Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Cnm bende oyle dusunuyorum :) artik dediklerine kafami takmicam.. biliyorum ki ilerde imrenecekler

bana birisi : hmm eskisi dahami güzeldi ne...
dedi
ve ben sadece : ben cok sevdim ve cok mutluyum :)
dedim
o kiside sustu kaldi...
iyi taktik uygulayyin kizlar ve gülümsemeyi unutmayn

ben revizyon olduum icin heralde bunlari sikayet edemiorum.nefes solda prob. yamukluksa bundan yamuunu bulamam cokme solda mevcut daha dogrusu ne olduunu anlayamadiim bi cukur ara sira sabah kanamalar oluo ilgilenen yok.ben revizyonum o yuzden bunlr normaldir mi demem gerekio arkadaslar..ben anlayamadim burunun ne olduunu sanki kikirdaklar ufalanarak konulmus gibi desik bisey hepinizn ki oylemi?neyse umarim 3 ay sonra o cukur dolar nefes prob.gider yamukluk duzelir..pardon revizyonum ben 2 yil beklcm:S

6-8 ay önce burnumla ilgili herhangi bir kötü yorum yapmanın ne kadar yanlış olabilecegini biliyorum.Sorun burnum falan değil. "Dönen tek şey sensin YAVRUMUN" sonucudur tüm bu olanlar.

bilmem uzun işte aslında cenmede yapılması gerek bişi ondanda uzun duruo olabilir
bide normaldede bişi yapnca insann yakınları kuzenm mesela benm aldıgım seyleri beenmezdi sevgilisiyle bulusmaya gidince ilk onları giydi gitti kmseye inanmamak lazım ...begenmedim dienler en cok özenenler olcakk

dedi
dedim
o kiside sustu kaldi...

:)) iyi taktik. Kötü niyetliyse (ki muhtemelen öyledir) biz mutluyuz diye bozulsun. İyi niyetliyse ama estetik duygusundan yoksun olduğu için öyle diyorsa, biz mutluyuz diye sevinsin :)

senin sorunun baya ciddiymis ya :1shok: emre bey ne dedi bu duruma ?

dedi
dedim
o kiside sustu kaldi...

yok yahu
nasıl eskisi daha güzelmiş?
insanlar şaşırmış olmalı
bak dayanamadım , yorum yazdım =)
bence burnun çok güzel olmuş , iyi ki de olmuşsun bu ameliyatı =)
güzel günlerde inş =)

Son düzenleme:
bilmem uzun işte aslında cenmede yapılması gerek bişi ondanda uzun duruo olabilir

çene olayına da gir:) acayip fark ediyor.. sonuç çok daha iyi oluyor..ben sana örnek göstereyim diyeceğim de millet yine telaşlanır aman bizim fotomuzu gönderme diye sen operasyon öncesi sonrası başlığına gir, ilerle.. göreceksin

hambasparo böle bi nick vardı sanırım onunkine bakmıstım cok güzel olmustu yaa varya eskden yani küçükken sadece ben bu dertten muzdaribim diye düşünüodum meger ne kadar dertli kişi varmıs benmle aynı şeyi paylasan cok insann...

Heh o işte:) afferim takip etmişsin sen de bayağı:) nickleri ezberlemişiz artık

senin sorunun baya ciddiymis ya :1shok: emre bey ne dedi bu duruma ?

sabirli ol daha cok erken dioda neyi sabredicem her gecen gun daha kotu oluo diorum derim erio mu curuo mu anlamadim yesil mor biton sey var.. madem hepiniz bi sekilde psikolojimin bozuk olduunu ogrendiniz soyle anlatayim benim psikolojim burundan oturu bozuk 2.ameliyattan sonra bozulmstu tedavi goruodum 3.de ii olacaina inandim emre beyede soledim psikologumun onayladiini hazir olduumu belirttim.gercektende hazirdim. sanirim en buyuk hatayi durust olup tedavi gorduumu soylemekle yaptim su anda dediim hic bisey doktorum tarafindan ciddiye alinmior eminim.ameliyattan once iki haftalik terapilerle gayet iyiyken simdi bu yorucu ve kotu sonuctan oturu hastanede tedavi goruorum o yuzden resim paylasamiorum kusura bakmayin.bana burda zorla burnu kabullenmemi ogretiolar.ne aci ya baska bi dr.da olabilirdi bunlari yasicam varmis diorum..dusunun simdi icinde bulunduum psikolojiyi.bi sekilde kabullenip hayatima devam edicem baska carem yok.ama bi insan bseye kotu diosa inanin ki ben ameliyat olan biriyim olcak deil.israrla resim ekle resim ekle keske hepinizle canli gorusebilme imkanim olsa.neyse halaa diorumm insallahh zamanla duzelirde pisman olurum dediklerime..

3bucuk ay oldu.belki doldurulur bisey yapilir ama ben doktora kendimi ifade edemiorum ki inandiramiorum soylemez olaydim.bundan sonra ilgileneceinide sanmiorum ztn.artik Allaha emanet nasil olursa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…