- 20 Ağustos 2010
- 65
- 1
- 298
Kizlarrr duydumki emre beyin facebookta ekleye biliormusuz ben bulamiyorummmmbir bile yada ekleyen varmiiii acaba??
önden yeni bi resim, yandanda eski burnumun resmini koydum arkadaşlar, selayhus teşekkür ederim yorumun için :) ama eski resimdende göreceğin üzere burnum büyük ve kemerliydi :) şimdiki hali normal büyüklükte diyebilirim, belki olması gerekenden çok azıcık daha büyük ama ben çok seviyorum, problem yok bir de eski halini düşünüceçok fena çok ne burun varmış ya ... zaten ucu zordu, Emre Bey 9. aya kadar küçüleceğini söyledi...
Gercektende cok guzel olmus. Inanilmaz gibi hatta:)) Gule gule saglikli gunlerde kullan canim
çok çok teşekkür ederim darısı herkesin başına :) çok sağol :)
Bisey degil canim ne mutlu sanaki guzel bir burnun var su an :)
Rica etsem baska resimlerde eklermisin? Bizi o guzel burnundan ve tabiki emre beyin basarisindan merhum etme :)
ahh çok mutlu ediyosunuz beni ya :)))) daha önce demiştim tekrar diyeyim, hiç aklıma gelmezdi burnumun sevileceği, çok garibime gidiyor...çok çok çok teşekkürler...eklerim tabi, ah bir de çeken olsa...ben çekince çok komik oluyor yaD kardeşimi zorlayacağım çeksin diye DD emre beyin çektiklerini de isteyeceğim birdahaki kontrole...onları da koyarım :)
darısı senin başına tatlı-tuğçe, çok daha iyisi senin olsun olumunekankayizsmile
Unicorn söylemeden edemiycem, parayı toparlayabildiğim an Emre İlhan'a ameliyat olacağım ve bu %80 senin burnunun sayesindedir laelaelaelaelae maşallah tatlım nazar değmesin.
-tatlicadiarzu-ekleyebildim foto sonunda ama çok şiş burnum yüzüm gözüm
..sen yine iyisin, sikma canini.
ben morda deyil resmen siyahtim ve balon gibiydi , ama cabuk gecti :))) (sayilir) olumunekankayizsmile
gelmedin bugün odama şakkıdı
tüm gün uyudum ben bugün :)
yarın çıkıyo ikimizin de merak içerisindeyim ne olcak ama kalkıklığı inse rahatlıycambilmiyorumkismile
....bende öyle düsündüm , iki defa sana diye yola ciktim ama uyuyordur diye geri döndüm, yoksa gelirdi diye düsündüm.kaydirigubbakcemile5
aynen, benide en cok düsündüren sey ; nekadar inecegi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?