op dr aydın ılgın veya op dr i.burhan özel'e giden var mı?

palmiyea

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
262
3
296
Diğer
op dr aydın ılgın veya op dr i.burhan özel'e giden var mı? tavsiyelerinizi bekliyorum.hamileyim ve doktor konusunda cok karasızım bazı sorunlar yasadığım için.doktorumu değiştirecem ama hastane beğensem doktoru tanımıyorum doktoru tanısam hastane cok kötü.napıcağımı bilmiyorum. var mı diyarbakırda iyi bir doktor tavsiyeniz

slm canım,dediğin doktorlar memorıal da sanırım oraya hiç gitmedim ben,hastanenin iyi olduğunu duydum ama doktorlarıyla ilgili bişey duymadım,ben genesiste uğur beye gidiyorum,çok temiz bi hastane,doktorum da çok iyi,ben memnunum yani..

teşekkur ederim canım cvbın için.evet memorialdalar, ugur beyi cok duydum ama cok cok yoğun bi doktor.zeki bey var unıversal hastanesinde yoğunluğundan dolayı çok ilgilenmiyo hastalarıyla.5 dk da bir hasta cıkarıyo odasından saatlerce sıra bekliyosun ve 5 dkdan fazla bakmıyo.bide sürekli randevuları iptal edip duruyo.bayagı sorun yasadım onda yani.bebeğimle ilgili bi sorun yasadım ve o bunu görmedi cünkü randevumu erteledi ve en son muayenemde doğru düzgün bakmadı.oyuzden cok yoğun doktorlara gitmeye cekiniyorum artık.memorialda aydın bey yoğun olmadığı için 15dk falan inceliyo bebeği ultrasonla ve pek sıra beklemiyorsun.hastane de temiz ve calışanlar daha ilgili ama doktorla ilgili hiçbişey bilmiyorum aydın ılgın veya burhan özel'de doğumunu yapan var mı diye merak ettim

bu arada ben de uğur değere gitmeye basladım.hastane olarak genesis ve memorialı tavsiye ediyolardı.bence memorıal daha sakin olması,personelin daha nazik olması,doktorda cok sıra beklememen ve doktorun hastasına daha fazla zaman ayırması bakımından daha iyi bi hastane ama doktorlarının deneyimi hakkında hiçbir fikrim olmadığı için uğur değeri tercih etmek durumunda kaldım.hakkımızda hayırlısı

canım sana şidetle memorial hastanesini tavsiye ediyorum.ben aydın beye gittim normal doğum yaptım.7 aylığa kadarda uğur beyin yanına gittim ama çok pişman oldum. o hamile halimle randevu almamıza rağmen kapısında saatlerce bekledim. buda yetmiyormuş gibi 7. ayda idrar tetkiği istedi sonucu ona gösterdiğimde bana sorduğu soru sizde gebelik var mıydı:)) anlayacagın 7 ay sözüm ona takip ettiği hastasının daha hamile olduğunu bilmiyordu.aydın beyin yanına 2. gidişimde benim gebeliğim hakkında herşeyi biliyordu tekraralamama hiç gerek kalmadı.doğum personelleri hepsi çok ilgili ve alakalıydı boşuna uğur beyin kapısında vakit geçirmeyin.

Uğur Değer'i hastaları çok şımartmış. Zaten o hastane devlet hastanesinden beter. O kadar sıra bekliceksem niye üstüne para vereyim değil mi?
Memorial'ı tek geçerim. Burhan Bey ve hastane personeli çok ilgili ve titizler.
Benim de bir sorum var doğumumu Memorial da düşünüyorum. Diyarbakırın çok uzak bi ilçesindeyim O yüzden kontrole sık sık gidemiyorum. Bulunduğum ilçenin kadın doğum dr.na gidiyorum genelde. Bebek doğduktan sonra odayı süslüyorlar mı? Bi de hastanenin doğum fotografçısı var mı? Bilgisi olan varsa?

