Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ben Emre beyin yüzüne bakip 1 hafta icinde ameliyat olmak istiyorum dedim :)))) o benim yüzüme bakti bi an ''o zaman az zamanimiz var'' dedi :)))) bi hafta sonrada ameliyat oldum zaten.. feverand cnm istegini kabul ettim resimlere bakabilirsin.. şimdiden gecmiş olsun cnm :)

Bana masaj vermedi Emre bey.. hic masaj yapmadim

benim 3.ameliyat die olabılır belki.. kotu bı goruntu elım burnumda tik olarak kalcak ondan korkuorum:)var mı acaba baska masaj yapıpta ıse yaradıını goren:S

olsun cnm bıse olmaz .Ben masaj olayınıda su kabusum olan sırtüstü olayınıda gidince sorucam Emre beye.Masaj acılı bir işlemmi :S

tatlim bende iki ay once ameliyat oldum emre beye..sirtustu yatmak 15 gun icin gecerli...bende yuzustu yatan birisi olarak burun ameliyatinda en zorlandigim kisim yatma kismiydi acikcasi...

ben şehirdışından gidicem 19unda orda olcam 20sinde ameliyat olcam 28inde ayrılıcam

cok ıı olur cnm..burdada paylasırsan sevınırım.alıskanlık oldu ııce.. bı faydası yoksa butun gun bısey kullananlar gıbı elım burnumda gezmek istemiorum.delikafadulden

Başka bir dr ameliyat olan arkadaşıma ödem için verdi.Ama o Emre beyde omadı.fazla yaglı omayan bir kremle (ameliyat sonrası deri hasas olduğu için yağlı olmasın zaten bant sonrası küçük sivilceler olacak demiş)sabah akşam yapıodu.oda sürkli yapmadı bide ameliyattan epey sonra başladı.Senin için ve merak edenler için Ameliyat sonrası masaj veriyormususnuz yada önerirmisiniz yapmak sakıncalımı diye sorar mesaj yazarım cnm .

:))))))) senin gözün bayağı kara belli :roflol: ben o derece cesaretli değilim.Puff narkoz sonrası sıkıntı oldumu hiç ?

kızlar evinizde armut koltuklardan varsa onunla dik uyumak daha kolay oluyodu ben öyle uyudum 15gün
masaj da her burun için geçerli değil bildiğim kadarıyla kimi hastaların masaj yapması gerekiyomuş
yurtdışından gelecek olan arkadaş içinde 10 gün yeterli olur sanırım emre bey 10.gün kontrolünü yapıp öyle gönderiyodu

tatlim bende iki ay once ameliyat oldum emre beye..sirtustu yatmak 15 gun icin gecerli...bende yuzustu yatan birisi olarak burun ameliyatinda en zorlandigim kisim yatma kismiydi acikcasi...

oyyy içime serin sular serptin valla Allah razı olsun mutlu oldummmm :dance:

megumi feverand için yazmışsın ben atlamışım kusura bakma ya :kedi:

Kizlar aklima birsey cok takildi, kontrol günü emre bey burunla nasil ilgileniyor yani makyaj falan problem olurmu temiz makyajsiz yüz daha mi iyi olur, ve solarium burunu etkilermi.. yani nekadar gecmeli solariuma gitmek icin ameliyattan sonra

chery 21 burnun çok guzel olmus ya fotolar daha amlıyatın ıkıncı haftası bı kaç ay sonra nasıl olcagını tahmın edebılıorum buarada benım burnum senı eskı burnuna çok benzıo yaaa

Cnm benim cok tsk ederim darisi basina :) 2,5 ay oldu ameliyat olali. En kisa zamanda tekrar resim eklerim :) eger benim eski burnuma benziyorsa bence durma yaptir derim.

neladora ameliyattan sonra iki aya kadr solarium yasak bende sormusdum onuu...

Son düzenleme:
handemelek burnun cok tatlı olmuş eskı halinde de çok vasat bi görüntü yokmuş ama yeni burnunla çok güzel olmuşşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…