Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Bu arada Emre Bey benim gördüğüm birbirinden en farkli burunlari yapiyor. Kişiye özel burun yapıyor. Onu tercih etmemin sebeplerinden biri de buydu. Kavislisini gördüm kavissizini gördüm. Uzununu gördüm kısasını gördüm. Önden bakınca dümdüz inen burun gördüm, genişleyen inen burunlar gördüm. Herkesin yüz hatlarına göre farklı burun yapıyor. Tabii ki benim "bu burun bana gitmez" diye düşündüğüm burunlar oldu, bunları da Emre Bey'e söyledim.

mernem belki sen birbirine benzeyen bir iki fotoğrafa denk gelmişsindir.

Bir de kişilik olarak iyi olması abartılıyor demişsin ya, bence bu gerçekten çok önemli bir özellik. Şöyle ki, burnunu yaptıran herkesin güzel ve şişsiz burnuna ulaşabilmesi için nereden baksak 6-12 ay gerekiyor. İşte doktor Emre Bey gibi bir kişiliğe sahipse bu süre çok daha huzurlu geçiyor.

Burada kimse 6-12 ay sonra (doktor ne süre vermişse artık mesela benim için 9 ay) sonuçtan memnun değilse, doktor iyi biri diye "burnum iyi olmadı ama doktor iyi biri o yüzden ben burnum iyi olmuş gibi sevineyim" demez. Yaptığı işler ortada ve hastaları çok memnun.

Emre Bey'e "iyi biri" sıfatının yapışıp kalmasını istemem çünkü bu teknik becerisi azmış da kişilik özelliği ön plana çıkarılmak isteniyormuş gibi görünebilir. Daha önce de yazdığım gibi Emre Bey yetenekli olmasa iyi biri olması burada kimsenin umurunda olmazdı.

Belki de Emre Bey'in yaptığı daha çok burun görürsen fikrin değişir diye düşünüyorum.

Bir de burada "burnum şiş, yüzüm şiş, gülümsemem garip, şuyum böyle buyum böyle çok dik oldu, kavis bilmemne" diye yazıyoruz ama hepimiz daha çok erken olduğunu, beklememiz gerektiğini biliyoruz. Bunları okuyanlar memnun değiliz zannetmesin. Biz burada yaklaşık aynı şeyleri paylaşan insanlar olarak muhabbet ediyoruz sadece. Memnuniyetsizlik anca 1 yıldan sonra dikkate alınmalı.

Ben kimseyi suçlamıyorum ortaya attığım şey de sadece benim düşüncem kimse katılmak zorunda değil. Herkes kime ameliyat olmak isterse ona olur. Ama seviyenin bu kadar düşmesi de enteresan. İnsanlar gündelik hırslarını başkalarından almamalı bence.

hah üstüne bastin ayagini cek. bugün calisirken acaip sinirlendim acaba kime ne desemde rahatlasam düsünüodum kiii o arada sen gelmisin. allah razi olsun senden. arada bi ugra iyi geliyor böyle.

yavrucum sen yazdikca batiyorsun. az kaldi kafanda gömülcek camurun icine. insanlari seviyesizlikle sucluyorsun ama sende pek seviyeli sayilmazsin.
birazda git yakup avsarin oraya yaz bisiler. asil o markalasmis bir fabrikatör olmus. fiyatlarida cok ucmus.

Arkadaşlar lütfen enerjimizi tartışarak harcamayalım. Herkes kendine göre haklıdır..
Mesela bana yardımcı olarak harcıyabilirsiniz:))
Birincisi ben açık ameliyatı anlayamadım..Yani benim ilk ameliyattan burun deliklerimin içinde 2 kesi var..Açık ameliyat direk burun ucundan mı kesilerek yapılıyor:O:O
O zaman çok korktum ben şimdi..Geçmezki o iz. Benim içindeki izler duruyor:S
İkincisi İzmir'de Fazıl Apaydını duydunuz mu? Emre İlhan'ın hocasıymış..Sizce nasıldır? Bir fikri olan var mııııı???

canım benim hiç canını sıkma..bak o resimlerim iki gün önce bandaj çıktığı zamandı..su an ucu o kadar şiştiki önden bakınca top gibi ucu.bandaj daha sıkı tutuyodu sanırım çıkınca şişmeye başladı.hatta bugün görenler şişmiş burnun dediler..her gecen gün değişicek yani..bi iki gün sonra tekrar eklicem resiim.doktor beyin de söylediği gibi sabır işi bu iş.bnmde eski burnumun ucu çok etliydi ve en geç sonuç vericek yer orası suan.emre bey banada 6-8 ay civarı beklememiz lazım dedi. pozitif düşün canım çok çok güzel olucak..opuyorumnanaktan

emeraude mrb
burnun cok guzel olmuş bayıldım..senin revizyon muydu ?

Arkadaşlar lütfen enerjimizi tartışarak harcamayalım. Herkes kendine göre haklıdır..
Birincisi ben açık ameliyatı anlayamadım..Yani benim ilk ameliyattan burun deliklerimin içinde 2 kesi var..Açık ameliyat direk burun ucundan mı kesilerek yapılıyor:O:O
İkincisi İzmir'de Fazıl Apaydını duydunuz mu? Emre İlhan'ın hocasıymış..Sizce nasıldır? Bir fikri olan var mııııı???

