Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

arkadaslar bosverelim herkes kendi bilgisinin ve fikrinin dogrulugundan zaten yüzde yüz emin bu durumda saglikli bir tartisma da gerceklestirilemedigine göre birakin herkes ne yazmak istiyosa yazsin, isteyen ahmete isteyen mehmete ameliyat olsun dilegimiz herkes mutlu olsun !
bosverin :smiley-cool: yeni resimler ekledim onlara takilin :teytey:

Canım sen ameliyat olalı ne kadar oldu? Maşallah sanki 3 ay geçmiş gibi duruyor ama daha yakın zamanda oldun diye hatırlıyorum. Hele yandan sanki hiç ameliyat olmamışın gibi doğal duruyor maşallah :nazar:

filizz cok tatlisin valla burnun okadar dogal duruyorkii sanki anadan dogma gibi valla cok sirin cok güzel masalahhhh....buda emre ilhan dogal burun yapmio diyenlerede kapak olsunn lülülülülülü
:)))

cok tskr ederm canimya coksagol dogal dogalda bana brz enli gelio :D idare edicz artik bide ben cok oynadim burnumla neler yapmadim yoksa daha kibardi hahaha :D yemin ederm duymak istemezsin yaptiklarimi :D:1:

cok tskr ederm canimya coksagol dogal dogalda bana brz enli gelio :D idare edicz artik bide ben cok oynadim burnumla neler yapmadim yoksa daha kibardi hahaha :D yemin ederm duymak istemezsin yaptiklarimi :D:1:

hahah neler yaptin kizzz anlat :1:
bende cok elliom kavisi duruyomu diye kontrol ediom arada bi hizli dokunuom aciyo ..yazik buruna valla sırnaşık şey

hahah neler yaptin kizzz anlat :1:
bende cok elliom kavisi duruyomu diye kontrol ediom arada bi hizli dokunuom aciyo ..yazik buruna valla sırnaşık şey

ya bende bazilari gibi cok hassas nazik herseyden sakinan biri olmak istiyorum bazilari ellemeye kiyamiyorum fln diyo imreniyorum :D ben deli gibi heryerini kurcaliyorum annem cok kiziyo (beispiel: ich wühl in der nase mit irgendwelchen spangen rum :D) tmm korkma ist normal bei mir :D

ya bende bazilari gibi cok hassas nazik herseyden sakinan biri olmak istiyorum bazilari ellemeye kiyamiyorum fln diyo imreniyorum :D ben deli gibi heryerini kurcaliyorum annem cok kiziyo (beispiel: ich wühl in der nase mit irgendwelchen spangen rum :D) tmm korkma ist normal bei mir :D

hahaha ok ozaman burnuna eziyet eden tek kisi ben degilmisim (das gleiche mit wattestäbchen) kaydirigubbakcemile3
neyse yinede biraz dikkat edelimm ne olur ne olmaz iyilessinde ondan sonra kurcalamaya devam :dance:

Aynen canım..en iyisi nasılsa bende öle olsun .isterim ama eminim o yaranın izi kalır.Peki çok gözükçek bi şekildemi oluyor???

ister istemez biraz iz kaliyor malesef. bende mesela belli ama bu birazda benim sucum pek dikkat etmedim.
bir cok kiside iz nerdeyse hic yok denilcek kadar az. belli olsada iz basini yukari kaldirmadikca kimse görmez. ben pek rahatsiz olmuyorum burun güzel olsunda biraz iz olsun fark etmez. ;)

hahaha ok ozaman burnuna eziyet eden tek kisi ben degilmisim (das gleiche mit wattestäbchen) kaydirigubbakcemile3
neyse yinede biraz dikkat edelimm ne olur ne olmaz iyilessinde ondan sonra kurcalamaya devam :dance:

pinzette ist das beste. damit kriegt man alles problemlos raus. :D

Canım sen memnunsun diye kalmış aklımda. Sen olalı ne kadar oldu? Hepimizin gel-git yaşadığı zamanlar oluyor. 1 yıl geçsin hepimizinki çok güzel olacak inşallah.

3 ay oldu. ben bir gittim gidiş o gidiş daha kendime gelemedim:) hepinizin ki çok güzel olck eminim.revisiondan beklentiiii gelişim olmalıdır evet gelişme var çok güzel nefes alıorum bunu algılayabildim:)şeklinide kabullendimmi tamamdır:)

arkadaslar bosverelim herkes kendi bilgisinin ve fikrinin dogrulugundan zaten yüzde yüz emin bu durumda saglikli bir tartisma da gerceklestirilemedigine göre birakin herkes ne yazmak istiyosa yazsin, isteyen ahmete isteyen mehmete ameliyat olsun dilegimiz herkes mutlu olsun !
bosverin :smiley-cool: yeni resimler ekledim onlara takilin :teytey:

canim senin burnun cok güzel yaaa:nazar: darisi basimaa:)

Merhaba ben hiç bir doktorla görüşmeden burada yazılanlar doğrultusunda emre beye ameliyat oldum. 1 ay oldu. Burnumun yamuklugu yoktu uzundu sadece... Şuan baya şiş ve burun deliklerm asimetrik benim en büyük korkum bu asimetrinin geçmemesi olasılığı. Asimetri olduğu için bir tarafı yukarda diğeri aşağıda umarım şişler inince düzelir. Ameliyat olan arkadaşların böyle bir sorunu oldumu böyle olup düzelen varmı ?

inşallah öledir emre beyin burnuda estetik ve eşit değil iki tarafı her zaman fark oluyomuş ama önemli olan farkedilmemesi...

Back
X