Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

puff resımlerını yakından gormek ıstyrm emre ılhana amelıyat olmayı dusunuyrm arkadaslıgımı kabul edrsen sevınırım

Esocum sen morelini bozma...biz seni biliyoruz canım...

ARKADASLAR ALCIMMMMM CIKTII COK GÜZEL OLDUUUU :):) DARISI OLMAYANLARIN BASINAAAA :)

ANCA 6 AY SONRA HERSEY OTURMU OLUCAKK OZAMANA KADAR SABRETMEK LAZIM:) GÖZLERIM COK MORARDII ONDAN FOTO CEKMEDIM DAHA KIZLAR.... AMA SÖZ ALMANYAYA GITTIGIM GIBI FOTO CEKIP KOYUCAMMM..... BU ARALAR SIZI TAKIP EDEMICEM :) GEZIYIM GITMEDEN ÖNCE BI İSTANBULU...... :)

canııım çok sevindim gözünaydın kaydirigubbakcemile3

coldplay burnun bır harıka bayıldım fotolar yarım aslında tam profılden de gormeyı çok ısterdım ne kadar oldu amalıat olalı muhtesem gorunuo

kalabek etkısı senınkıde harıka ya tam ıstedıgım burunlar sanırım bende emre bey de karar kılcam pazatrtesı gorusmem var şimdıden heyecanlıyım

ya arkadaşalar sayfalar dolusu msj var amelıyat olan arkadasların burunlarını gormek ıstyrum ama bırçok kişi resımlerı kaldırmış emre beye amalıyat olan ve albumlerı hala profılde olanlar duyun sesimi:) arkadas olarak eklersenız çok ama çokkkkkkk sevınıcem

Revizyon değildi.İlk ameliyattı.Profilden de şükür bir sorun yok.Benim en büyük takıntım burun ucuydu ve burnun önden görünüşü.Açıkcası baştan beri en tedirginlik yaşadığım nokta orasıydı.Eski burun ucumun çok düşük olmasından kaynaklanıyordu takıntım tabiki

Cok güzel olmus masallah canim. Iyi gittigine cok sevindim, darisi bizim basimiza :dance:

Yine asistan suclamaları vs...Esra ya yapılan haksızlık gerçekten üzücü.Gerçekten iyi niyetli bir şekilde buradaki insanlara yardımcı olmaya calışıyor.Sanırım fazla yardımcı olunca , hemen bi art niyet aranıyo.
Ayrıca ameliyatından sonra 3.günden itibaren söylediği herşeyi fotoğraflarla desteklemiş.Desteksiz atmıyo:)
Fotoshopta yok merak etmeyin ben canlı canlı gördüm:))

Coldplay bende resimlerine bakabilir miyim?Anlattığın kadarıyla burun yapımız çok benziyor Emre beyle 2.görüşmemiz yakın bu 2.görüşmenin içeriği ne bilen arkadaşlar aydınlatabilirmi lütfen bilmiyorumkismile

Mrb arkadaşlar bende Emre Bey'e 1 hafta önce ameliyat oldum 4.ameliyatım ve sonunda gerçekten güzel ve sağlıklı bir buruna kavuştum şuanda morluklarım var geçtiği zaman öncesi ve sonrası fotoğraflarımı koyacağım. Sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Emre Bey konusunda bence hiç tereddüte kapılmayın söylediğine göre yaptığı en zor burunmuş benimkisi, bantlar ve şişliğe rağmen şekli çok güzel. Çok memnunum çok mutluyum çok teşekkür ediyorum kendisine:)

Gecmis olsun canim. Birseyi cok merak ettim bundan önce 3 defa ameliyat duyunca cok korktum:bbo:. Bende ya burnum kötü olursa ve yine yaptirip dahada kötü olursa diye cok korkuyorum. Sakincasi yoksa anlatabilirmisin, nasil oldu bu olaylar

valla cnm çok uzun hikaye ilk ameliyatım 6 sene önceydi istanbulda yaptırdım güzel oldu ama nefes alma problemim devam ediyordu ve eğrilik vardı burnumda son 1 buçuk yıldır kafama takıyodum eğriliği. Sonra ani bir kararla Trabzonda bir doktora düzelttirmek için ameliyat oldum kulağımdan kıkırdak alınıp burnuma konuldu.Alçı açılınca şok oldum burnum büyümüş kıkırdak koyunca. Doktoruma söylediğimde bana dediği bana büyük burun istemiyorum demedin dedi:)şaka gibi kim büyük burun isterki? neyse düzeltmenizi istiyorum dedim burun ucumu tekrar ameliyat oldum.3.cüsü aslında çok kısa sürdü ve lokaldi ama en çok hasarı sonuncu ameliyat verdi. Doktorum burnumun ucunu ellemedi kemiğimi törpüledi. Ve sonucunda burun ucumda kemer oluştu. Ne dediysem tam tersi yani. Neyseki Emre Bey'i buldum ve kurtuldum 1 hafta önce. Aslında işin özü şu ki doktoru çok iyi seçmek lazım 4. ameliyat çok korkunç geliyor kulağa biliyorum ama ben Emre Beye çok güvendim ve güvenim boşuna çıkmadı. Ve son ameliyatım olacağına inanıyorum. Eğer hiç ameliyat olmadıysan Emre Bey en iyi seçim senin için çünkü revizyonda bu kadar başarılıysa eğer ben ilk ameliyatın sonucunu düşünemiyorum gerçekten çok sağlam oluyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…