algılama problemim varmış benim:)))şimdilik yorum yapmiim:)megumı suan memnumusun pekı 3.deneyımden dolayı yoksa mutlumusn?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
algılama problemim varmış benim:)))şimdilik yorum yapmiim:)megumı suan memnumusun pekı 3.deneyımden dolayı yoksa mutlumusn?
arkadaslar bosverelim herkes kendi bilgisinin ve fikrinin dogrulugundan zaten yüzde yüz emin bu durumda saglikli bir tartisma da gerceklestirilemedigine göre birakin herkes ne yazmak istiyosa yazsin, isteyen ahmete isteyen mehmete ameliyat olsun dilegimiz herkes mutlu olsun !
bosverin :smiley-cool: yeni resimler ekledim onlara takilin :teytey:
algılama problemim varmış benim:)))şimdilik yorum yapmiim:)
filizz cok tatlisin valla burnun okadar dogal duruyorkii sanki anadan dogma gibi valla cok sirin cok güzel masalahhhh....buda emre ilhan dogal burun yapmio diyenlerede kapak olsunn lülülülülülü
:)))
Canım sen ameliyat olalı ne kadar oldu? Maşallah sanki 3 ay geçmiş gibi duruyor ama daha yakın zamanda oldun diye hatırlıyorum. Hele yandan sanki hiç ameliyat olmamışın gibi doğal duruyor maşallah![]()
cok tskr ederm canimya coksagol dogal dogalda bana brz enli gelioidare edicz artik bide ben cok oynadim burnumla neler yapmadim yoksa daha kibardi hahaha
yemin ederm duymak istemezsin yaptiklarimi
![]()
hahah neler yaptin kizzz anlat
bende cok elliom kavisi duruyomu diye kontrol ediom arada bi hizli dokunuom aciyo ..yazik buruna valla sırnaşık şey
ya bende bazilari gibi cok hassas nazik herseyden sakinan biri olmak istiyorum bazilari ellemeye kiyamiyorum fln diyo imreniyorumben deli gibi heryerini kurcaliyorum annem cok kiziyo (beispiel: ich wühl in der nase mit irgendwelchen spangen rum
) tmm korkma ist normal bei mir
![]()
Aynen canım..en iyisi nasılsa bende öle olsun .isterim ama eminim o yaranın izi kalır.Peki çok gözükçek bi şekildemi oluyor???
hahaha ok ozaman burnuna eziyet eden tek kisi ben degilmisim (das gleiche mit wattestäbchen) kaydirigubbakcemile3
neyse yinede biraz dikkat edelimm ne olur ne olmaz iyilessinde ondan sonra kurcalamaya devam :dance:
pinzette ist das beste. damit kriegt man alles problemlos raus.![]()
ahahhaha yeminle onuda yaptimben varya kesinlikle deliklerimi genislettim
scheizze
Canım sen memnunsun diye kalmış aklımda. Sen olalı ne kadar oldu? Hepimizin gel-git yaşadığı zamanlar oluyor. 1 yıl geçsin hepimizinki çok güzel olacak inşallah.
arkadaslar bosverelim herkes kendi bilgisinin ve fikrinin dogrulugundan zaten yüzde yüz emin bu durumda saglikli bir tartisma da gerceklestirilemedigine göre birakin herkes ne yazmak istiyosa yazsin, isteyen ahmete isteyen mehmete ameliyat olsun dilegimiz herkes mutlu olsun !
bosverin :smiley-cool: yeni resimler ekledim onlara takilin :teytey:
asimetri olabilir bazen dedi 2. ayda bakıcak