Fotoğraf yorumun için teşekkürler canım, beğenmene sevindim.

Açık ameliyatta burnun dışında, alt kısmında kesi oluyor canım. Yani bende var en azından. Ne zaman ne kadar geçeceği kişiden kişiye değişiyor, yapıyla alakalı.

Fazıl Apaydın'ı duymadım. İlk kez senden duydum. Görüşmesi ücretsizse yüz yüze görüş derim nasıl olsa İzmir'desin.

bu arada resimlere yorum yazan arkadaslar çok çok sağolun..100 mesajm olmadığı için oradan yazamıyorum.. 1. ayı bekliyorum yepyeni resimler için.. :)

Netten Emre Bey'in bir yazısını buldum ama link kopyalayamıyorum. Tüm yazıyı da kopyalamak istemedim. İstersen özelden yazarım.

Yazıdan anladığım kadarıyla o kişi sevdiği bir hocası ama onu eğiten 3 hocasından biri değil.

Teşekkürler arkadaşlar..
Supernose dediğin gibiyse şimdi üzüldüm ya..Çünkü benim yara izlerim çoook zor iyileşir ve hep iz kalır:(((
of ya öbür türlü yapmıyormuki??? en iyisi kendisiylen görüşmek.
Hocasımı değilmi bende emin değilim.Burda gördüm. Araştırıcam bi.

Teşekkürler arkadaşlar..
Supernose dediğin gibiyse şimdi üzüldüm ya..Çünkü benim yara izlerim çoook zor iyileşir ve hep iz kalır:(((
of ya öbür türlü yapmıyormuki??? en iyisi kendisiylen görüşmek.
Hocasımı değilmi bende emin değilim.Burda gördüm. Araştırıcam bi.

canim sen burun ucunu begenmiyordun dimi? bildigim kadar ile burun ucu acik teknikle daha iyi sekillendiriliyormus.

Şimdi ben yazmiim diyorum sadece forumu izliyorum ama , mernem isimli arkadaş beni asistanlıkla suçlasa da ki daha önce de suçlandım..:)ama iki satır yazmadan edemeyeceğim...

Ben bu forumdaki en eski emre ilhan hastalarından biriyim, ayrıca emre beyi çok önceden beri tanıyan biriyim kendim de bir hastane çalışanıyım ,ailemden ve çevremden bir çok kişiyi ameliyat etmiştir kendisi.

Her şeyden önce ben bu foruma katıldığımda burada bir çok başka insan vardı ve hepsi de bu ameliyatla ilgili endişelerini paylaşmak ve bilgi alışverişinde bulunmak için buradalardı.Şimdi bambaşka insanlar var kimler geldi ,kimler geçti bu şekilde amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olan arkadaşlarda gelip geçtiler..

Ben bu arkadaşın samimiyetine de inanmıyorum, buraya gelip emre beyin ameliyatlarını beğenmiyorum , yapay oluyor diyip ardından bu ameliytalrı estetik cerrahlar yapsın diyor..
Daha sonraki yazılarında da bu ameliyatın fahiş fiyatlı olduğunu ve zorunda olanların mağdur olduğunu söylüyor...Emre beyle burun ameliyatı olmak için hiç görüşmüş mü HAYIR, ameliyat omuş mu HAYIR, böyle bir ameliyat düşünüyor mu HAYIR ..ama herkese akıllı olun diyerek sadece iyi insan olmanın yeterli olmadığını söyleyerek uyarısını yapıyor..

Kendim de bir sağlık çalışanı olarak söyleyebilirim ki iyi doktor olmanın bir çok şartı vardır..ve bunlardan sadece biri iyi insan olmak , hastasını dinlemek ve onunla ilgili olmaktır.Estetik cerrahide sonuclar kötüyse istediğin kadar iyi insan ol hastaları memnun edemezsin..ben kendisini tanımama ve çok sevmeme rağmen eğer beni tatmin edemeseydi bunu da açıkça söylerdim..Ama şunu söyleyebilirm ki ben bir çok doktor görmeme ve birlikte çalışmama rağmen işini bu kadar seven bir doktor çok az gördüm.

Uzman estetik cerrah tavsiyesine gelince , emre bey benim de bildiğim ve bu forumda da olan bir çok estetik cerrahi faciasını revizyon yaparak düzeltti.Bazılarını şahsen tanıyorum.

Rinoloji butun dunyada kulak burun boğazın bir branşıdır..

Fiyat konusuna gelince ..ameliyatlarını acıbademde yapan bir doktora ve verdiği hizmete göre bence az bile alıyor...ben de acıbademde çalışıyorum ve en küçük mudahaleler bile binlerce lira tutabilir..

Zorunda olan hastaların maduriyetinden bahsedersek ..Kimse estetik ameliyat olmak zorunda değildir..ve ayrıca sadece burun tıkanıklığı vs nedenler için butun ulkede universite hastaneleri, devlet hastanelri, özel hastanelerde sosyal guvence dahilinde bu işler halledilebilir.ayrıca benim eskiden çalıştığım devlet hastanesinde bile estetik işin içine girince ücret talep ediliyordu...

