Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Arkadaslar.. Henuz ameliyat olmamis fakat ameliyat olmak isteyenlere sesleniyorum: Ben cok agir bir ameliyat gecirdim. Benim burun ucumla ekstra cok ugrasilmis ve bu yuzden sismis. Daha cok sisebilir fakat ilerde butun sislikler inecekmis. Sag solumda burun ucu hakkinda yorum yapanlar cok oldu ve dolayisiyla cok uzuldum. Bu yuzdende dr larin tavsiyesi ilk 3 ay kimseyi dinlememek. Eger ben buraya yazdiysamda sadece kendim icin fikir almak icindi. Kesinlikle emre bey burnumu kotu yapti diye sikayet etmedim. Henuz burnum 1.5 aylik ve simdiden yorum yapmak kesinlikle yanlis. Tekrar soyluyorum. Eger sisliklerim varsa bunlar gecicidir. ilerde ancak oturacakmis. Benim uzulmemde dogal cunku burnum gercekten sisti, cunku benim burnumla cok ugrasildi ama BUNLAR GEÇİCİ ŞİŞLİKLER. Sakin yanlis anlasilmasin. Sikayetci degilim aksine cok memnunum. Bende biliyorum ki sonucta hersey duzelicek sislikler inecek. Carpediem bu yazim ozellikle sana gelsin. Ben cok memnunum burnumdan sadece sisliklerden simdilik sikayetciyim. Bilginize..

Son düzenleme:
ya kızlar bi sn foto gönderme işi yanlış anlaşılmalara sebep oldu sanırım
operasyon öncesi sonrası başlığında gördüğüm, ya da diğer doktorlara ameliyat olanların herkese açık yaptığı fotolar..yabancı doktorların da vardı.. siz de dolaşsanız forumda görürsünüz, neyse ben yine de kimseye bir şey göndermeyeyim kimsede şüphe kalmasın.. geri alıyorum foto olayını

Esocum çok teşekkür ederim, bu arada burnun super gözküo, bayıldım kavisine fln, ben doğallığa çok taktığım için bende kavis yok denecek kadar az, emre bey biraz daha kavis yapabilirim dediği halde tasarımda, yok yok dedim... Şimdi burada bu tatlı kavisli doğal burunları görünce özeniyorum size :)
Bir de şunu söylemek isterim arkadaşlar tabi herkes memnun olacak diye bir şey yok olumsuz yorumlar çıkabilir ama bu kadar fazla olumlu yorum da diğer hiç bir doktorda yok...buna da dikkat edelim.

unicorn, burnunun resmini paylaşman mümkün mü, özel bir albüm yapıp mesela? fotoğraflar çok fikir verici oluyor, onun için:)

Kızlar bugün şişlerim biraz daha indi sanki. Pozitif düşünmek lazım kesinlikle. Ben ilk başta çok kalkık oldu diye stres yapıyordum. Sonra sağolsun Emre Bey'in açıklamalarıyla rahatladım. O kalkıklık gitti ve daha da inecek inşallah. Bu arada ilk başta benim burnum aşırı şişti ve Emre Bey bana 9 ay beklememi söylemişti. Sonra ben Emre Bey'in de etkisiyle pozitif düşünmeyi ve takmamayı seçtim. Tabii arasıra yine gelgit yaşadığım oldu ama elimden geleni yaptım.

Bu en son kontrolümde Emre Bey şişliklerimin tahmininden hızlı indiğini söyledi ve 6 ayda iyileşeceğinden bahsetti. Çok sevindim. Bence pozitif düşünmemin çok etkisi oldu.

Bir de bu kontrolümde aklıma çok takılan bazı sorular da cevabını buldu. Mesela burun deliklerimle kafama taktığım şey düzelecekmiş. Gülümsememin geri dönmeme ihtimali yokmuş. Ben burnumda bir yeri dalgınlıkla çok kaşımışım, iz kalmış gibi geliyordu, o da geçermiş, kalıcı etkisi olmazmış. Bunları öğrenince de rahatladım. Sanırım bu rahatlamanın da etkisiyle 1-2 gündür şişliklerim daha bir indi gibi geliyor. Bilimsel bir açıklaması vardır mutlaka. Stres olunca kortizol falan salgılıyoruz sanırım. Stres azalınca vücutta herşey daha iyi gitmeye başlıyor.

