kafamçokkarıştı
Emre bey yüzüne bakıp su tarihe yapalım dediğinde asıl kal geliyor.Bizzat yaşadım biliyorum kafamçokkarıştı Banada cesaret edemiycem gibi gelirdi ama bir anlık bir şey sanırırm psikoloji ile alakalı kendini hazır hissettiğin anda hemen karar veriyosun.
Birde açıkcası ben çok fazla dr görüşmedim ha çevremde bu ameliyatı olan eşim dostum arkadaşım var bir kaç tavsiye dr oldu görüştüklerimde oldu,ama kafamı çok fazla karıştırmadım öyle netten ameliyatlar falan izlemedim yoksa vazgeçerdim:) Açıkçası ailem ve en yakın arkadaşımdan başka kimseyede söylemedim.herkes olduktan sonra görsün.Yoksa işgüzer birir çıkıp olumsuzluklarla tüm motiveni alıp götürüyor.:sinifsinif:
cnm peki fiyat konusunda bişey konustunuzmu burda bi topicde 5000diye okumustum biraz cok geldi :S yoksa burundan buruna değişirmi bu fiyat?
Emre beyde fiyatlar herkese aynı cnm birirnin burnu daha kolay öteki daha zor diye fiyat farkı yok.Yurtdısısndan gelen hastamda çok olduğu için biz tek fiyatız dedi.Sadece 2.veya 3, ameliyatı oluyorsan fiyat değişiyor.Daha yüksek oluyormuş.fiyat bılgısı vermek yanlışmı bılmıyorum ama soyledıgın fıyat dogru cnm
bişe olmaz bende soruyorum olan arkadaşlara amaç zaten bilgi paylaşımı kısmetse kasımda cnm ama gün için net degilim dedimya işlekonuşmadım daha belli olunca yazarım sana:)
TAMAM canım merakla beklıyorum.sana özelden msn mi veriririm istersen haberleşiriz. bakalım yarın emre beyle görüşmeme baglı , belki sahihoyyytna arkadas olurum kasımda oluruz:))
4 msj daha yazsam tamamdır:))) hadi birşeyler söyle. sanırım muhasebecisin bende öylesırnaşık şey[/QUOTE
Evet muhadsebeciyim.Cnm sen bu ameliyattan sonra ne kadar sırtüstü yatmak gerekiyor biliyormusun.benim arkadaşım bandajı alındıktan sonra neredeyse 1,5 ay sırtüstü yattı ben hiç yatamama ki :sinifsinif:
:sinifsinif:4 msj daha yazsam tamamdır:))) hadi birşeyler söyle. sanırım muhasebecisin bende öylesırnaşık şey[/QUOTE
Evet muhadsebeciyim.Cnm sen bu ameliyattan sonra ne kadar sırtüstü yatmak gerekiyor biliyormusun.benim arkadaşım bandajı alındıktan sonra neredeyse 1,5 ay sırtüstü yattı ben hiç yatamama ki :sinifsinif:
canım bende tam bilmıyorum :S başka topiclerde mesela sırt üstü yatılacakmış, buruna durmadan masaj yapılacakmıs gıbı seyler okudum ama emre bey masajı önermıyormuş çoğu şey farklı yani ..tam bi bilgim yok :teselli:
canım bende tam bilmıyorum :S başka topiclerde mesela sırt üstü yatılacakmış, buruna durmadan masaj yapılacakmıs gıbı seyler okudum ama emre bey masajı önermıyormuş çoğu şey farklı yani ..tam bi bilgim yok :teselli:
nasıl önermiomuş bana önerdi masajı bosuna mı yapıorum:S
nasıl önermiomuş bana önerdi masajı bosuna mı yapıorum:S
canım yarın gidince sorucam vallahi bende ordan burdan duydugumla söyluyorum. yanlıs anlasılmasın.....
canım yarın gidince sorucam vallahi bende ordan burdan duydugumla söyluyorum. yanlıs anlasılmasın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?