Esocum sen morelini bozma...biz seni biliyoruz canım...
ARKADASLAR ALCIMMMMM CIKTII COK GÜZEL OLDUUUU :):) DARISI OLMAYANLARIN BASINAAAA :)
ANCA 6 AY SONRA HERSEY OTURMU OLUCAKK OZAMANA KADAR SABRETMEK LAZIM:) GÖZLERIM COK MORARDII ONDAN FOTO CEKMEDIM DAHA KIZLAR.... AMA SÖZ ALMANYAYA GITTIGIM GIBI FOTO CEKIP KOYUCAMMM..... BU ARALAR SIZI TAKIP EDEMICEM :) GEZIYIM GITMEDEN ÖNCE BI İSTANBULU...... :)
Teşekkür ederim canımm :)coldplay burnun şahane
Revizyon değildi.İlk ameliyattı.Profilden de şükür bir sorun yok.Benim en büyük takıntım burun ucuydu ve burnun önden görünüşü.Açıkcası baştan beri en tedirginlik yaşadığım nokta orasıydı.Eski burun ucumun çok düşük olmasından kaynaklanıyordu takıntım tabiki
Revizyon değildi.İlk ameliyattı.Profilden de şükür bir sorun yok.Benim en büyük takıntım burun ucuydu ve burnun önden görünüşü.Açıkcası baştan beri en tedirginlik yaşadığım nokta orasıydı.Eski burun ucumun çok düşük olmasından kaynaklanıyordu takıntım tabiki
Mrb arkadaşlar bende Emre Bey'e 1 hafta önce ameliyat oldum 4.ameliyatım ve sonunda gerçekten güzel ve sağlıklı bir buruna kavuştum şuanda morluklarım var geçtiği zaman öncesi ve sonrası fotoğraflarımı koyacağım. Sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Emre Bey konusunda bence hiç tereddüte kapılmayın söylediğine göre yaptığı en zor burunmuş benimkisi, bantlar ve şişliğe rağmen şekli çok güzel. Çok memnunum çok mutluyum çok teşekkür ediyorum kendisine:)
Gecmis olsun canim. Birseyi cok merak ettim bundan önce 3 defa ameliyat duyunca cok korktum:bbo:. Bende ya burnum kötü olursa ve yine yaptirip dahada kötü olursa diye cok korkuyorum. Sakincasi yoksa anlatabilirmisin, nasil oldu bu olaylar
4.mü inanamıyorum ve memnunsun helal olsun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?