Bende Baris Cakirin tasarladigi Burun Ameliyatlarini begeniyorum. Cok düsündüm ve ameliyatimi onun yapmasini istiyorum. Acaba fiyat hakinda bilgisi olan var mi?
Merhaba arkadaşlar,
Ben geçen sene Barış Çakıra burun estetiği yaptırdım.Çok uzun araştırmalar sonucu kendisine yaptırmaya karar verdim.Öncelikle çok doğal burun yapıyor ve uyguladığı özel tekniklerle gözaltında morarma şişlik olmuyor.Kesinlikle tavsiye ediyorum,burnum çok doğal oldu.
fiyati en son 7500 tl idi :) bende yakinda ameliyat oluyorum Baris bey'e ama ben henüz bir tasarim yaptirmadim, görüsmeye gittigimde yaptirip karar verecegim :)
merhaba yardımcı olursanız sevınırım ameliyattan sonra nasıl surecler bizi bekliyor bilgi veririseniz cok sevinirim.
Ben hic bi aci hissetmedim burnumda.. sadece bazen biraz basim agriyordu, ki ona da agri kesici veriyorlar zaten.. 3 gün tampon oldugu icin agizdan nefes aliyorsun, tamponlar cikar cikmaz rahatliyorsun ve burundan tekrar nefes alabiliyorsun.. onun disinda pek bisey yok :) bol bol yesil cay tüketmenizi tavsiye ederim.. hem iyilesme sürecini hizlatiyor, hem sislikleri azaltiyor hemde insani gercekten rahatlatiyor :) simdiden gecmis olsun..
bende baris beye ameliyat olmak istiyorum fakat benm burnumda kemikte var yani alinmasi gerekiyomus falan o olatida halleder mi yoksa sadece estetikle mi ugrasiyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?