ben de merak ettim =)
ben de 25 gün önce burun ameliyatı oldum(başka bir dr'a) ama hala burun bakma alışkanlığından kurtaramadım kendimi yahu =)
handemelek burnun cok tatlı olmuş eskı halinde de çok vasat bi görüntü yokmuş ama yeni burnunla çok güzel olmuşşun
ekledim bakabilirsiniz:)
Handemelek burnun cok güzel olmus 4 ameliyat sonrasi harika bir sonuc
Hamannn tanrım süper olmuşsunnn =)
ayyy uçucam sevinçten çok tşk ederim dünyalar benim oldu:))
handemelek burnun gerçekten güzel olmuş
özellikle de profilden çok şirin =)
gözünaydın canımm darısı başıma ama gerçekten çok güzel olmuş artık sağdan soldan heryerden bisürü foto çek dur tü tüüüü
çok tşk ederim bende seninkine baktım şimdi seninkide çok güzel nazar değmesin inş:)
cnm birazdan ekliyorum resimleri bakabilirsin:)
handemelek burnun cok tatlı olmuş eskı halinde de çok vasat bi görüntü yokmuş ama yeni burnunla çok güzel olmuşşun
ay canım herkese açık albüm yapmışsın,çok güzel olmuş çok beğendim,ucu ne kadar talı öyle darısı benim başıma inşallaaaaaaaaaaahkaşlar gözler de yakıyor maşallah :1hug:
inş cnm darısı seninde başına zaten Emre Bey'e yaptırıcaksan çok yakında sende yaşicaksın bu sevinci:). iltifatın içinde çok teşekkür ederim:kedi:
iltifat değil gerçek canımcım :1hug: bi kaç kez ameliyat olup hüsrana uğrayıp daha sonra emre bey sayesinde mükemmel burunlara kavuşanları görünce o kadar mutlu oluyorum ki,bundan sonra da hep mutlu olursun inşallah canım :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?