ahah nasıl kızıyolarnapim canlar ya ben de insanım, ihtiyaçlarım var:) hayatta bazı şeylere karşı koyamıyorum yok yok içmicem, kimse de içmesin bi süre walla, ertesi gün bi kalkıyorsunuz ki balon olmuş burun, sonra indir indirebilirsen.. maydonoz diye bişi var neyse ki:smiley-cool:
Merhaba arkadaşlar.. Bende 2 kez burun ameliyatı geçirdim ve sonuç başarısız oldu. 3. ameliyatımı olacağım.. Önceki sayfalarda 2. revizyon ile 3. revizyon arasındaki fiyat farkından bahsedilmiş doğru mu ?? Özellikle revizyon ameliyatı geçiren arkadaşlar acaba yaklaşık fiyat konusunda bana bilgi verir misiniz?? Emre beyin son zamanlarda yaptığı burunların hepsi birbirinden güzel gerçekten.. Emre beyle görüşmeye gideceğim ama 6. ayın dolmasını bekliyorum..(2. ameliyattan önce kendisi ile görüşmüştüm ama malesef başka bir doktora oldum) Şu an düşündüğüm iki doktor var ilk tercihim tabii Emre Bey.. Sadece fiyat konusu benim için problem şu an.. Malum yakın zamanda geçirdiğim ameliyat beni sıkıntıya soktu.. Bu yüzden beni bilgilendirirseniz sevinirim.. Bir de fiyatlar burnun ne kadar sorunlu olduğuyla ilgili değişiklik gösteriyor mu??
Bayağı ciddi bi tedaviye benziyo bu Cevocum, sağol tavsiyen içinşimdilik kendim idare edebiliyorum da o içtiğim bi iki dalı da içmeseydim, rüzgardan korunsaydım, haftalardır 3-4 saatlik uykuyla dolaşmasaydım, ağır şeyler kaldırmasaydım, bi de yormasaydım kendimi şimdi çok daha iyi durumda olurdum herhalde:)
ohh bütün sorularımı ve daha fazlasını yanıtlamışsın, ellerine sağlık:)
evet rüzgarda sızlama oluyor, ama rüzgarın şişlik yaptığını şimdi öğrendim, belki de sigara+rüzgar şişirdi beni bu kadar.. ve de sertleşti sanki eskisine göre, esnedikten güldükten sonra elimle düzeltme ihtiyacı duyuyorum..olsun bunlar güzel şeyler
canim sen daha yenisin ama eskiden ameliyat olmus arkadaslar belki daha iyi bilir mesela bu rüzgarda sizlama yada ne bileyim sürekli burna bisey olacak korkusu hep olacakmi ,böyle biblo gibi korumakmi gerek :) eskisi gibi olmuyormu birdaha ?
laylaylom nooldu sımdı kurdele takalım mı sana ıster misin?sen gerkcekten Emre beyı düsünüor olsaydın bunu burda paylasmazdın. ozelden uyardın mı?soyledıın halde anlamadı mı fadeout.oyle dusunmesı gayet normal cunku her olumsuz yorumda bı yerden cıkıosun dr. edalarında yorumlar yapıosun..ozenıosan gec deıl basla tıp egıtımıne.. burda her gun mıllete laf yetıstırceıne otur kayda deger bıseyler yap.fadeout gayet normal bı ınsanda sana nasıl bı mudahele yapılırsa normale donersın onu bılmıorum...
