önden yeni bi resim, yandanda eski burnumun resmini koydum arkadaşlar, selayhus teşekkür ederim yorumun için :) ama eski resimdende göreceğin üzere burnum büyük ve kemerliydi :) şimdiki hali normal büyüklükte diyebilirim, belki olması gerekenden çok azıcık daha büyük ama ben çok seviyorum, problem yok bir de eski halini düşünüceçok fena çok ne burun varmış ya ... zaten ucu zordu, Emre Bey 9. aya kadar küçüleceğini söyledi...
canım çok güzel burnun olumunekankayizsmile
kızlar bugun emre beyle ön görüşmeyi nihayet gerçekleştirdim.. yüzyüze görüştüğüm ilk dokturdu, sanırım son olacakçünkü içime sindi gercekten.aralıgın ilkhaftasına kadar dolu oldugunu söyledi aralıkta ameliyat düşünüyorum.1bucuk ay sonra olması iyi oldu çünkü benim kan seviyem sınırda ciddi kansızlık çekiyorum :S herşeyin hayırlısı bakalım.. opuyorumnanaktan
çok doğru seçim :) şimdiden iyi şanslar...:)
kızlar bugun emre beyle ön görüşmeyi nihayet gerçekleştirdim.. yüzyüze görüştüğüm ilk dokturdu, sanırım son olacakçünkü içime sindi gercekten.aralıgın ilkhaftasına kadar dolu oldugunu söyledi aralıkta ameliyat düşünüyorum.1bucuk ay sonra olması iyi oldu çünkü benim kan seviyem sınırda ciddi kansızlık çekiyorum :S herşeyin hayırlısı bakalım.. opuyorumnanaktan
unicorn ben albumune yazdim ama burdanda söyliyeyim cok güzel olmus burnun canim güle güle kullan kazasiz belasiz zemuszemus
Hadi bakalım hayırlı olsun çok sevindim.Aralık olması iyi olmuş gelirim yanına :))))))))))kaydirigubbakcemile3
bende aralik basinda olacagim demeki benden sonra sensin hadi hayirlisi bakalim
teşekkür ederim unicorn :smiley-cool: buarada burnun çok hoşşş olmuş..sizler bizim umut kaynagımıssınız hep böyle koyun fotolar:)) ki sizden gaz alalım bizde :lepi: bizden sonrakilere umut ışığı olalım alkisalkisalkis
selayhus evet senden sonra da ben:)) önce biz seni gaza getiricez sonra siz benii:) artık ALLAHın izniyle :))) :teytey:
Önce beni gaza getirmen lazım kaydirigubbakcemile3
inşallah canım.. hayal ettiğimiz gibi gider herşey... :sinifsinif:sanada çok teşekkür ederim feverand, seninki de çok güzel olacak inşallah...koyarsın resimlerini buraya, hemen yaparız yorumlarımızı :)) bende msj sayısını doldururum tabi inş. o zmna kadar
tabiki canim hersey sirayla . insallah hepimiz ilk seferde kazasiz belasiz atlatirizselayhus evet senden sonra da ben:)) önce biz seni gaza getiricez sonra siz benii:) artık ALLAHın izniyle :))) :teytey:
sen nezamansinki ozaman seninki cok daha yakin zamanda eyvahedigeldismileÖnce beni gaza getirmen lazım kaydirigubbakcemile3
gördüm yorumu selayhus, güldürdün beniDD yazamadım oraya... çok teşekkürler, çok sağ ol....:)))))
sevgili tugba hihoyyyt sen zaten ALLAHIN emri ilk gazın benden:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?