Çevrenin de etkisi oluyor. Fadeout çevresindekilerin olumsuz yorum yaptığını söylemişti sanırım, forumda konuşulmuştu. İnsanlar zaman gerektiğini anlamıyorlar maalesef.
Cherry canım sen de boşver ne derlerse desinler. Sonra aynı kişiler bakıp bakıp imrenecekler.
Burnunuzu yaptırmadan insanlara yaptırdım deyin, o zaman bile kötü olmuş, eskisi daha iyiydi diyen çıkar. Negatif insanlardan uzak durmak lazım. Özellikle ilk birkaç ay.
Çevrenin de etkisi oluyor. Fadeout çevresindekilerin olumsuz yorum yaptığını söylemişti sanırım, forumda konuşulmuştu. İnsanlar zaman gerektiğini anlamıyorlar maalesef.
Cherry canım sen de boşver ne derlerse desinler. Sonra aynı kişiler bakıp bakıp imrenecekler.
Burnunuzu yaptırmadan insanlara yaptırdım deyin, o zaman bile kötü olmuş, eskisi daha iyiydi diyen çıkar. Negatif insanlardan uzak durmak lazım. Özellikle ilk birkaç ay.
esocum senn burnun kısaldımı ?? yani ben amelitay oldugumda burnumun yarıya inmesi lazım
bana birisi : hmm eskisi dahami güzeldi ne...
dedi
ve ben sadece : ben cok sevdim ve cok mutluyum :)
dedim
o kiside sustu kaldi...
iyi taktik uygulayyin kizlar ve gülümsemeyi unutmayn
ben revizyon olduum icin heralde bunlari sikayet edemiorum.nefes solda prob. yamukluksa bundan yamuunu bulamam cokme solda mevcut daha dogrusu ne olduunu anlayamadiim bi cukur ara sira sabah kanamalar oluo ilgilenen yok.ben revizyonum o yuzden bunlr normaldir mi demem gerekio arkadaslar..ben anlayamadim burunun ne olduunu sanki kikirdaklar ufalanarak konulmus gibi desik bisey hepinizn ki oylemi?neyse umarim 3 ay sonra o cukur dolar nefes prob.gider yamukluk duzelir..pardon revizyonum ben 2 yil beklcm:S
bana birisi : hmm eskisi dahami güzeldi ne...
dedi
ve ben sadece : ben cok sevdim ve cok mutluyum :)
dedim
o kiside sustu kaldi...
iyi taktik uygulayyin kizlar ve gülümsemeyi unutmayn
bilmem uzun işte aslında cenmede yapılması gerek bişi ondanda uzun duruo olabilir
Megumi bir fotonu koyarsan aydınlanacağız.....
hambasparo böle bi nick vardı sanırım onunkine bakmıstım cok güzel olmustuyaa varya eskden yani küçükken sadece ben bu dertten muzdaribim diye düşünüodum meger ne kadar dertli kişi varmıs benmle aynı şeyi paylasan cok insann...
yok yahu
nasıl eskisi daha güzelmiş?
insanlar şaşırmış olmalı
bak dayanamadım , yorum yazdım =)
bence burnun çok güzel olmuş, iyi ki de olmuşsun bu ameliyatı =)
güzel günlerde inş =)
senin sorunun baya ciddiymis ya :1shok: emre bey ne dedi bu duruma ?
unicorn, burnunun resmini paylaşman mümkün mü, özel bir albüm yapıp mesela? fotoğraflar çok fikir verici oluyor, onun için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?