op dr aydın ılgın veya op dr i.burhan özel'e giden var mı? tavsiyelerinizi bekliyorum.hamileyim ve doktor konusunda cok karasızım bazı sorunlar yasadığım için.doktorumu değiştirecem ama hastane beğensem doktoru tanımıyorum doktoru tanısam hastane cok kötü.napıcağımı bilmiyorum. var mı diyarbakırda iyi bir doktor tavsiyeniz
slm canım,dediğin doktorlar memorıal da sanırım oraya hiç gitmedim ben,hastanenin iyi olduğunu duydum ama doktorlarıyla ilgili bişey duymadım,ben genesiste uğur beye gidiyorum,çok temiz bi hastane,doktorum da çok iyi,ben memnunum yani..
Uğur Değer'i hastaları çok şımartmış. Zaten o hastane devlet hastanesinden beter. O kadar sıra bekliceksem niye üstüne para vereyim değil mi?
Memorial'ı tek geçerim. Burhan Bey ve hastane personeli çok ilgili ve titizler.
Benim de bir sorum var doğumumu Memorial da düşünüyorum. Diyarbakırın çok uzak bi ilçesindeyim O yüzden kontrole sık sık gidemiyorum. Bulunduğum ilçenin kadın doğum dr.na gidiyorum genelde. Bebek doğduktan sonra odayı süslüyorlar mı? Bi de hastanenin doğum fotografçısı var mı? Bilgisi olan varsa?
ya canım keske yazdıklarını cok önce görseydim.cünkü ugura gidiyorum uzun zamandır ve artık sonlara yaklastım bu saatten sonra doktor değiştirmem benim için kötü olur.off ne zor bu doktor işi.aydın bey galiba normal doğum taraftarıymış ve gecenlerde bi yakınımızda memorialda doğum yaptı o da cok memnun kalmış.kafam karıştı yinecanım sana şidetle memorial hastanesini tavsiye ediyorum.ben aydın beye gittim normal doğum yaptım.7 aylığa kadarda uğur beyin yanına gittim ama çok pişman oldum. o hamile halimle randevu almamıza rağmen kapısında saatlerce bekledim. buda yetmiyormuş gibi 7. ayda idrar tetkiği istedi sonucu ona gösterdiğimde bana sorduğu soru sizde gebelik var mıydı:)) anlayacagın 7 ay sözüm ona takip ettiği hastasının daha hamile olduğunu bilmiyordu.aydın beyin yanına 2. gidişimde benim gebeliğim hakkında herşeyi biliyordu tekraralamama hiç gerek kalmadı.doğum personelleri hepsi çok ilgili ve alakalıydı boşuna uğur beyin kapısında vakit geçirmeyin.
Reyhan21 ,umarım bebeğini sağlıkla kucağına almışsındır.Bende Aydın beyin hastasıyım ve sezaryandaki başarısını merak ediyorum doğrusu uygun bir zamanda doğumda ve sonrasında hastanede yaşadıklarını anlatırsan sevinirim.Tabi diğer arkadaşlardan da cevaplar alabilirim sezaryan yada normal doğum henüz karar veremedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?