Allahın sopası yok laylaylom senı evirir çevirir guzel bı hale getırır.ıstedıım kdr dönerım bugun berbat derım yarın muhtesem derım..bı anda gectı ıyılestım.Emre beyın arkasındanda konusurum yuzunede soylerım..fadeouta yalakalık yapsam noolck..bak cok guzel terapıler var tavsıye edıorum bı an once basla..senın durumun bendende kotu ıcler acısı hatta ne idüün belirsiz.cocukluuna ınmek lazım dıcemde hala cocuksun neyse ben dıyeceımı dedım..su an senden hıc bır farkım kalmadı o yuzden baska bısey yazmıorum..Allah yardımcın olsun..ne o megumi sevgili arkadasinin söylediklerini yazdim diye cok mu üzüldün?. hani birseyler dönüyor demisti ya bence iste o dönen sey sensin. bir hafta önce ay söyle ay böyle birden hersey gecmis iyilesmisin. süper rol oynuyorsun. :)
sende burda kendini acindircagina git hayatini yasa sekerim. sana mi laf düsmüs ama dogru sonucta sende emre beyin arkasindan allah bilir neler söylüyorsun. :) fadeout gayet normal bir insan degil bence paranoyanin teki. gidip emre beyi sabah aksam övseydim anlardim ama onu bile yapmadigim halde beni sapik gibi takip etmesi gercekten hastalik. kabul edemiyorsaniz gidin köprüden assagiya atlayin. yalakaliga hic gerek yok. hersey ortada fadeoutun neler düsündügü bunlada sinirli degil sonucta. sen git burnundan baska birseyle ilgilenme ok. bana yazma demistim ama bakiyorum ucu sanada dokunmus.
bukadar.
canım emre beye 3. ameliyatını olanlar 6500-7000 arası ödedi benim bildiklerim,soruna göre değişmiyor diye biliyorum olumunekankayizsmile
Allahın sopası yok laylaylom senı evirir çevirir guzel bı hale getırır.ıstedıım kdr dönerım bugun berbat derım yarın muhtesem derım..bı anda gectı ıyılestım.Emre beyın arkasındanda konusurum yuzunede soylerım..fadeouta yalakalık yapsam noolck..bak cok guzel terapıler var tavsıye edıorum bı an once basla..senın durumun bendende kotu ıcler acısı hatta ne idüün belirsiz.cocukluuna ınmek lazım dıcemde hala cocuksun neyse ben dıyeceımı dedım..su an senden hıc bır farkım kalmadı o yuzden baska bısey yazmıorum..Allah yardımcın olsun..
Dunyanınn ennn guzel kızıydımm sımdı dahada guzel oldum:)cnmmm doktorumm Emre Ilhana sonsuzzz tesekkurlerrrr...
esocum uzulme sen:)ben burdaki olumlu yorumlari okuduktan sonra gittim ameliyat oldum. olumsuz bi kac yorum okusaydim belki su an aglayanlardan biri olmazdim:).o yuzden lutfen herkez istediini yazabilsin.memnun olanlar yazabilioda olmayanlar nie yazamio onu anlamiorum.sadece bu topicte var boyle bisey bende maddi manevi cok emek verdim.su an cok buyuk bir hayal kiriklii yasiorum her gecen gun dahada kotu oluo 2.ameliyatimda berbatti ama bu kadar tuhaf deildi sifatim. resimlerimi gormek isteyenlere sadece burun deliklerimi gostersem bile yeterli olacaini dusunuorum.kusura bakmayin ne yazik ki wowww emre ilhann wuhuuu super muhtesem olduuu yeaaah dienlerden olamicm.cunku gercekten kotu.
Bilmemki resimlerde pek öyle durmuyorsun. :) evet sonsuz tesekkürler emre beye gecen hafta pek bi tesekkür ediyordun ona. kafamçokkarıştı seninde bir günün ötekine tutmuyor. dikkat cekmek böyle birsey demek güzel kiz.
Dokuz günde ne değişti..Neden insanları yanıltıyorsunuz ben anlamakta güçlük çekiyorum..Mutlu olmanıza çok sevindim..Ama çok kötüüüü diye bağırdığınız burun (ki ben çok kötü olduğuna hiç inanamadım nedense) 9 günde sizi dünyanın en güzel kızına çevirdiyse, gerçekten hayretler için de kalmamak mümkün değil..Burada insanlar derman arıyor ve her deneyim merakla okunup takip ediliyor..Neden ameliyat olmak üzere olan insanları hezeyanlarınızla demoralize ediyorsunuz..Biraz düşünüp öyle paylaşmak lazım diye düşünüyorum ben...Bu kadar kısa sürede bu kadar keskin değişiklikler hiç mantıklı değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?