımızın ayıbı. Emre beyi yaptığı güzel burunlardan dolayı kendi adına tebrik eiyorum ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun. Bu mecra mahalle arası kavga edilecek bir yer değil. Herkesin fikri kendisinedir. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Zevk diyorum çünkü hiçbirimiz doktor değiliz. Burada ki arkadaşlarada mükemmel burunlarıyla:) hayatta başarılar dilerimmmm.....

Her zamanki gibi iş yine çığırından çıktı umalımda Emre İlhan'ın asistanlşığına soyunan bu arkadaşlar seviyelerinden dolayı ilere pişman olmasınlar ama ben kendi seviyemi koruyarak cevap vermeyeceğim dediğim gibi Emre beye ameliyat olmak gibi bir hayalim yok olmayacakta. Ameliyat olmuş biri değilim ama olacaksamda isme değil yapılan işe bakarım benim tercihim bu. Elbette ki en iyi doktor kimse herkes ona ameliyat olmak ister ama bunu bir ticarethaneye dönüştürmediyse. Söylemediğim şeyler hakkında itham edilmekten dolayı üzgünüm ama bu da benim ayıbım değil biraz önce dediğim gibi asistanlığa soyunmuş arkadaşlarımızın ayıbı. Emre beyi yaptığı güzel burunlardan dolayı kendi adına tebrik eiyorum ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun. Bu mecra mahalle arası kavga edilecek bir yer değil. Herkesin fikri kendisinedir. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Zevk diyorum çünkü hiçbirimiz doktor değiliz. Burada ki arkadaşlarada mükemmel burunlarıyla:) hayatta başarılar dilerimmmm.....

asistan degil avukatlariyiz. lülülülülülü bu arada seviyeni yerim ben senin cevap versen ne olur vermesen ne olur. sempatiksalakcinni

yaw siz benim aylarca, hatta ne aylarcası yıllarca araştırıp yaptığım seçim hakkında akıllı olun gibi şeyler söylerseniz ben de doğal olarak kendimi savunurum..savunduğum kişi benim..ve düşüncemi söylemek ayıp bir şey değil.
Araştırma yapıyorsanız, örnek verip aşamaları anlatıyoruz onu da istemiyorsunuz..forum bunun için yapıldı biz düşüncelerimizi paylaşalım soru sorup cevaplayalım diye.. Ortaya bir düşünce atıp, açıklama yapanları da alakasız bir şeyle suçlayarak kaçmak ayıp bence

Ben kimseyi suçlamıyorum ortaya attığım şey de sadece benim düşüncem kimse katılmak zorunda değil. Herkes kime ameliyat olmak isterse ona olur. Ama seviyenin bu kadar düşmesi de enteresan. İnsanlar gündelik hırslarını başkalarından almamalı bence.

mernem ilk cevabımda da belirtmiştim fikrine saygı duyduğumu ama sen bazı cümlelerinle bu saygıyı en aza indiriyorsun..özellikle son cümlende ''mükemmel burunlarıyla''derken bile iğneliyorsun..kimse bizim mükemmel burunlarımız var demedi zaten.. haa bi de biz emre beyin asistanlığına soyunmadık..HASTAlarıyız..hastaları olarak memnuniyetimiz başkalarını rahatsız ediyorsa bu topiğe uğramazlar olur biter..

Back
X