çok çok çok sağolun darısı tüm isteyenlerin başına..
esooomm canım benim:) şimdi bu mesaj sayısı yüzünden buradan bildiriyorum.. resimlere yazdığın tüm moral verici harika yazıların için ne desem bilemiyorum utanıyorum valla :) karşılıklı serenat gibioldu ama abartı değil sende afet oldun yani :) ve diğer yorum yazan arkadaslarım ayrı ayrı teşekkür ediyorum. sana bana bize tüm emre ilhan burunlarına nazar değmesin
kizlar yenilerini koydum iki ay gecti
Vallah canım SÜPER OLMUS DICEM AM SÜPERDENDE HARIKA OLMUS DIYORUM.. SANA BIR KERE YAKISMIS...... alkisalkisalkis
işte geldimm burdayımmm..:)) uzun bi süredir çok fazla takip edemiyordum..zaman öyle çabuk geçiyor ki bir bucuk ay geçti bile ameliyat olalı.yepyeni resimler koydum..bakın bakalım beğenicek misiniz:)
kizlar yenilerini koydum iki ay gecti
Tsk ederim arkadaslar :) cok sabir gerekiyor ve ben da cooooook basindayim. Burunameliyat olmus arkadaslara bi sorum olcakti.... Burnumdaki silikonlar nezaman cikicak ve dikislerim nezaman alincak ???? Ve Daha ameliyat olmamis arkadaslara bol sanslar insalLah istediginiz gibi olur
Senin fotoları da görebiliriz inşallah canım:) başlamışsındır deli gibi çekmeye...
bu arada kızlar bugün Merve'nin ameliyatı vardı, Mervecik gel de anlat bi an önce, ne yaptın ne ettin, ne hissediyorsun:) Herkes için çok iyi geçmiştir inşallah.
Bu meraklı bünyeler seni bekler olumunekankayizsmile
şu topiği okudum da..tebrik ediyorum valla.. Emre İlhanın hastası değil de KK daki asistanı gibisiniz...CADIARZU
Tsk ederim arkadaslar :) cok sabir gerekiyor ve ben da cooooook basindayim. Burunameliyat olmus arkadaslara bi sorum olcakti.... Burnumdaki silikonlar nezaman cikicak ve dikislerim nezaman alincak ???? Ve Daha ameliyat olmamis arkadaslara bol sanslar insalLah istediginiz gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?