Alçı 4-6 günde, bandajlar da 14.-15. günde çıkıyor. Ama fotoğraf gönderip doktora sorarsan daha net bilgi verir.
tsk ederim. iki hafta falan yeterli ozaman, ama ben yinede 20 gün falan gelsem daha iyi olur herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alçı 4-6 günde, bandajlar da 14.-15. günde çıkıyor. Ama fotoğraf gönderip doktora sorarsan daha net bilgi verir.
Gülümsemenle ilgili sıkıntın var mı ladyalone? Üst dudağın eskisi kadar yukarı çıkıyor mu?
üff ya ameliyatimin üzerinden 10 ay gecti , bu arada 6 kilo almama ragmen benimde yanaklarim bir tuhaf duruyor resmen icine gecmis gibibosu bosuna gayet düzgün olan burnumu doktorun biri bozdu, bir de o yetmezmis gibi burnumun sirti ciger gibi kip kirmizi kaldi, doktor doktor geziyorum care bulan yoksenağlama
arkadaslar acaba burun ameliyati sonrasi burnu kizarik kalan var mi duydunuzmu hic böyle bisey??
ne kadar çok sorunu olan arkadaş varmış.iyice kafam karıştı benim:S:S:S
tsk ederim. iki hafta falan yeterli ozaman, ama ben yinede 20 gün falan gelsem daha iyi olur herhalde
Cherry21 aynı belirtiler bendede var malesef :) 2,5 ay oldu bi degisme yok hala ucu uzun ve balon gibi ve önden genis. gerci degisme yok demiyeyim benim burnum sizinkilere nazaran asırı sismisti cok garip bi büyüklügü vardı o asırılık gitti tabiki ama hala burda gördügüm "burnumun sis hali" adlı resimlerdeki burunlardan kat kat büyük ucu :) ayrıca 2 parca gibi duruyo burnum. kemigin oldugu bölüm bide ordan sonra uca kadar gelen bölüm. sizinkilerde böyle 2 parca gibimi gözüküyo ? ve bütün cirkin görüntüsüne ragmen benimde doktorum gecer gecer diip sinir ediyo beni :) beklemekten baskada sansımız yok malesef. insallah dedikleri gibi gecer hepsi, su sihirli 6. ayın dolmasını dört gözle bekliyorum.
Cnm ben gulunce eskisi gibi guluyorum yani gorunuyor dislerim. Benim tek derdim burun sisligi..Canım Emre Bey sana kaç ay demişti süre olarak? Bu belirtilerden gülünce burun ucumun aşağı inmesi dışında hepsi bende de var. Ama benim daha 35 gün oldu. Dün kontrolüm vardı. Emre Bey tahmininden hızlı iyileştiğimi söyledi.
Emre bey bana ancak 9 ay- 1 sene sonra gecer dedi. Benim burnumla cok ugrasmis cok zorluk cekmis cunku kalin derili bir burnum var. Bu yuzden bu kadar uzun surer dedi.
Senin tüm dişlerin görünüyor mu Cherry? Yani üst dişlerini göstermekte zorluk çekiyor musun veya kaç gün çektin? Gülümsemen bozuldu mu?
Evet var malesefki duvara çentik atmaya başladım 6 ay sonra gececek bunlar die ama geçmezse diye düşünmekten akşamları uykum kaçmaya başladı.
cherry,tatlim bende senle ayni dertten muzdaribim...aynen bende iki ayi gecmesine ragmen pek memnun degilim...bende kalin deriliyim..aynen burnum sanki git gide one dusuyo...onden asiri genis..ve uc kismi top gibi...sunu kabul etmek gerekki ince derililer cok guzel olurken burunlari,kalin derili hastalarin cokta iyi olamiyo...
tatlim,ilk 1 ay oldu SIKINTIM..ust dislerim gorunmuyodu burnum kasiyodu dudagimi acamiyodum...ama simdi 2 ayi gecti..gulumsemeyle ilgili yani dudagimi oynatmayla ilgili bi problemim yok ama sanki burnumun yerinde bi burun degilde bi kaya kutlesi duruyo,okadar agirlik hissediyorum...kizicak bicimde burnumun yan tarafindaki yuz kaslarimi oynatamiyorum cok kasiyo...
canim sorunlu olan arkadaslarin cogu daha 6 ayini bile bitirmedi oyüzden sölenilenlerr cok normal ve (cogunlukla) gecici seyler... bu tarz sorunlari göze almalisin ameliyat olmak istiyorsan cünkü yüzünün tam ortasinda olan ve asiri hassas olan bi organ burun...
iyilesme sürecinde yasadiklarimizi paylasiyoruz sadece kormana gerek yok yerimseniben
canim sorunlu olan arkadaslarin cogu daha 6 ayini bile bitirmedi oyüzden sölenilenlerr cok normal ve (cogunlukla) gecici seyler... bu tarz sorunlari göze almalisin ameliyat olmak istiyorsan cünkü yüzünün tam ortasinda olan ve asiri hassas olan bi organ burun...
iyilesme sürecinde yasadiklarimizi paylasiyoruz sadece kormana gerek yok yerimseniben
Burnun süper olmus canim, bayildiiiim :). Ayy tam istedigim bir burun ya. Sende cok güzelsin canim cok yakismis. Ooooh vallah böyle resimler gördükce icim aciliyor:lepi:
esocum ancak girebildim foruma günlerdir..çok çok güzel görünüyo fıstık gibisin maşallah..:) ben bantlı halini görmüştüm yakından o hali bile güzeldi.. emre beyin sihirli elleri böyle yüz güzelliğiyle de birleşince sonuç tabiki harika oluyor..![]()
kuebracigm, benimkisinin peeling le falan alakasi yok, resmen kipkirmizi,bazen azaliyor, ama en ufak stres aninda yada en basiti ocaginbasinda yemek pisirsem o nun buhari yuzume gelse yine cok kizarmaya basliyor, hem 10 ayda deri kendini ne yenileyecekki daha..burun sirtimdaki deri iyice incelmis..canim ben duydum alman forumunda bahsediyolardi burunun üzerindeki deri ameliyattan sonra kendini yeniliyomus ve pütür pütür olup düsüyümus eski deri oyüzden özellikle temizlemeden veya peelingden sonra kirmizi oluyomus ... bu kalici oluyomus tam olarak anlamadim orasini ama bikac kiside olmus yani...bence krem kullan ve beklee bendede banyo yaptiktan sonra kizariyo ve geciyo....
cherry,tatlim bende senle ayni dertten muzdaribim...aynen bende iki ayi gecmesine ragmen pek memnun degilim...bende kalin deriliyim..aynen burnum sanki git gide one dusuyo...onden asiri genis..ve uc kismi top gibi...sunu kabul etmek gerekki ince derililer cok guzel olurken burunlari,kalin derili hastalarin cokta iyi olamiyo...