Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 Ocakta Ayşegül hanıma hem göğüs hemde burun estetiği oldum .ameliyatım yaklaşık 5 saat sürdü burnum hala biraz şiş olmasına ragmen gün gectikce daha güzelleşiyor.
Eki Görüntüle 950754
Eki Görüntüle 950751![]()
7 Ocakta Ayşegül hanıma hem göğüs hemde burun estetiği oldum .ameliyatım yaklaşık 5 saat sürdü burnum hala biraz şiş olmasına ragmen gün gectikce daha güzelleşiyor.
Eki Görüntüle 950754
Eki Görüntüle 950751![]()
Harika görünüyor cokkkk begendim![]()
geçmiş olsun ben de senden bir hafta sonra yaptırdım ayşegül hanıma fotoğraf yüklücem ilk fırsatta ben de.allaha şükür ben çok ama çok memnunumm yeni olmasına ve şişliklerim olmasına rağmen:)))![]()
Eki Görüntüle 950754
Eki Görüntüle 950751[
Gecen defa da başka bir arkadaşında güzel olmusdu, şimdi senin resmini de görünce kararım kesin Ayşegül hanıma yaptıracağım. bebek gibi burun istiyorum yaaaaa.
Eki Görüntüle 1038271
Kızlar bu annemin şuan ki hali daha 1 ay bile olmadı ameliyat olalı, şiş olmasına ragmen çok tatlı duruyor![]()