asistanım asistansın asistanlar,bu forumda ameliyat olan herkes emre beyin asistanı,hatta bizim için apartman tipi ofis tuttu,hepimiz onun asistanıyız sempatiksalakcinni
hahah evet aynen öyle .. guclubacismile
canım ben editledim mesajı,nolur nolmaz,şimdi bak itiriaf ediyorsunuz derler merler mazallah kafamçokkarıştı
woow coldplay cok güzelll cok begendimm ya... nekdr oldu sende ameliyat olalii cünkü tam tamina oturmus burnun cillop olmus masallah :)
coldplay gerçekten muhteşem,sen bu burna kötü yorum geleceğini mi düşünüyorsun yoksa kafamçokkarıştı bunun imkanı yok çünkü muhteşem olmuş,önden ne kadar değişmiş öyle,canım tek kelimeyle harika...olumunekankayizsmile
Teşekkürler.Özellikle eski fotoğraflarımı da koydum farkı göresiniz diye.Burun ucum ciddi anlamda düşüktü.Bu arada benim burun derim ultra ince onu da belirtmek istiyorum.Ameliyatım zor ameliyatlardan biriydi.
eski burnundan eser yok,evet ince deri ameliyatlarda sorun olabiliyor,pürüzsüz olması lazım,öyle de olmuş zaten opuyorumnanaktan zor bir ameliyat gerçekten,ama benim derim de kalın,kalın olmasından emin ol daha iyidir akannehir
benim derim nasıl ki ben daha dr beyle hiç yüzyüze görüşmedim :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?