kafamçokkarıştı
Emre bey yüzüne bakıp su tarihe yapalım dediğinde asıl kal geliyor.Bizzat yaşadım biliyorum kafamçokkarıştı Banada cesaret edemiycem gibi gelirdi ama bir anlık bir şey sanırırm psikoloji ile alakalı kendini hazır hissettiğin anda hemen karar veriyosun.
Birde açıkcası ben çok fazla dr görüşmedim ha çevremde bu ameliyatı olan eşim dostum arkadaşım var bir kaç tavsiye dr oldu görüştüklerimde oldu,ama kafamı çok fazla karıştırmadım öyle netten ameliyatlar falan izlemedim yoksa vazgeçerdim:) Açıkçası ailem ve en yakın arkadaşımdan başka kimseyede söylemedim.herkes olduktan sonra görsün.Yoksa işgüzer birir çıkıp olumsuzluklarla tüm motiveni alıp götürüyor.:sinifsinif:
nasıl önermiomuş bana önerdi masajı bosuna mı yapıorum:S
Bana masaj vermedi Emre bey.. hic masaj yapmadim
olsun cnm bıse olmaz .Ben masaj olayınıda su kabusum olan sırtüstü olayınıda gidince sorucam Emre beye.Masaj acılı bir işlemmi :S
kizlar ameliyat olanlara gecmis olsun olacak arkadaslarada simdiden kolay gelsin insallah hepiniz istediginiz sekillerde buruna kavusursunuz.
Yurt disindan gidipte sadece 1 hafta kalan oldumu 7-8 gün yeterli olurmu acaba bilgi verebilirseniz sevinirim ...
Bana masaj vermedi Emre bey.. hic masaj yapmadim
cok ıı olur cnm..burdada paylasırsan sevınırım.alıskanlık oldu ııce.. bı faydası yoksa butun gun bısey kullananlar gıbı elım burnumda gezmek istemiorum.delikafadulden
ben Emre beyin yüzüne bakip 1 hafta icinde ameliyat olmak istiyorum dedim :)))) o benim yüzüme bakti bi an ''o zaman az zamanimiz var'' dedi :)))) bi hafta sonrada ameliyat oldum zaten.. feverand cnm istegini kabul ettim resimlere bakabilirsin.. şimdiden gecmiş olsun cnm :)
tatlim bende iki ay once ameliyat oldum emre beye..sirtustu yatmak 15 gun icin gecerli...bende yuzustu yatan birisi olarak burun ameliyatinda en zorlandigim kisim yatma kismiydi acikcasi...
evet inanması güç ama olabiliomuş Emre Bey sağolsun...
chery 21 burnun çok guzel olmus ya fotolar daha amlıyatın ıkıncı haftası bı kaç ay sonra nasıl olcagını tahmın edebılıorum buarada benım burnum senı eskı burnuna çok benzıo yaaa
handemelek yaa cok gecmis olsun burnundan mutlu olduguna cok sevindim. resmin var mi?? ben de 3. ameliyati olucam yakinda.
cnm birazdan ekliyorum resimleri bakabilirsin:)
cnm birazdan ekliyorum resimleri bakabilirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?