Buradaki herkes asistansa ben baş asistanım :))), ama buraya gelip önce kara çalıp sonra fiyata , kbb ci olmasını eleştirip sonra estetik cerrahlar bu işi yapsın demen beni senin asistan olduğu konusunda işkillendirdi..

Son olarak da seviye ile ilgili kendini kontrol etmeni öneririm ...bknz..Kendi düşen ağlamaz....

MISSERABLE yorumun için teşekkürler. Ucu kalkık olmasa daha küçük görünecek. Ben kalkık istemedim zaten Emre Bey de zamanla ineceğini söyledi. Bir de daha çok şiş tabii. Şişler inince de ufalacağını tahmin ediyorum.

aslında fiyat konusunda biraz haklı mernem. ama söylede bisey var gördügüm emre ilhan burunlarından sonra her kurusunu sonuna kadar hakettigide baska bi gercek. ben ilk ameliyatımdan sonra "bandajlar cıkana kadar :)" kendi doktorumu ilah gibi görmeye baslamıstım, yılların takıntısından kurtuldum sandım, servetim olsa yarısını doktoruma verirdim eminim, öyle bi minnet duyuyo insan. basarılı bi ameliyatın psikolojik sonucları parayla ölcülemez buna görede emre bey cok cok cooook düsük bi ücret alıyo. ama bide türkiye gercegi var herkes o maddi güce sahip degil. ben kendi imkanlarıma göre üniversite hastanesinde oldum, artık kesseler gitmem oraya hatta emre beyin basarılarını gördükten sonra baska bi doktor icin nasıl ikna ederim kendimi bilmiyorum. o parayı toplamak icinde 2 sene beklemek zorundayım bu sevmedigim burunla. özetle fiyatın biraz daha düsük olması benim durumumdaki arkadaslar icin daha iyi olabilirdi ama yaptıgı ise göre fiyatın düsük olduguda dogru.

Her zamanki gibi iş yine çığırından çıktı umalımda Emre İlhan'ın asistanlşığına soyunan bu arkadaşlar seviyelerinden dolayı ilere pişman olmasınlar ama ben kendi seviyemi koruyarak cevap vermeyeceğim dediğim gibi Emre beye ameliyat olmak gibi bir hayalim yok olmayacakta. Ameliyat olmuş biri değilim ama olacaksamda isme değil yapılan işe bakarım benim tercihim bu. Elbette ki en iyi doktor kimse herkes ona ameliyat olmak ister ama bunu bir ticarethaneye dönüştürmediyse. Söylemediğim şeyler hakkında itham edilmekten dolayı üzgünüm ama bu da benim ayıbım değil biraz önce dediğim gibi asistanlığa soyunmuş arkadaşlarımızın ayıbı. Emre beyi yaptığı güzel burunlardan dolayı kendi adına tebrik eiyorum ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun. Bu mecra mahalle arası kavga edilecek bir yer değil. Herkesin fikri kendisinedir. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Zevk diyorum çünkü hiçbirimiz doktor değiliz. Burada ki arkadaşlarada mükemmel burunlarıyla:) hayatta başarılar dilerimmmm.....

"Ameliyat olmuş biri değilim ama olacaksamda isme değil yapılan işe bakarım benim tercihim bu. Elbette ki en iyi doktor kimse herkes ona ameliyat olmak ister ama bunu bir ticarethaneye dönüştürmediyse."

farkindaysan emre beyin medyada vs tek bir reklami bile yok...istedigin kadar arastir ne televisyonda ne internet sayfalarinda reklam yapmis bi isim degil emre ilhan....kendisinin reklamada ihtiyaci yok cünkü basarisiyla biryerlere gelebilmis ve ona ameliyat olupta memnun kalanlarin tavsiyesi üzerine basarisi artiyor..

eger dedigin gibi ticarethaneye dönüstürmüs bir doktor olsaydi kendisi medya yardimiyla kendisini dahada tanitmak ister ve günlük ameliyat sayisini maksimuma cikarirdi ( misal vermeden gecememicem: Fatih Dagdelenn )

sadece fikrimi söylemek istedim diyosun ama bu konuda en ufak bir saglikli fikre sahip oldugundan süpheliyim

arkadaslar bosverelim herkes kendi bilgisinin ve fikrinin dogrulugundan zaten yüzde yüz emin bu durumda saglikli bir tartisma da gerceklestirilemedigine göre birakin herkes ne yazmak istiyosa yazsin, isteyen ahmete isteyen mehmete ameliyat olsun dilegimiz herkes mutlu olsun !
bosverin :smiley-cool: yeni resimler ekledim onlara takilin :teytey:

filizz cok tatlisin valla burnun okadar dogal duruyorkii sanki anadan dogma gibi valla cok sirin cok güzel masalahhhh....buda emre ilhan dogal burun yapmio diyenlerede kapak olsunn lülülülülülü
:)))

Back
X