canım ben memorial da doğum yaptım aydın beyin hastasıydım normal doğum yaptım.sadece kapı süsü var.bebeğin fotoğrafını ordaki görevli çektive hastanenin sayfasında yayınlandı.uzaktakiyakınların hemen bebeğin fotoğraflarını görme şansı oluyor.doğumdan sonra size doğum şerbeti geliyor. yani herşey mükemmel. hele orda çalışan ekip hemşiresi ebesi hasta bakıcısı doktoru temizliği hijyeni herşey mükemmel.

ya canım keske yazdıklarını cok önce görseydim.cünkü ugura gidiyorum uzun zamandır ve artık sonlara yaklastım bu saatten sonra doktor değiştirmem benim için kötü olur.off ne zor bu doktor işi.aydın bey galiba normal doğum taraftarıymış ve gecenlerde bi yakınımızda memorialda doğum yaptı o da cok memnun kalmış.kafam karıştı yine (

dr aydın ılgın gebeliğimin başından beri beni takip eden harika ilgili ve bilgili bir hekim allah kısmet ederse bu hafta 4. sezeryanımı yapacak.......şiddetle öneririm.....

Reyhan21 ,umarım bebeğini sağlıkla kucağına almışsındır.Bende Aydın beyin hastasıyım ve sezaryandaki başarısını merak ediyorum doğrusu uygun bir zamanda doğumda ve sonrasında hastanede yaşadıklarını anlatırsan sevinirim.Tabi diğer arkadaşlardan da cevaplar alabilirim sezaryan yada normal doğum henüz karar veremedim de

merhaba.;

21.eylülde 4. sezaryen ameliyatım dr aydın ılgın tarafından yapıldı durumum çok riskliydi bazen ben bile o ameliyattan nasıl çıkacağımı düşünmüyor değildim...4. sezaryen olmasına rağmen 30 daika sonra odamdabuldum kendimi (maşallah diyeyim ) ilk ameliyatmış gibi kendimi hafif hissettim dr um mükemmel.... klinik hemşireleri oldukça ilgili hastane şartları ve ameliyathane ekibi olağanüstü yani hepsi bir bütün.. bu arada ben yıllarca kadın doğum çalışmış eski bir tıbbi mümessilim dr seçimi gerçekten zor hele diyarbakır şartlarında daha da zor...kesinlikle Dr Aydın Ilgın mesleğinde 1 numara.....allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah......

tesekkur ederim reyhan21.benim normal mi sezeryan mi daha belirli degil 2. bebegim olacak ilki normal dogumdu ama bu kez biraz korkuyorum gerci dogum sonrasi bakacak kimsem olmadigi icin sanirim yine normali secmek zorunda kalacam umarim aydin bey bu konuda da basarilidir

Slm Dr Aydın beye başka giden varmı acaba ben henüz yolun çok başındayim nereye gideceğime henüz karar veremedim .

merhaba bıkac dr deneyiminden sonra doğumu başka bi şehirde yapmaya karar vermek üzereydimki bugun aydın beye gittim
cok ilgili ve hoşgörülüydü bence doktorun vasıfları arasında bu ikisi ilk başta gelmeli..
daha once aynı hastanede burhan beye gitmiştim
yuzyuze görüşmemiz 2 dkk surmemıstı ,kansızlığım vardı bakalım dediğimde yüzüme bile bakmadan
tum tahlılleri isteyelim şunuda bunuda... sıraladı ondan sonra görüşelim demişti
o hastaneden soğutmuştum.bugun bi arkadaşım ve burdaki yorumlardan sonra aydın beye gittım
kesinlikle tavsiye ediyorum hem bilgili hem güleryüzlü
hastanenin bi hoşuma gitmeyen yonu sezeryande sadece spinal yapmalarıydı
ben epidural istediğim için doktorumuz anestezi uzmanıyla görüştü yapabileceğimizi söyledi
şimdi içim rahat bi şekilde doğumumu orda yapmaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…