Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

eger 3,5 ay sonra nefes kanama vs gibi sorunların varsa bence pesini bırakmamalısın sorun sekli olsa bi sekilde insan iyilesme sürecini daha rahat gecirmenin yolunu bulabilir ama bahsettigin sorunlar ciddi seyler bence. umutsuzluga kapılıp doktorunla iletisimi kesme bi sorun varsa ilgilenmek onun görevi. yinede insallah denildigi gibi hepsi gecicidir ve sonunda istedigin gibi saglıklı ve güzel bi burna kavusursun.

bunu kim yazdi acaba:s alay etme laylaylom tutarli ol.

ben yazdim ve ben bunu yazdigimida cok iyi biliyorum megumi.henüz bunamadim.yalan söylemek gibi bir gayem olsaydi direk editlerdim onu.ben cogu kisi gibi 7/24 burnuma bakmiyorum. bir sene oldu olacak artik belli süre sonra incelemeyi birakiyor insan. önden bakildiginda hersey normal görünüyor alttan bakilmdikca farkina varilmiyor.cok özür dilerim bundan sonra arada bir alttanda bakarim ve hemen rapor veririm.

o yaziyi yazdigimdada gayet ciddiydim ve öyle oldugunuda düsünüyordum ama gecenlerde arkadaslarla cekilen bir resimden sonra sol deligin daha genis oldugunu fark ettim.cok özür dilerim hemen buraya kosup yazmadiysam. affedin beni. alay etme tutarli ol laflarinida sana geri iade ediyorum canim. ben sadece birsey söyledim ama siz ne hale getirdiniz.

...ve umarim sorunlarin en kisa zamanda yok olur sende burun konusunda rahatlarsin sonucta bende bir revizyon hastasiyim ve az da olsa ne cektiklerini anliyabiliyorum.

bundan sonra sen bana yazma bende sana yazmicam.

Son düzenleme:
bundan sonra sen bana yazma bende sana yazmicam.[/QUOTE]

cok sevindim bende bugun bunu rica etmistim birinden tesekkur ederim:)

bisiler donuyor ya hadi bakalim.

6-8 ay önce burnumla ilgili herhangi bir kötü yorum yapmanın ne kadar yanlış olabilecegini biliyorum.Sorun burnum falan değil. "Dönen tek şey sensin YAVRUMUN" sonucudur tüm bu olanlar.

sana gelince fadeout hanimcik. senin sorunun ne??? bisiyler dönüyor hadi bakalim diyen sensin sonra sana dönen tek sey sensin yavrum diyince sorun mu oluyor???. iyimisin sen? bir sorunun varsa söyle? lafi sen söyle ama karsiligi gelince birden suclu ben olayim. yok ya baska bir istegin var mi?.

herhangi bir sorunun varsa yavrucugum git nasil halledersen hallet ama bana bulasma. bundan sonra bana sende birsey yazma lütfen. umursamiyorum seni ve ne yazarsan yaz cevabini alamiyacaksin. senin cevabin ancak.ben hakliyim sen haksizsin alayci türünden olur eh sanada bu yakisir.
bu arada bu msji okurken eminim köpüreceksin sinirden tansiyonun firlicak belkide sekerin düscek yada yükselcek. deriiiiiiiiiiiiiin bir nefes al sonra veeeeeeeeeeeeeeeer ebru salli gibi aaaaaaaaal veeeeeeeeeeer al veeeeeeeeeeeer. ;-)

adios yavrucum.

Son düzenleme:
merhabalar herkese,bi çok araştırma yaptım ve emre beye sizden gelen övgüleri gördüm buda beni çok rahatlattı,sevo'nun resimlerini görünce inanamadım gerçekten mükemmel olmuş..acaba SEVO bana özelden yazabilirmisin sana ne kadara mal oldu ögrenci olunca düşünülüyo bu yaza dügünüm var ve o zamana kadar burnumdan almeliyat olmak istiyorum,nasıl olur,şu bu yargılarından sayenizde kurtuldum ama maliyetide benim için mühim,şimdiden teşekkür ederim..

bu arada resmin altına yapılan yorumlara çok teşekkür ederim burdan, malum 100 mesaj sayısı yazamadım oraya :)

Neyse, herşey zamanla çok güzel olacak arkadaşlar. Böyle pozitif bir mesajla editlemiş olayım mesajımı.

bukadar pozıtıf dusunmen cok guzel zaten bu pozıtıflığının sonucunda 6 ay sonra ınanlmaz guzel gorunen bır burnun olucak nekadr kotu dusunursek sonucta onla dogru orantılı oluyor var olan guzellıkler gozden kacabılıyor senı tebrık edıyorum

merve_86 bahsettıgın kırmızılık benım bı arkadasımın burnunda mevcut o bı prof a ameliyat olmus ama ılk halındede aradabn 10 ay gecmıs olmasına ragmende acayıp şekilde pancar gıbı duruyor tek sende olan bırsey değil demekkı

ilk hali derken? tam anlamadim kusura bkmafisfisfis

o durumdan sıkayet etmıyor ki dılede getırmedı hıc sadece dısardan cok bariz bi kırmızılık var sankı burnu sıkıp bıraktıgında oldugu gıbı ılk basta derken ılk oldgu zaman yanı amlytı ozamandan berı kırmızı onu rahatsız etmıyor ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…