bilmem küçük burun deliğini parmak sokarak büyütmek pek makul ve mantıklı gelmedi bana
ben zaten bilerek onlari büyütmedim ama zamanla ondan dolayi öyle oldugunu düsünüyorum yoksa banada pek mantikli gelmiyor ama düsünürsek alsinda gayet mantikli oldugunuda anlariz fadeoutcigim. esniyor zamanla.
nickim laylaylom diye bende laylaylom biri olmam gerekmiyor. neyse birsey yazmiyorum artik. söyledigimde cok ciddiydim benim delikler büyüdü öyle. kimseyle dalga falan gectigimde yok.
hehe, kizlar bazilariminiz burnu laylaylomun dedigi bigi olabilir, neden saka yapsinki böyle bir durumda.. zamanla belli olur böyle seyler
nefes alabiliyor musun?.
Cok iyi canim, insallah bizim de öyle olur. Bu arada ödem ne demek kizlar
Canım pozitif yazıyorum ki güzel şeyler olsun :)
Ödem su tutmasından kaynaklanan şişkinlik demek. Hani adet döneminden önce vücut bazen su toplar şişer ona da ödem deniyor.
hehe, kizlar bazilariminiz burnu laylaylomun dedigi bigi olabilir, neden saka yapsinki böyle bir durumda.. zamanla belli olur böyle seyler
bizde burnumuza sekil verebiliorus demek ne hos oyle sacmaliik mi olur parmakla burun delii buyutmek onun zamanla olmasi gerektii gibi olmustur.
bisiler donuyor ya hadi bakalim.
cocuklugumda fazla Mavi Ay izlemenin faydalari
yasitlarim anladi beni !!
sen kac yasindasin?
birsey olmaz. benimkiler genislemediyse kimseninki genislemez.
Kizlar ben burnumu iyice kafaya takmaya basliyorum ilk bandajlar ciktiktan sonra cok begendim fakat simdi ucu cok uzun ve balon gibi geliyoremre bey normal dedi ama cok kafaya takiyorum. Gülünce burnumun ucu asagiya iniyor.. Ondende cok genis ameliyatim 51 gun onceydi yani 2 ay olmasinda daha var. Bu belirtiler bendede var diyen kimse yokmu
cherry,tatlim bende senle ayni dertten muzdaribim...aynen bende iki ayi gecmesine ragmen pek memnun degilim...bende kalin deriliyim..aynen burnum sanki git gide one dusuyo...onden asiri genis..ve uc kismi top gibi...sunu kabul etmek gerekki ince derililer cok guzel olurken burunlari,kalin derili hastalarin cokta iyi olamiyo...
kulakta kalmiyor ama kaburga bilmiyorum ama cevoo söylemisti galiba kalmadigini. kikirdak burunla bir oluyor. farkina varilmiyor tabiki iyi yapildigi sürece. benim arkadasim almanyada ameliyat oldu kikirdak eklediler ve kikirdak resmen belli oluyor.
Bu arada kizlar. Ameliyat olmus olanlar kac gün sonra bandajlari falan alindi ? Ben iki veya üc hafta gelmeyi olanliyorumda, acaba yeterlimi ?guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?