Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Gülümsemenle ilgili sıkıntın var mı ladyalone? Üst dudağın eskisi kadar yukarı çıkıyor mu?

tatlim,ilk 1 ay oldu SIKINTIM..ust dislerim gorunmuyodu burnum kasiyodu dudagimi acamiyodum...ama simdi 2 ayi gecti..gulumsemeyle ilgili yani dudagimi oynatmayla ilgili bi problemim yok ama sanki burnumun yerinde bi burun degilde bi kaya kutlesi duruyo,okadar agirlik hissediyorum...kizicak bicimde burnumun yan tarafindaki yuz kaslarimi oynatamiyorum cok kasiyo...

üff ya ameliyatimin üzerinden 10 ay gecti , bu arada 6 kilo almama ragmen benimde yanaklarim bir tuhaf duruyor resmen icine gecmis gibi:( bosu bosuna gayet düzgün olan burnumu doktorun biri bozdu, bir de o yetmezmis gibi burnumun sirti ciger gibi kip kirmizi kaldi, doktor doktor geziyorum care bulan yoksenağlama
arkadaslar acaba burun ameliyati sonrasi burnu kizarik kalan var mi duydunuzmu hic böyle bisey??

canim ben duydum alman forumunda bahsediyolardi burunun üzerindeki deri ameliyattan sonra kendini yeniliyomus ve pütür pütür olup düsüyümus eski deri oyüzden özellikle temizlemeden veya peelingden sonra kirmizi oluyomus ... bu kalici oluyomus tam olarak anlamadim orasini ama bikac kiside olmus yani...bence krem kullan ve beklee bendede banyo yaptiktan sonra kizariyo ve geciyo....

benim burnum gokkusai gibi rengarenk mor kirmizi yesil hatta ucunda desen bile var beyaz bi halka bunlar normal heralde 3.ameliyat icin dua ediorum derim elimde kalmadi cok sukur

ne kadar çok sorunu olan arkadaş varmış.iyice kafam karıştı benim:S:S:S

canim sorunlu olan arkadaslarin cogu daha 6 ayini bile bitirmedi oyüzden sölenilenlerr cok normal ve (cogunlukla) gecici seyler... bu tarz sorunlari göze almalisin ameliyat olmak istiyorsan cünkü yüzünün tam ortasinda olan ve asiri hassas olan bi organ burun...
iyilesme sürecinde yasadiklarimizi paylasiyoruz sadece kormana gerek yok yerimseniben

Evet canım aynen öyle yazmayı unutmuşum, teşekkürler...opuyorumnanaktan şimdi düzelttim..En baştaki 2. ameliyatımdan sonraki hali ve diğer 3 ü ise 3. ameliyatımdan sonraki yani şimdiki durumu...

Son düzenleme:
Cherry21 aynı belirtiler bendede var malesef :) 2,5 ay oldu bi degisme yok hala ucu uzun ve balon gibi ve önden genis. gerci degisme yok demiyeyim benim burnum sizinkilere nazaran asırı sismisti cok garip bi büyüklügü vardı o asırılık gitti tabiki ama hala burda gördügüm "burnumun sis hali" adlı resimlerdeki burunlardan kat kat büyük ucu :) ayrıca 2 parca gibi duruyo burnum. kemigin oldugu bölüm bide ordan sonra uca kadar gelen bölüm. sizinkilerde böyle 2 parca gibimi gözüküyo ? ve bütün cirkin görüntüsüne ragmen benimde doktorum gecer gecer diip sinir ediyo beni :) beklemekten baskada sansımız yok malesef. insallah dedikleri gibi gecer hepsi, su sihirli 6. ayın dolmasını dört gözle bekliyorum.

Benimde burnum cok sisti gozume cok tuhaf geliyor. Yorum yapmak erken tabiki daha iyilesmedi burnum ama yinede insanin moreli bozuluyor kafasina takiyor ister istemez.. Dedigin gibi en iyisi beklemek. Sanki benim burun sirtinda ödem cikacakmis gibi. Belkide bana oyle geliyor ne biliim yaa cok tuhaf gercekten..

Canım Emre Bey sana kaç ay demişti süre olarak? Bu belirtilerden gülünce burun ucumun aşağı inmesi dışında hepsi bende de var. Ama benim daha 35 gün oldu. Dün kontrolüm vardı. Emre Bey tahmininden hızlı iyileştiğimi söyledi.

Emre bey bana ancak 9 ay- 1 sene sonra gecer dedi. Benim burnumla cok ugrasmis cok zorluk cekmis cunku kalin derili bir burnum var. Bu yuzden bu kadar uzun surer dedi.

Senin tüm dişlerin görünüyor mu Cherry? Yani üst dişlerini göstermekte zorluk çekiyor musun veya kaç gün çektin? Gülümsemen bozuldu mu?
Cnm ben gulunce eskisi gibi guluyorum yani gorunuyor dislerim. Benim tek derdim burun sisligi.. :(

Evet var malesefki duvara çentik atmaya başladım 6 ay sonra gececek bunlar die ama geçmezse diye düşünmekten akşamları uykum kaçmaya başladı.

Aynen bende ya gecmezse diye dusunuyorum. Benimkine 6 ay degil 9 ay dedi dr. Hatta 1 sene bile surebilir duzelmesi dedi.. :(

cherry,tatlim bende senle ayni dertten muzdaribim...aynen bende iki ayi gecmesine ragmen pek memnun degilim...bende kalin deriliyim..aynen burnum sanki git gide one dusuyo...onden asiri genis..ve uc kismi top gibi...sunu kabul etmek gerekki ince derililer cok guzel olurken burunlari,kalin derili hastalarin cokta iyi olamiyo...

