Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

canim, bende gecen hafta mail atmistim, birkacgün bekleyip yanit alamadiktan sonra öbür siteden yazdim diyer sayfasina girdim rinoplas...diye ordan yazdim hemen ertesi günü yanit geldi. Bugün dr.beyle konustum emreilhan.com dan attiysan benim gibi, eline ulasmamistir. O sayfada hata varmis ama düzeltecekmis. kaydirigubbakcemile2

komsu sendemi bugün konustun ayni gün gidiyormusuz birde ameliyata kimbilir , kismet bu yaa :)

Eso, kafamız şişmedi keşke vakit olsaydı da daha çok konuşsaydık..Sen bu konuda cok araştırmışsın , tecrübelerinden araştırmalarından öğreneceğimiz çok şey var.

eso eski burnunda sağ ve sol çok farklıydı demişsin nihayet kendim gibi birini buldumkaydirigubbakcemile5 Ben de aynı dertten cekiyorum beni sağdan görseniz neee ameliyat mı ne gereksiz dersiniz ama kızlar bir de soldan görseniz kaçarsıniz direkt yani. Önden de müthiş bir asimetri C şeklinde eğrilik söz konusu. Kendimi sağdan gösterme çabalarım yüzünden yıllardır kafayı yiyorum insanlarla yuvarlak masalarda oturup konuşmak bile bir kabus benim için. Şimdi o zaman eso ben senin yükleyeceğin resimleri çok yakından takip edicem çünkü benim en büyük takıntım sağdan ve soldan farklı görünen bir burun nasıl düzeltilir takıntısıydı böylece buna da bir cevap bulmuş olurum. Yalnız beni düşündüren öndeki C seklindeki eğiklik yani kısacası fotolarda burun bir tarafa açı yapıyor sende de öyle bir durum varmıydı eso? Geçmiş olsun şimdiden

moonshine76: hadi gözün aydın:)
2 gün sonra çıkacakmış, bakalım ne çıkacak içinden:) hiç istemiyorum alçının çıkmasını yaw, çok rahat böyle, sert olduğu için koruyomuş gibi geliyo

CarpeDiem, daha çok konuşuruz, zaman yaratırız, görüşürüz istersen yine..beni çağırın gelirim ben:)

Sünbülcüm çok sağol dileklerin için..

ayseall, benim C'den ziyade S şeklindeydi:) ben sana ameliyat öncemin daha ayrıntılı hallerini gönderebilirim, yani değişik bir çok açıdan görmek istersen..o masalarda oturup konuşamamalar rahat rahat yemek yiyememeler, hepsini çok iyi anlıyorum:) şimdiki hali de daha belli olmadığı biraz bekleyip yaparız karşılaştırmayı

kuebraa haaayııııır, Amerika'ya gelsin beni ameliyat etmeyedelikafadulden
inan ben de aynı soruyu soracaktım bilen var mı diye ama içimden bir ses Avrupa'dır kesin diyo.

arkadaşlar emre beye ameliyat olup burun deliklerinde asimetri olan oldumu ?

Kızlar belki bana kızacaksınız ama bu güne kadar buradan bir çok Emre İlhan burnu gördüm ve şunu söyleyebilirim ki Emre beyin yaptığı burunlar biraz birbirine benziyor gibi hepsi önü yuvarlak kıkırdak kısmı ile kemik kısmı düzeltildikten sonra kesi yeri belli gibi ki bence bu burun estetiğinin yapaylığını en çok gösteren etki bilmem anlatabildim mi ve açıları da çok kavisli gibi geliyor bana şimdi buradan herkes kızacak bana ama. Evet kesinlikle Emre beyin işini çok ciddiye aldığını çok temiz ve titiz çalıştığını buradan okuduğum bilgiler doğrultusunda bende düşünüyorum kendisini tanımasamda. Ama bana sanki kendisinin hastalarına yaklaşımından bir çok kişinin etkilendiği izlenimi geçti. Bence akıllı olmak gerek yani bir doktor sizi dinlediği bütün anlattıklarınızı önemsediği ve sizlere insanca muamele yaptığı için iyi doktor olamaz. Zaten ülkemizin en büyük sorunu da bu bütün doktorların böyle olması lazım. Kendisini tenzih ediyorum elbette bunlar kendisinin artı yanları ama. Bence özellikle estetik burun ameliyatlarını kesinlikle alanında uzman bir estetik cerrahın yapması şart diye düşünüyorum nacizene fikrim bu. Lütfen bana kızmayınnnn....)

