Op- Dr. Baris Cakir'a ameliyat olanlar buraya! :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi DLKY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

DLKY

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
167
2
123
Danimarka
Merhaba arkadaslar.. ben yakin bi zamanda Baris bey'e ameliyat oluyorum, ve mümkünse Baris bey'e ameliyat olanlarin önce/sonra resimlerini görebilir miyim? Cok yardimci olursunuz bi fikir edinebilmem icin :) Bir tasarim yaptirmadim henüz, ama Baris bey'in hastalarindan resimler görebilirsem cok memnun olurum :)

Bende Baris Cakirin tasarladigi Burun Ameliyatlarini begeniyorum. Cok düsündüm ve ameliyatimi onun yapmasini istiyorum. Acaba fiyat hakinda bilgisi olan var mi?

Bende Baris Cakirin tasarladigi Burun Ameliyatlarini begeniyorum. Cok düsündüm ve ameliyatimi onun yapmasini istiyorum. Acaba fiyat hakinda bilgisi olan var mi?

fiyati en son 7500 tl idi :) bende yakinda ameliyat oluyorum Baris bey'e ama ben henüz bir tasarim yaptirmadim, görüsmeye gittigimde yaptirip karar verecegim :)

Son düzenleme:
bende burun estetik olmayi düsünüyorum bursada alper bayraktara yada bülent cihantimur ameliyat olan varmi memnunmu lütfen yardimci olumusunuz vede fiyati ne kadar

Merhaba arkadaşlar,

Ben geçen sene Barış Çakıra burun estetiği yaptırdım.Çok uzun araştırmalar sonucu kendisine yaptırmaya karar verdim.Öncelikle çok doğal burun yapıyor ve uyguladığı özel tekniklerle gözaltında morarma şişlik olmuyor.Kesinlikle tavsiye ediyorum,burnum çok doğal oldu.

Merhaba :) Bende subat'ta ameliyat oldum Baris bey'e ve cok memnunum! :) ayni dedigin gibi hic bi morarma olmadi cok sükür..

fiyati en son 7500 tl idi :) bende yakinda ameliyat oluyorum Baris bey'e ama ben henüz bir tasarim yaptirmadim, görüsmeye gittigimde yaptirip karar verecegim :)

merhaba yardımcı olursanız sevınırım ameliyattan sonra nasıl surecler bizi bekliyor bilgi veririseniz cok sevinirim.

merhaba yardımcı olursanız sevınırım ameliyattan sonra nasıl surecler bizi bekliyor bilgi veririseniz cok sevinirim.

Ben hic bi aci hissetmedim burnumda.. sadece bazen biraz basim agriyordu, ki ona da agri kesici veriyorlar zaten.. 3 gün tampon oldugu icin agizdan nefes aliyorsun, tamponlar cikar cikmaz rahatliyorsun ve burundan tekrar nefes alabiliyorsun.. onun disinda pek bisey yok :) bol bol yesil cay tüketmenizi tavsiye ederim.. hem iyilesme sürecini hizlatiyor, hem sislikleri azaltiyor hemde insani gercekten rahatlatiyor :) simdiden gecmis olsun..

öncelikle sunu söylemek istiyorum sana cok tsk ederim :) bi kere yardim ediyorsun fikri veriyorsun ...l yüreklikle resim paylasiyorsun ve sorulara acik ve netsin.... ayni yardimi sende malesef basta alamadigin icin uzgunum fakat sen elinden geldigi kadar tersini yapiyorsun :) helalll kiz sana diyorum icimde kalcaktiiiii catlardim seni kocamannnnn öptüm

Ben de doktorumu seçmek üzereyim. Çok büyük sıkıntıymış anlatamam. Bir arkadaşım Yakup Avşar'a ameliyat oldu, tam karar vermişken inanılmaz kafam karıştı. İki doktorla da görüşüp Barış Çakır'ı seçen arkadaşlar var mı:)) Fotograf sınırlamam olduğundan eklediğiniz fotografları göremiyorum. Bana özel mesaj atabilir misiniz? Teşekkürler...

cok tesekkur ederımmm canım:)

ben emre ilhan ve barış çakır arasında kararsız kalmıştım simdi emre ilhanı aradım ilk görüşme için ancak aralık ayına randevu verebiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…