Evet aynen dediklerin bendede var. Iyice genisledi burnum top gibi ucum hatta balon diyebilirim. Uzadi sanki iyice ki ameliyattan once uzunlugu benim kafama takiliyordu simdi ise kisalmasina ragmen halen uzun gibi geliyor gozume. Bunu acaba nasil onleyebiliriz ne yapmamiz lazim onuda bilmiyorum ki.. sadece beklemek mi gerek :((

tatlim,ilk 1 ay oldu SIKINTIM..ust dislerim gorunmuyodu burnum kasiyodu dudagimi acamiyodum...ama simdi 2 ayi gecti..gulumsemeyle ilgili yani dudagimi oynatmayla ilgili bi problemim yok ama sanki burnumun yerinde bi burun degilde bi kaya kutlesi duruyo,okadar agirlik hissediyorum...kizicak bicimde burnumun yan tarafindaki yuz kaslarimi oynatamiyorum cok kasiyo...

Ay benim de geçsin şu gülümseme ile ilgili sorun, valla göbek atacağım. Senin 2 ayda geçmesine çok sevindim. Bu hesapla benim de bir aydan az kalmıştır inşallah.

canim sorunlu olan arkadaslarin cogu daha 6 ayini bile bitirmedi oyüzden sölenilenlerr cok normal ve (cogunlukla) gecici seyler... bu tarz sorunlari göze almalisin ameliyat olmak istiyorsan cünkü yüzünün tam ortasinda olan ve asiri hassas olan bi organ burun...
iyilesme sürecinde yasadiklarimizi paylasiyoruz sadece kormana gerek yok yerimseniben

Burnun süper olmus canim, bayildiiiim :). Ayy tam istedigim bir burun ya. Sende cok güzelsin canim cok yakismis. Ooooh vallah böyle resimler gördükce icim aciliyor:lepi:

Tamamen katılıyorum.

esocum ancak girebildim foruma günlerdir..çok çok güzel görünüyo fıstık gibisin maşallah..:) ben bantlı halini görmüştüm yakından o hali bile güzeldi.. emre beyin sihirli elleri böyle yüz güzelliğiyle de birleşince sonuç tabiki harika oluyor.. :nazar:

Yok ben değil de asıl sen çok fena öyleydin emeraudecum (adını yazasım geliyo da istemezsin belki diye nickten devam edeyim:) çok sağol yorumun için;) bandajdan sonra birden farklı bi şekle girdi burnum, bi günde tamamen değişti sanki başka bi burun oldu gibi geldi bana..Senin fotoları güncellesene canım yaw:) bi aylık fotolarını bekliyoruz mutlaka koymalısın:içelim:

Son düzenleme:
canim ben duydum alman forumunda bahsediyolardi burunun üzerindeki deri ameliyattan sonra kendini yeniliyomus ve pütür pütür olup düsüyümus eski deri oyüzden özellikle temizlemeden veya peelingden sonra kirmizi oluyomus ... bu kalici oluyomus tam olarak anlamadim orasini ama bikac kiside olmus yani...bence krem kullan ve beklee bendede banyo yaptiktan sonra kizariyo ve geciyo....
kuebracigm, benimkisinin peeling le falan alakasi yok, resmen kipkirmizi,bazen azaliyor, ama en ufak stres aninda yada en basiti ocaginbasinda yemek pisirsem o nun buhari yuzume gelse yine cok kizarmaya basliyor, hem 10 ayda deri kendini ne yenileyecekki daha..burun sirtimdaki deri iyice incelmis..

Merhaba arkadaşlar, bende Emre Beyin hastasıyım, ameliyat olalı 4 ay oldu ve burada memnuniyetimi paylaşmak istedim...Benim için en önemli nokta burnun doğal olmasıydı ve de öyle oldu:) çok güzel olupta yapılı duran bir burun hiç istemiyordum... Beni 4 aydır görmemiş olan arkadaşlarım anlamadılar inanır mısınız, tatil yaramış falan dediler hiç çaktırmadım tabi k;)Ameliyat süreciyle ilgili bir şeylerde söyleyeyim, bana göre en kolay kısmı ameliyat kısmıyıdı, zaten gözlerimi odada kapattım iğneyle, sonra yine odada açtım :) ameliyathane bölümü hiç yok:) sonrasında yemek yemek, nefes almak, gülmek sekteye uğruyo tabi ama geçici ve kısa bir dönem...ters bir durum yoksa her şey zamanla rayına oturuyo...Bu arada şunu da özellikle belirtmek isterim, 2 aylık burnunuzla 4 aylık burnunuz farklı inanın, ben 2. ayımda şişlik fln geçti hrlde şekli budur diyordum ve şimdiki resimlerle karşılaştırıyorumda burnum çok daha iyi durumda..Ve de son olarak doktorumuza değinelim tabi :) Cerrahi yeteneğine ek olarak ben iletişiminden, yaklaşımından müthiş memnun kaldım, hastalarına çok özen gösteriyo, o yoğunluğunda sizin her sorunuza uzun uzun cevap veriyor, ilgileniyor ve de işini çok seviyo:) Bu süreç benim için Emre Beyin sayesinde çok iyi geçti... Tüm hastalarda umarım benim gibi memnun kalır ve istedikleri burna kavuşurlar :)))

Son düzenleme:
cherry,tatlim bende senle ayni dertten muzdaribim...aynen bende iki ayi gecmesine ragmen pek memnun degilim...bende kalin deriliyim..aynen burnum sanki git gide one dusuyo...onden asiri genis..ve uc kismi top gibi...sunu kabul etmek gerekki ince derililer cok guzel olurken burunlari,kalin derili hastalarin cokta iyi olamiyo...

merhaba laydyalone nezamandır yoktun mesajda attım ama cevap vermedin nasılsın iyimisin?

Back
X