Kızlar belki bana kızacaksınız ama bu güne kadar buradan bir çok Emre İlhan burnu gördüm ve şunu söyleyebilirim ki Emre beyin yaptığı burunlar biraz birbirine benziyor gibi hepsi önü yuvarlak kıkırdak kısmı ile kemik kısmı düzeltildikten sonra kesi yeri belli gibi ki bence bu burun estetiğinin yapaylığını en çok gösteren etki bilmem anlatabildim mi ve açıları da çok kavisli gibi geliyor bana şimdi buradan herkes kızacak bana ama. Evet kesinlikle Emre beyin işini çok ciddiye aldığını çok temiz ve titiz çalıştığını buradan okuduğum bilgiler doğrultusunda bende düşünüyorum kendisini tanımasamda. Ama bana sanki kendisinin hastalarına yaklaşımından bir çok kişinin etkilendiği izlenimi geçti. Bence akıllı olmak gerek yani bir doktor sizi dinlediği bütün anlattıklarınızı önemsediği ve sizlere insanca muamele yaptığı için iyi doktor olamaz. Zaten ülkemizin en büyük sorunu da bu bütün doktorların böyle olması lazım. Kendisini tenzih ediyorum elbette bunlar kendisinin artı yanları ama. Bence özellikle estetik burun ameliyatlarını kesinlikle alanında uzman bir estetik cerrahın yapması şart diye düşünüyorum nacizene fikrim bu. Lütfen bana kızmayınnnn....)

mernem tabiki senin kendi fikrin..sana kızamayız ama katılmadığımı da belirtmek istiyorum..birincisi burun ameliyatı öncesiyle sonrasıyla zor ve sabır gerektiren bir süreç..ben emre bey sadece iyi ve anlayışlı bir insan diye ona ameliyat olmadım..sırf böyle düşünüp ameliyat olmak da saçma zaten..ama böyle zor bir süreçte hastalarıyla iyi bir iletişim kurabilien bir doktor bulmak daha da şanslı hissettiriyor..kavisli ucu yuvarlak yapay vs vs.. tarif ettiğin bu tip burunlar burun yapısı el verdiğince hastanın isteğine göre yapılıyor..ben mesela tasarım sürecinde ucu fazla kalkık olmayan ben estetik oldum diye bağırmayan bir burun istedim..ama ucu kalkık kavisli burun isteyen arkadaslarımızda var.. ikincisi plastik cerrah yapmalı konusu..bu da forumda çook tartşıldı..kbbci mi yapmalı plastik cerrah mı.. plastk cerrahlar burnun dış yapısıyla ilgileniyor..oysa ki burnun dışı kadar iç yapısı da çok çok önemli.. ki bildiğim kadarıyla dış bozukluk olan çoğu kişide nefes almada problem vs. gibi bozukluklar oluyor.. benim içte de problemim olduğu için emre beyi tercih ettim ve gayet memnunum şu ana kadar..

...birde mernem arkadasimiz "kesi yeri belli" yazmis, ameliyat olanlara bu soru; dogrumu acaba?

...bende emre beyi sirf plastik cerrah deyilde "hemde" kbbci oldugu icin tercih ediyorum

fikrinden dolayı sana kım kızabılır kı ben dısardan bır goz olarak hıc sunnı bır buruna sahıt olmadım hastalarında tabı kı bu senın fıkrın saygı duymak sarttır ama bırbırıne benzeyen burunlar kısmına katılmıyorumburdakı coğu burnu gormus bırı olarak hepsi birbirinden farklıhe bak bunu yakup avsar deseydın okey derdım cunku hepsı kopya burunlar

2 kere plastik cerraha oldum elimde kalcktı burnm merak ettim kbb uzmanı nasıl die onada oldum.nefes probleminiz yoksa doğal halinizle kalın estetiin doğalı olmazzz:D

fikrini söylemek en dogal hakkin ve her doktorun yaptigi burunlarida begemek zorunda degil kimse amaaa plastik cerrah yapmali kbbci yapmamali demeden önce biraz

"dr. Jacques Joseph " i arastirmani isterim...Dünyada yüz plastik cerrahisinin tarihçesi - Fasiyal Plastik Cerrahi Derneği

Geschichte|Ästhetische Rhinoplastik Dr. med. Stephan von Rothkirch Berlin

almanca cogunuz anlamaz yazilanlari ama resimlere bakmaniz icin koydum. :D

"Man erklärt das gerne mit mangelnder oder schlechter Ausbildung; da Joseph aber keine Ausbildung (für Nasenoperationen) hatte, könnte es auch an etwas anderem liegen: Talent."

su zamanda bir cok doktorun joseph kadar kaliteli burunlar yapamadigini yaziyor ve bunun kötü egitimden dolayi oldugunu söylerler oysa joseph hic bir sekilde rhinoplastik egitimi almamis. demekki nedeni baska birsey. YETENEK

plastik cerrah yada kbb ikiside yapabilir. sadece plastik cerrahlarina ait birsey oldugunu düsünmek kocaman bir sacmalik. yetenek el becerisi olmadiktan sonra ne ise yarar o ünvan.
emre beyde bir cok plastik cerrahtan daha basarili bir doktor.

neyse uzun lafin kisasi önemli olan el becerisi.

Back
X