Op. Dr. Ayşegül SİVRİ Burun Estetiği

ebru3486

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
4
0
6
35
İstanbul
7 Ocakta Ayşegül hanıma hem göğüs hemde burun estetiği oldum .ameliyatım yaklaşık 5 saat sürdü burnum hala biraz şiş olmasına ragmen gün gectikce daha güzelleşiyor.:16:
$Ekran Resmi 2014-01-26 19.26.12.webp:nazar:
$Ekran Resmi 2014-01-26 19.27.40.webp :nazar:

geçmiş olsun ben de senden bir hafta sonra yaptırdım ayşegül hanıma fotoğraf yüklücem ilk fırsatta ben de.allaha şükür ben çok ama çok memnunumm yeni olmasına ve şişliklerim olmasına rağmen:))):16:

Doktorum evlendiği için soyadı değişti arkadaslar düzeltiyorum :) Op.Dr. Aysegül SİVRİ :16::16:

geçmiş olsun ben de senden bir hafta sonra yaptırdım ayşegül hanıma fotoğraf yüklücem ilk fırsatta ben de.allaha şükür ben çok ama çok memnunumm yeni olmasına ve şişliklerim olmasına rağmen:))):16:

Gecmis olsun canim fotograflarini dört gözle bekliyorum :46:Bende Doktor ariyorum karar veremedim henüz:26:

7 Ocakta Ayşegül hanıma hem göğüs hemde burun estetiği oldum .ameliyatım yaklaşık 5 saat sürdü burnum hala biraz şiş olmasına ragmen gün gectikce daha güzelleşiyor.:16:
Eki Görüntüle 950754 :nazar:
Eki Görüntüle 950751 :nazar:[

Gecen defa da başka bir arkadaşında güzel olmusdu, şimdi senin resmini de görünce kararım kesin Ayşegül hanıma yaptıracağım. bebek gibi burun istiyorum yaaaaa.

Nefes alma problemim ve burnumun estetik gorunusu ile ilgili 14 ocakta ameliyat oldum.Ayşegül hanim ve bekir bey çok ilgili ve nazik doktorlardı,henüz şişkinliklerim inmedi ancak inanilmaz rahat şekilde nefes alıyorum ve gören herkesin de beğendiği bir burnum oldu:)))

$1896921_10152268664739605_1626838968_n.webp
4 gün önce annemde Dr. Aysegül SİVRİ'ye ameliyat oldu. buda ameliyattan 1-2 saat önceki halimiz :1: Şişlikleri iner inmez yeni halinide paylaşıcam :16::16:

Başka yok mu ameliyat olan? Capricorn annenin ameliyatı nasıl oldu foto paylaşır mısın?

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396449117.737753.webp
Yaklaşık 2 ay 20 gün önce burnumdan nefes alma ve estetik görünüşünden ameliyat olmuştum.Şişkinliklerim epey indi hatta çok az kaldı diyebilirim.Sol alttaki resim ameliyat öncesi diğerleri ameliyat sonrası farklı resimlerim.Burnum oturdukça daha güzel olduğunu görebiliyorum:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X