Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Kizlarrr duydumki emre beyin facebookta ekleye biliormusuz ben bulamiyorummmm bir bile yada ekleyen varmiiii acaba??

Kizlarrr duydumki emre beyin facebookta ekleye biliormusuz ben bulamiyorummmm bir bile yada ekleyen varmiiii acaba??

face i bilmiyorum ama yandaki calisanlar sorulari msn üzerinden cevap veriyorlar gerci bunu biliyorsundur canim face ini duymadim ben

Gercektende cok guzel olmus. Inanilmaz gibi hatta:)) Gule gule saglikli gunlerde kullan canim

Bisey degil canim ne mutlu sanaki guzel bir burnun var su an :)
Rica etsem baska resimlerde eklermisin? Bizi o guzel burnundan ve tabiki emre beyin basarisindan merhum etme :)

ahh çok mutlu ediyosunuz beni ya :)))) daha önce demiştim tekrar diyeyim, hiç aklıma gelmezdi burnumun sevileceği, çok garibime gidiyor...çok çok çok teşekkürler...eklerim tabi, ah bir de çeken olsa...ben çekince çok komik oluyor ya D kardeşimi zorlayacağım çeksin diye DD emre beyin çektiklerini de isteyeceğim birdahaki kontrole...onları da koyarım :)

Son düzenleme:

bildiğin gaza gelmişim ehehehehsempatiksalakcinni

Unicorn söylemeden edemiycem, parayı toparlayabildiğim an Emre İlhan'a ameliyat olacağım ve bu %80 senin burnunun sayesindedir laelaelaelaelae maşallah tatlım nazar değmesin.

merhaba puf öncelikle çok geçmiş ben de yeni üye oldum puf resimlerine nerden bakabilirim

merhaba xhepia nasılsın ben yeni üye oldum şunu merak ettim sende mi revizyon oldun

Unicorn söylemeden edemiycem, parayı toparlayabildiğim an Emre İlhan'a ameliyat olacağım ve bu %80 senin burnunun sayesindedir laelaelaelaelae maşallah tatlım nazar değmesin.

cnm benim çok çok teşekkür ederim, inş. istediğin burna kavuşur, mutlu olursun..hiçbirimize nazar değmesin, tekrar teşekkür ederim...olumunekankayizsmile

@ cevoo canim ben ekliyemiyorum seni faceden... aslinda özel mesaj göndercektim ama olmuyor sen istersen beni ekle Remziye Özer

kızlaar durum özeti yapıyım yarın tamponlar ve dikişlerimin bi kısmı alınacak :)
şuanda ucu kocaman duruyo ve de havada duruyo ama yüzümdeki şişlikler epey indi morluk da azaldı ama burnumdan başka bişey düşünmüyorum ve bi kaç kere denedim buraya foto yükleyemiyorum boyutu büyük diyo:S

..sen yine iyisin, sikma canini.
ben morda deyil resmen siyahtim ve balon gibiydi , ama cabuk gecti :))) (sayilir) olumunekankayizsmile
gelmedin bugün odama şakkıdı

tüm gün uyudum ben bugün :)
yarın çıkıyo ikimizin de merak içerisindeyim ne olcak ama kalkıklığı inse rahatlıycambilmiyorumkismile

tüm gün uyudum ben bugün :)
yarın çıkıyo ikimizin de merak içerisindeyim ne olcak ama kalkıklığı inse rahatlıycambilmiyorumkismile

....bende öyle düsündüm , iki defa sana diye yola ciktim ama uyuyordur diye geri döndüm, yoksa gelirdi diye düsündüm.kaydirigubbakcemile5

aynen, benide en cok düsündüren sey ; nekadar inecegi.

....bende öyle düsündüm , iki defa sana diye yola ciktim ama uyuyordur diye geri döndüm, yoksa gelirdi diye düsündüm.kaydirigubbakcemile5

aynen, benide en cok düsündüren sey ; nekadar inecegi.

gelseydin keşke benimki tilki uykusu en ufak seste açarım gözümü
sana sürpüsüm var aşağıda kuaför varmış :) yarın fön çektircem ben bıktım böle paçozluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…