Canım benim bende sana albüm yapıcam zaten öncesi sonrası diye her sorun için 24 saat online olucam sözzkaydirigubbakcemile5
Selayhus cnm kasımın ilk haftası ama feverand sakinliğimden dolayı beni bulup üstümde zıplamazsa eğer olucam bende hayırlısısyla:)))))))
tugbaaaaa bugun ku kasıntılıgımı görsen altına işerdin kızzz delikafadulden emre beyi görunce sakinleştim birazbide ben cümbür cemaat gittim annem babam ben ordaki kızlar diyo sen şimdiden böyleysen diye.. oyuzde seni ilk görudugm yerde boğucamm.. amelıyat tarıhıni bilmeyen seneye felan sanır. bi rahatlıkki bi gevşeklik ki sorma gitsin
kesin o allahın emri koltuklardan düşerdim artık:sm_cool::)) tasarım tarihin belli oldumu ?
bende her anini cekmeyi düsünüyorum daha dogrusu ayildiktan sonra elim telefon tuttugu andan itibaren cekecegim.. zaten simdiki resimleride detayli koydum yandan sagdan soldan herkes görsün diye
hic korkum yok benimde cok fazla cesaretliyim sanirsam ne narkoz ne baska bisi hicbirsey korkutmuyor sogukkanliyim sanirim insallah böylede devam eder
İşallah cnm herşey istediğin gibi olur.
haftaya ordayım cnm görüşürürz muhakkak:)tugbacım sen bıdaha gelmeyı dusunuyomusun görusmeye görusme fırsatımız olcakmı orda?
selayhus sende ameliyat olacakmışsın, istediğin burna kavuşursun umarım ki, kavuşursun aslında hiç merak etme, Emre Bey hastası için o kadar uğraşıyor ki çok mükemmelliyetçi, hastasına müthiş değer veriyor...herkesin içi rahat olsun :))
canim 1 sene önce kk yi doktorlar hakkinda arastirma yaparken buldum ilk önce baska doktora bakarak girmistim yurt disinda oldugum icin doktorlarla mail yoluyla görüstüm önce sonra 2 doktorla telefonda konustum emre beyin hastalarinin birde memnuniyeti katilinca olayin icine tam güvenle emre bey diyorum zor bir burun benimkisi sempatiksalakcinni ama güvencim dedigim gibi tam . bide burda destek cok süper bilgi alisverisi hicbiryerde bulamiyacagin gibikaydirigubbakcemile
tesekkür ederim canim oglusum icin yazdiklarinada
bunlari duydukca insan daha cok seviniyor unicorn canim.. benim tek sorunum yurt disindan gidiyor olmam ve ameliyat sonrasi sadece 1 hafta vaktim var tek düsündüren geriye yapacagim yolculuk yaniinsallah onuda sorunsuz atlatirim
hande melek çok güzel olmuş burnun :) gerçekten iyi cesaret etmişsin 4. ameliyatı olmaya...Tabi söz konusu Emre Bey olunca güven sonsuz oluyor...Çok geçmiş olsun...Şişlerin inince, daha da güzelleşecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?