Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Selayhus cnm kasımın ilk haftası ama feverand sakinliğimden dolayı beni bulup üstümde zıplamazsa eğer olucam bende hayırlısısyla:)))))))

Canım benim bende sana albüm yapıcam zaten öncesi sonrası diye her sorun için 24 saat online olucam sözzkaydirigubbakcemile5

nikon SLR ile album yapmanı istiyorum. aslında kızlar böyle ameliyattan hemen sonraki resimler paylaşılsa daha reel bi ortam olur remziye arkadasımızınki gibi. tamam biraz korkunc görunuyor ama zaten bu işe bi kere kalkışmışız artık full cesaret bu yolda gitmemiz lazım. bu yonden amelıyat oncesı amelıyattan hemen sonrası ve diğer zaman dilimlerini albumde yer verırsek cok aydınlatıcı olur. şahsen ben öle yapmayı düşünüyorum:)))

Selayhus cnm kasımın ilk haftası ama feverand sakinliğimden dolayı beni bulup üstümde zıplamazsa eğer olucam bende hayırlısısyla:)))))))

tugbaaaaa bugun ku kasıntılıgımı görsen altına işerdin kızzz delikafadulden emre beyi görunce sakinleştim biraz bide ben cümbür cemaat gittim annem babam ben ordaki kızlar diyo sen şimdiden böyleysen diye.. oyuzde seni ilk görudugm yerde boğucamm.. amelıyat tarıhıni bilmeyen seneye felan sanır. bi rahatlıkki bi gevşeklik ki sorma gitsin

bende her anini cekmeyi düsünüyorum daha dogrusu ayildiktan sonra elim telefon tuttugu andan itibaren cekecegim.. zaten simdiki resimleride detayli koydum yandan sagdan soldan herkes görsün diye
hic korkum yok benimde cok fazla cesaretliyim sanirsam ne narkoz ne baska bisi hicbirsey korkutmuyor sogukkanliyim sanirim insallah böylede devam eder

Son düzenleme:

kesin o allahın emri koltuklardan düşerdim artık:sm_cool::)) tasarım tarihin belli oldumu ?

kesin o allahın emri koltuklardan düşerdim artık:sm_cool::)) tasarım tarihin belli oldumu ?

canım kan tahlili sonra tekrar görüşücez:S bu haftaiçi testlerımı yapıtırabılırsem haftasonuna tasarım ıcın randevu alıcam. tasarım yapıp amelıyat tarıhıne kararvermessen aralık ta dolar yılbasına kalırım ))

İşallah cnm herşey istediğin gibi olur.

selayhus sende ameliyat olacakmışsın, istediğin burna kavuşursun umarım ki, kavuşursun aslında hiç merak etme, Emre Bey hastası için o kadar uğraşıyor ki çok mükemmelliyetçi, hastasına müthiş değer veriyor...herkesin içi rahat olsun :))

ahh bu arada selayhus, oğlunun resmilerini gördüm, çok tatllııı :)) allah analı babalı büyütsün...:)

canim 1 sene önce kk yi doktorlar hakkinda arastirma yaparken buldum ilk önce baska doktora bakarak girmistim yurt disinda oldugum icin doktorlarla mail yoluyla görüstüm önce sonra 2 doktorla telefonda konustum emre beyin hastalarinin birde memnuniyeti katilinca olayin icine tam güvenle emre bey diyorum zor bir burun benimkisi sempatiksalakcinni ama güvencim dedigim gibi tam . bide burda destek cok süper bilgi alisverisi hicbiryerde bulamiyacagin gibikaydirigubbakcemile

tesekkür ederim canim oglusum icin yazdiklarinada

Son düzenleme:
kurapiye nasil oldun ??? bugun göremedim seni iyisin degilmi??

bende aslında aynı şekilde buradan bulmuştum, bir sene önce...herkes çok memnundu, yorumlar hep olumluydu falan..dedim bunlar boşuna olamaz :) ama doktorda çok genç yav dedim 1 sene daha tecrübe kazansın aslında bahaneydi tabi bu çok korkuyordum çünkü.. ya kötü olusa falan diye... babam da çok istiyordu olmamı, korkma bundan daha kötüsü olamaz falan dedi sağolsun...D.sonra kararttım gözümü...doktorlada tanışınca da, ilk görüşme de ben bu hafta olayım dedim..iyi ki de olmuşum...ilk haftalar biraz zorluyor insanı ameliyat ama hepsi tatlı bir anı olarak kalıyor...:)

bunlari duydukca insan daha cok seviniyor unicorn canim.. benim tek sorunum yurt disindan gidiyor olmam ve ameliyat sonrasi sadece 1 hafta vaktim var tek düsündüren geriye yapacagim yolculuk yani insallah onuda sorunsuz atlatirim

bunlari duydukca insan daha cok seviniyor unicorn canim.. benim tek sorunum yurt disindan gidiyor olmam ve ameliyat sonrasi sadece 1 hafta vaktim var tek düsündüren geriye yapacagim yolculuk yani insallah onuda sorunsuz atlatirim

umarım o kısmıda ameliyat gibi çok kolay ve rahat atlatırsın...iyi şanslar diliyorum sana :)

hande melek çok güzel olmuş burnun :) gerçekten iyi cesaret etmişsin 4. ameliyatı olmaya...Tabi söz konusu Emre Bey olunca güven sonsuz oluyor...Çok geçmiş olsun...Şişlerin inince, daha da güzelleşecek :)

çok tşk ederim:) aynen dediğin gibi başkasına yaptırmaya cesaret edemezdim sanırım. şuan çok şiş tabi ama şişler için sabır gerekiyo gerçi bu halini bile seviyorum ben :))

@handemelek valla seni canı gönülden kutluyorum 4 tane burun ameliyatı geçirmek her yiğidin harcı değil:) ama 4.de tam olmuş cok çok güzel olmuş..nazar değmesin

ahaha hakkaten ama başardım sonunu iyi bitirdim :))çok tşk ediyorum çok mutlu oluorum yorumlara..

Misserable'cim özel msj atamıorum şuan ama o hakkı kazandığımda sana ayrıntılı olarak bi msj atıcam:))) Resimlere de yorum yazamıorum kusura bakmayın herkese çok tşk ederim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…