Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

gözünaydın canımm darısı başıma ama gerçekten çok güzel olmuş artık sağdan soldan heryerden bisürü foto çek dur tü tüüüü

seninkide çok güzel geçicek ben çok eminim hiç stres yapma. Çeker çeker koyarım artık buraya gelişmelerden haberdar ederim sizi:)

ay canım herkese açık albüm yapmışsın,çok güzel olmuş çok beğendim,ucu ne kadar talı öyle darısı benim başıma inşallaaaaaaaaaaah kaşlar gözler de yakıyor maşallah :1hug:

handemelek burnun cok tatlı olmuş eskı halinde de çok vasat bi görüntü yokmuş ama yeni burnunla çok güzel olmuşşun

misserable canım sen de uzun zamandır topiktesin takiptesin,emre bey eskiden ucu daha kalın burunlar yapıyordu,şimdi baya bi inceltemeye başladı,eskiden ucu top gibi yakınınlar vardı,artık yok,sen de farkettin mi? bu beni çok sevindiriyor olumunekankayizsmile

ay canım herkese açık albüm yapmışsın,çok güzel olmuş çok beğendim,ucu ne kadar talı öyle darısı benim başıma inşallaaaaaaaaaaah kaşlar gözler de yakıyor maşallah :1hug:

inş cnm darısı seninde başına zaten Emre Bey'e yaptırıcaksan çok yakında sende yaşicaksın bu sevinci:). iltifatın içinde çok teşekkür ederim:kedi:

inş cnm darısı seninde başına zaten Emre Bey'e yaptırıcaksan çok yakında sende yaşicaksın bu sevinci:). iltifatın içinde çok teşekkür ederim:kedi:

iltifat değil gerçek canımcım :1hug: bi kaç kez ameliyat olup hüsrana uğrayıp daha sonra emre bey sayesinde mükemmel burunlara kavuşanları görünce o kadar mutlu oluyorum ki,bundan sonra da hep mutlu olursun inşallah canım :içelim:

aynen cnm bende çok mutlu oluodum görünce şimdi onların arasına bende katıldım:)sende hep mutlu olursun inş cnm sen ne zaman olucaksın ameliyat takip edicem seni merak ederim ben :)

handemelek 4.demistin sanıyorum emınmısın:))ilk olsa bukadar güzel olurmuş ya babyface olmussun resmen nazar boncuğu tak kendıne bukadar ustuste zahmet cekmişsin sonunda mutlu sona ermişşsin ne güzel sevincin daim olsun cevodan sonrakı favorim sensin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…