Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kızlar bugun emre beyle ön görüşmeyi nihayet gerçekleştirdim.. yüzyüze görüştüğüm ilk dokturdu, sanırım son olacak çünkü içime sindi gercekten.aralıgın ilkhaftasına kadar dolu oldugunu söyledi aralıkta ameliyat düşünüyorum.1bucuk ay sonra olması iyi oldu çünkü benim kan seviyem sınırda ciddi kansızlık çekiyorum :S herşeyin hayırlısı bakalım.. opuyorumnanaktan

canım çok güzel burnun olumunekankayizsmile

çok doğru seçim :) şimdiden iyi şanslar...:)

@feverand hayırlısı olsun.. zor ama tatlı heyecanlar bunlar inşallah atlatıcasın sende..

@handemelek valla seni canı gönülden kutluyorum 4 tane burun ameliyatı geçirmek her yiğidin harcı değil:) ama 4.de tam olmuş cok çok güzel olmuş..nazar değmesin

@unicorn çok tatlı olmuş burnuşun çok yakışmış..

çok doğru seçim :) şimdiden iyi şanslar...:)

teşekkür ederim unicorn :smiley-cool: buarada burnun çok hoşşş olmuş..sizler bizim umut kaynagımıssınız hep böyle koyun fotolar:)) ki sizden gaz alalım bizde :lepi: bizden sonrakilere umut ışığı olalım alkisalkisalkis

@unicorn çok tatlı olmuş burnuşun çok yakışmış..[/QUOTE]

çok teşekkürler emeruade, çok sağol, hele seninki mükemmel olmuş, burnunda sen de çok güzelsin :)

unicorn ben albumune yazdim ama burdanda söyliyeyim cok güzel olmus burnun canim güle güle kullan kazasiz belasiz zemuszemus

Hadi bakalım hayırlı olsun çok sevindim.Aralık olması iyi olmuş gelirim yanına :))))))))))kaydirigubbakcemile3

bende aralik basinda olacagim demeki benden sonra sensin hadi hayirlisi bakalim

Hadi bakalım hayırlı olsun çok sevindim.Aralık olması iyi olmuş gelirim yanına :))))))))))kaydirigubbakcemile3

bende çok sevındım bendee:)) buarada tasarım sırasında eski hastalardan bakarak örnek verebılıormusuz cnm sordum.. bilgine opuyorumnanaktan

sanada çok teşekkür ederim feverand, seninki de çok güzel olacak inşallah...koyarsın resimlerini buraya, hemen yaparız yorumlarımızı :)) bende msj sayısını doldururum tabi inş. o zmna kadar

Fotocuklarimi ekledimmm kizlarrrr :) mutlu anim :):):) burnusumu cok seviyorummmm darisiiiii olmayanlarin basinaaa.... :)

sanada çok teşekkür ederim feverand, seninki de çok güzel olacak inşallah...koyarsın resimlerini buraya, hemen yaparız yorumlarımızı :)) bende msj sayısını doldururum tabi inş. o zmna kadar
inşallah canım.. hayal ettiğimiz gibi gider herşey... :sinifsinif:

selayhus evet senden sonra da ben:)) önce biz seni gaza getiricez sonra siz benii:) artık ALLAHın izniyle :))) :teytey:
tabiki canim hersey sirayla . insallah hepimiz ilk seferde kazasiz belasiz atlatiriz
Önce beni gaza getirmen lazım kaydirigubbakcemile3
sen nezamansinki ozaman seninki cok daha yakin zamanda eyvahedigeldismile
gördüm yorumu selayhus, güldürdün beni DD yazamadım oraya... çok teşekkürler, çok sağ ol....:)))))

rica ederim canim gül güll..-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…