O yüzden pozitif düşünmek lazım. Her zaman yapamıyoruz tabii, o zaman da birbirimize destek oluyoruz.

Bir de ben gülümsememi takıyorum mesela ama ne kadar sürede düzelecek diye merak ettiğimden sizlerden fikir almak için yazıyorum. Yoksa düzeleceğinden şüphem yok. Zaten 6-12 ay dolmadan yapılan yorumlardan etkilenmemek lazım. Doktor bey zaten 3 ayda süper burun olacak demiyor ki, herkese yapısına göre süre veriyor. Ama insanız işte, ara sıra moralimizin bozulduğu oluyor. Birbirimize destek olup bu süreyi en güzel şekilde geçirmek lazım.

Saol cherry gecmiş olsun Umarım zamanla düzelir ve istediğin gibi olur .

Saol carpediem tsk ederim. Darisi basina. Sakin simdi emre beye gitmemezlik yapma bu yanlis anlasilan yorumlardan dolayi. Burun ameliyatlarinda yetenekli olan varsa oda emre beydir. Kesinlikle en azindan bir gorus derim..

Ben kendi adıma konuşayım. Memnuniyetsizlikler tabii ki var . Ama bunları şikayat olarak adlandırmak için doğru zaman değil. Şu zaman için (37 gün oldu) memnuniyetsizliklerimin olması normal. Ama 6. ayın sonunda falan hala memnuniyetsizliğim olursa o zaman şikayet ederim. İnşallah buna gerek kalmayacak. O yüzden arada moralim bozulsa bile bunların şu an için normal olduğunu belirtiyorum ki henüz yaptırmamş olanlar yanlış etkilenmesin, benden sonra yaptıranların da morali bozulmasın diye.

Arasıra birden aydınlanma olduğu oluyor, pozitif olayım güzel olsun diye :) Çünkü etkisini görüyorum. Ama aylar geçtikten sonra aydınlanma falan olmaz :) İnşallah zaten çok memnun olmuş olurum.

Son düzenleme:
Neyse, herşey zamanla çok güzel olacak arkadaşlar. Böyle pozitif bir mesajla editlemiş olayım mesajımı.

Son düzenleme:
bence ameliyat olacak olanlar, sikayetlerin sislikle ilgili kısmını kisilerin 6-8 ayı dolmadan dikkate almamalı. uzun süreli nefes problemleri, cökme, yamulma, sürekli kanama gibi seylerden sikayet varsa dikkate alınmalı gibime geliyo. ben böyle bi sikayet görmedim hic emre bey hakkında.

Fadeout yazdiklarin ne kadar sacma. Benim memnun olmadigim yazilmis bu forumda halbu ki ben oyle bisey yazmadim. Sadece bunu duzeltmek icin yazdim kesinlikle dr u karistirmana hic gerek yok. Buda senin bilgine..

ya böyle paylasim siteleri iyi hosta insanlari iyi yönlendirdigi kadar yanlissda yönlendire biliyo... ben mesela bu site ve burdaki arkadaslar sayesinde emre beye ameliyat oldum ve cok mutluyum ama ameliyat olmadan önce bu olumsuz yorumlari okusaydim kesin vazgecmisdim emre beyden... yani ameliyat olmayi düsünen arkadaslar burda olumlu olumsuz ne okursaniz okuyun kisiye bagli sorunlar yüzünden sakin ürkmeyin ve emre beyle YÜZYÜZE görüsün derimm...

bravo...katiliyorum arkadasim

Çevrenin de etkisi oluyor. Fadeout çevresindekilerin olumsuz yorum yaptığını söylemişti sanırım, forumda konuşulmuştu. İnsanlar zaman gerektiğini anlamıyorlar maalesef.

Cherry canım sen de boşver ne derlerse desinler. Sonra aynı kişiler bakıp bakıp imrenecekler.

Burnunuzu yaptırmadan insanlara yaptırdım deyin, o zaman bile kötü olmuş, eskisi daha iyiydi diyen çıkar. Negatif insanlardan uzak durmak lazım. Özellikle ilk birkaç ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…